Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
???Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
sikerült még 1 picit alukálnom<#wink>#wink>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
www.czekoart.hu
A viccescigi nyomokban mást is tartalmazhat mint dohányt <#gonosz1>#gonosz1>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
az az, amit 20 éve gyerekkoromban lehetett kapni, és ilyen cigi formájó rágó volt valójában???<#idiota>#idiota>
www.czekoart.hu
mostmár tedd le a viccescigit és poroljá melózni vazze 😄
ilyenkor minden jóneveltségem ellenére simán legépelném, ha konkrétan ott ülne mellettem. ugyan ebbõl nem tanulna valószínûleg, mert az ilyen reménytelen eset, de nekem jólesne<#zavart1>#zavart1>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
gyógy reggelt 😄D
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
OLVASD EL A BANNERT ÉS ALATTA A FAQ-OT!!!
Örülök hogy segíthettem ... <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
<#nevetes1>#nevetes1>
Na, ez elkélne a BF2-ben is.
Minden jog fenntartva!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Minden jog fenntartva!
Az 1.3-as patch-hez van valakinek valami mûködõ crackje, vagy megoldása, mert nekem patch-elés után el sem indul. Köszönöm
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
1. még spawnolás elõtti dalianton a mig29 sziluetten nemkicsit lepõdtem meg 😄
2. zászlók nincsenek a minimappon, meg ugye a nagy spawntérkép se jött le (ekkor már szarrá volt fagyva a szerver/játék)
3. nincs életem, meg a gép is elég szarul áll, ámbár utánégetõvel egész jólállok 😄
4. tényleg valami furcsa zajok szûrõdtek ki a kéménybõl 😛
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
aut viam inveniam aut faciam
amelyik szerverre belépek, az meghal úgy 3-4 percen belül, a magyar rankedre meg elég volt lespawnolnom, hogy belökjön egy pályaváltást és kibasszon mindenkit 😄
a legutóbbi shot, nah vajon mi a lol a képen? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
a battlefield vietnamban ez 2 perc! 😛 😄
-tRs-Landor
- akkor az inaktivitásod 5. percében kibaszott a PB! <#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)