Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

???

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

szektás lettél?? vagy csak télleg az anyag ijjen jó 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

beteg vagy?

sikerült még 1 picit alukálnom<#wink>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Kovács legény
at ien jellegû dolgokat kéretik itt kibeszélni ,itt csak a tisztaszivû szentemberek vannak<#love12>

www.czekoart.hu

erdos
nemnem, az simán cigirágó volt és brutálisan szar volt az íze 😄
A viccescigi nyomokban mást is tartalmazhat mint dohányt <#gonosz1>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

koschwarz
asszem klegény reggel a wc-n ezoterikus magazint olvasott a kretén helyett<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
viccescigi<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

az az, amit 20 éve gyerekkoromban lehetett kapni, és ilyen cigi formájó rágó volt valójában???<#idiota>

Kovács legény
szegény pára, egyszer talán te is átlépsz a világ sötétjén és életedet beragyogja a szent fény

www.czekoart.hu

erdos
he?
mostmár tedd le a viccescigit és poroljá melózni vazze 😄

Kovács legény
üdvözület minden léleknek eme nemes pirkadaton

www.czekoart.hu

koschwarz
hát, a crackclan szerverét mindenki nagyívben kerülje! az admin (cc90)egy igazi tajparaszt, szerencsére volt annyi vér a faszában, hogy ne kickelje rögtön azt aki be merte írni a véleményét, de ment a zsidózás, a buzi magyar/francia/stb.-zés, "az ÉN apc-m, mert én vagyok az admin", vagy az, hogy a chatben számolta valamelyik ellenfelének, hogy "akkor már csak 1x lõhetsz ki, utána ban...", nagyon kemény, hogy milyen degenerált faszok léteznek, "hatalommal" a kezükben<#szomoru2>

ilyenkor minden jóneveltségem ellenére simán legépelném, ha konkrétan ott ülne mellettem. ugyan ebbõl nem tanulna valószínûleg, mert az ilyen reménytelen eset, de nekem jólesne<#zavart1>

uHs Gerzson
Erõ, izom tejet iszom! <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Promi
Foleg ha valaki bekoltozik a hazikoba<#eplus2>
Haaaat... En szeretem, ha jo squadba keveredek, es lehet veluk csapatban jatszani, de Karkandon mig a hotel korul megy a buli, addig nem tudok uralkodni magamon.<#idiota> Szeretem a sikatorokban kialakulo daralot. <#nemtudom>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

erdos
Haggyadmá, ez egy sunyi tejesember, rühelli az alkoholt <#vigyor>

hmm méé? mossmibajod a pájjinkával??

uHs Gerzson
palikásat? <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

hogy párolódnál puhára 😄D

gyógy reggelt 😄D

erdos
pálikásat!

kBagyula
Jó neked. <#wave>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

<#integet2>de szerintem megyek vissza aludni

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

uHs Gerzson
Hajnaltatt

kBagyula
Jóhajnalt!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Ottesz
még 1szer megkérdezem miért bannoltatok az AA HU 1-rõl és a 7th szerverrõl???????

Ottesz
hi mindenkinek

DummyBoy
Jóreggelt mindenkinek! <#integet2>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Akkor megpróbálok értelmesen válaszolni ha már Rusid ilyen "ködösen fogalmazott" ...

OLVASD EL A BANNERT ÉS ALATTA A FAQ-OT!!!

Örülök hogy segíthettem ... <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Humesz
Kérdésem elsõ része nemhiszem, hogy összefüggésben áll az általad kinyilvánított véleménnyel!
Humesz
Te mirõl beszélsz? Belehalnál ha egyszer képes lennél egyértelmûen, világosan válaszolni egy felvetett problémára, ugye?
"a harckocsi hátuljára egy telefon lett felszerelve, amelyen keresztül a gyalogosok kommunikálhatnak a személyzettel"
<#nevetes1>

Na, ez elkélne a BF2-ben is.

Minden jog fenntartva!

Rusid
Ott rontottad el szerintem ,hogy egyáltalán nem olvasol bannert. Szerintem ezért dobál le 2-3 percenként, probáld ki ugy is hogy elolvasod a bannert. Egyebet nem tudok....

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Minden jog fenntartva!

Humesz
Mit tegyek ha állandóan kilép a BF2 a desktopra kb. 2-3 perc játék után???
Az 1.3-as patch-hez van valakinek valami mûködõ crackje, vagy megoldása, mert nekem patch-elés után el sem indul. Köszönöm
atomboy
Mi ebben a szokatlan... midig is tudtam, hogy repulogeppel spawolsz... 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

joebacsi
hát nálam is kb ez a furcsasági sorrend 😊
1. még spawnolás elõtti dalianton a mig29 sziluetten nemkicsit lepõdtem meg 😄
2. zászlók nincsenek a minimappon, meg ugye a nagy spawntérkép se jött le (ekkor már szarrá volt fagyva a szerver/játék)
3. nincs életem, meg a gép is elég szarul áll, ámbár utánégetõvel egész jólállok 😄
4. tényleg valami furcsa zajok szûrõdtek ki a kéménybõl 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

buli van az egyik kéményben. ott van mindenki és téged meg kihagztak... de szemetek.

aut viam inveniam aut faciam

Herold
Nincsenek zászlók? <#buck>

Kovács legény
a röbziscumo?

www.czekoart.hu

joebacsi
nah most kezd telelenni a faszom ezzel a szájbakúrt játékkal 😊
amelyik szerverre belépek, az meghal úgy 3-4 percen belül, a magyar rankedre meg elég volt lespawnolnom, hogy belökjön egy pályaváltást és kibasszon mindenkit 😄
a legutóbbi shot, nah vajon mi a lol a képen? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

aaaaaaa #88888 0WNZ4!!!4

-tRs-Landor

Ottesz
SENKI???????????????????

=)

a battlefield vietnamban ez 2 perc! 😛 😄

-tRs-Landor

Ottesz
haha😊

semmit?
- akkor az inaktivitásod 5. percében kibaszott a PB! <#nevetes1>

-tRs-Landor