Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
<#worship><#eljen><#eplus2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

azta kuva gyülnek a kk-k ,ez nem jó<#wow3><#violent>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Fsensei
LoL

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
nyah itt az idõ, hogy kibõvíccsük szervezetünk mûködését, és ezen kereteken belül az elsõ lépés, hogy vizuálisan hirdetjük az igét:
törzstagok KK uniformisa:

illetve tiszteletbeli tagunk speciális, "törött félköcsög" illetve esztétikusabban "nemkötsögdeazészeressük" uniformisa :D

KK for vörd dominésön!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
köszi megyek éskipróbázom:D

www.czekoart.hu

Running
Jólvan meghúzom magam, nem szóltam, csak hagggyatok.<#hehe>

Fsensei
Lehet hogy Running ezzel a hozzászólással pályázik a tagságra:D<#banplz>

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

dronkZero
A 3. körben dõlt el. Addig csak 90 pontot gyújtöttek, még megoldható lett volna. De nem jött össze. A negyedik kört már igazán meg sem akartuk nyerni, csak "testileg" voltunk ott, azért lett nagyon csúnya.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DummyBoy
Apropó ha már témánál kell maradni miközben a "köcsög" szó és a BF2 kapcsolatát vitatjuk, Ezek a köcsögök mikor aggyák mán ki az új peccset???

Kicsit unalmas már a single ...

Errõl jut eszembe ... Tört játékkal hogyan tudok Singleben 64 fõs Ranked szervert indítani? <#idiota><#hehe><#banplz>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Me0w
Rosszul csinalod. Elmondom a frankot:

- Mesterlovesszel csak ugy lehet, ha elobb bekered a szel es tavolsagadatokat a loveszparodtol, ezt a gep elejen levo gombbal teheted (az van rairva h. POWER, erted), ha nyomod 4 mp-ig akkor megjon a jelentes, de neha elsotetedik a monyitor mert akkor nem jo a loves.

- Azt ugy kell hogy csakis MESTERLOVESZ-el hatolsz es lerakod a gyalogsagi aknat (klelymore? nem tom hogy kell irni), es akkor a fenti modszerrel kozelitesz akkor nem kicsik!!!!!

- Granatal csak akkor tudsz fajja (nem tudom h kell irni?) leni ha MESTERLOVESZ-el vagy mert akkor meszebb dobja el. csak nyomni kell a masik gombot a gepen a negybattyam mondta hogy a reset-et.

- ugy kell csatlakzoni hogy elinditod az aset es beirod hogy 127.001 (valami ilyen volt) es akkor csatlakozik!

Together we'll fly someday...

koschwarz
na jó te is lehecc kisköcsög<#awink><#nevetes1>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

uHs Gerzson
én nem vagyok még az <#rinya>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
oké igenis

hogy kell közeliteni mesterlövésszel? a szerveren azt mondták hogy alt/f4 de azzal nemment ,valamiért kilépett a játék:(
ÉS hogy van az hogy mindenki lelõ engem pedig én bujkálok és õk meg olyan picik és nemtalálom el õket
amugy gránáttal hogy kell nagyot dobni? mindig leesik elém
jah amugy tört a játékom és szeretnék egy lant csinálni (BF2warezalan) és nemtudok hogy kell? lehet az a baj hogy csak egy gépem van és nemtudok csatlakozni magamhoz? pedig elég hajlékony vagyok.

www.czekoart.hu

itt már mindenki kisköcsög csak én nem

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

BurnBaby
berakod a telepítõ lemezt, és csak a pb-t rakod fel róla. asszem :)

www.battlefield.hu

Kovács legény
én is áldásom adom rejája
máris négyen vagyunk:)

www.czekoart.hu

Running
Ez a BF2 topic, maradjunk ennél a témánál jó?<#hehe>

KáTéCé
Szal szerinted BB köcsög? ;)

mesor
Majd Klegénnyel meg Joebácsival megbeszéljük azt lehetsz tiszteletbeli KisKöcsögKör tag!

Tõlem már kaptál egy szavazatot, úgyhogy már csak egy kell! ;)

BurnBaby
pedig annyira gyúrtam eddig is :( még messze vagyok?

www.battlefield.hu

Sziasztok.Mi van akkor ha elfelejtettem feltelepiteni a Punkbustert?Nem tudok,neten játszani.Hogy tegyem fel újratelepités nélkül?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

mesor
Megnéztem CB-n az eredményt és nem volt túl szoros sajnos. De azért kiváncsi lennék én is egy bõvebb beszámolóra hátha tévedek.

uHs Gerzson
<#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ésha tikteket elp...tak akkor a 7th-t is?? ezt a következtetést mibõl vontad le?? <#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Néhány CB-s emlék a GVI kiváló csapatáról.
Itt a link.....

koschwarz
milyen ügyek vannak manapság?<#hehe>

Fogadjunk hogy Kosi megint nincs képben a Horda ügyekben mert õ is csak a KisKöcsög címre pályázik :D

[Bf2 80e hsz téker]

koschwarz
18+

Egy néger hapsi dugja a pék feleségét. Egyszer csak
hazaérkezik a pék, elõveszi a péklapátot, jól hátba vágja a négert. Mikor harmadszor is hátba vágja, az megszólal:
- Kösz öreg, most már tövig benne van.

<#hehe>

mesor
ArMs nagyon kemény csapat csoportban minket is elpicsáztak.

Running
Mit röhögsz hüje kosi, holnap mi is bukunk mint állat antik ellen, infbe.<#nyes>

koschwarz
nagyon bukták<#hehe>

walami bõvebb beszámoló?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

dronkZero
Buktuk :(

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

háát wazze egy állattal én nemtunnám ezt megcsinálni de aki elkövette azzal igen!! :(((

Promi
Latom javaban tart a szunido<#zavart1><#vigyor2>
Kovács legény
hát elég durva video volt

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
azzal õ lehetne a fõnök is...a nagyköcsögöknél<#szomoru1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mesor
Joobácsi jöhet mert amilyen videót linkelt communityba azzal megérdemli ezt a rangos jelzõt!

BB neked még hajtanod kell a tagságért! ;)

7th mi lett tegnapi war eredménye?

Kovács legény
:)

www.czekoart.hu

joebacsi
az, a logót is annak a szellemében készítettem...ahogy teis :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
amugy jóúton haladsz<#puszis>

www.czekoart.hu

atomboy
Reggelt kis<#kocsog>ok.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kovács legény
kisz tagságért ,akartad mondani:)

www.czekoart.hu

joebacsi
neked nem...
(pedálozok a kisk tagságé)

Kovács legény
jaaaah látom már

www.czekoart.hu

Kovács legény
amugy reggeltot

www.czekoart.hu

Kovács legény
bocsi de tényleg nemlátom benne a dögcédulát:(

www.czekoart.hu

koschwarz
ki mondta, hogy lányok nem lehetnek kis<#kocsog>ök?<#nyes>