Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
hát igen, akkor majd azt kiabálja, hogy "i need backup!"<#hehe>

a csítelõs dologhoz meg: még szerencse hogy mostantól kevesebbet fogok játszani, mert ez durva. így is van - fõleg külföldi szervereken, de azért magyaron is elõfordul néha - hogy totálisan értetlenül nézek egy-egy halálomkor, hogy ez hogy vett észre, hogy tudott egy lövéssel megölni egy sniper fordulásból a pisztolyával, miközben én supporttal kb. 3 m-rõl elkezdem hátba sorozni, mint az állat (ez konkrétan tegnap történt), és egyéb nyalánkságok. tökmindegy, csíteljen pár hétig, hónapig, akinek van gyomra hozzá, egyszer azért a PB-t is frissítik, akkor majd lebukik és törlik a pontjait vagy banolják a kulcsát. ami késik nem múlik.<#nemtudom><#shakehead>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
nah ez frankó ,remélem kapnak egy olyan globálhardverszoftverfaszombant...!!!

www.czekoart.hu

Running
Még utoljára játszd ki magad, aztán belevetheted magad a baba gondozás rejtelmeibe, csak nehogy meglepõdj h bekakil a baba. <#hehe>

Crem
van egy "JÓ" hírem úgy általában mindenkinek!😞

This hack is full featured and undetected by PunkBuster
Ignore all the pop ups, its the only version I was able to steal from tux
Features Include:

Full winamp control // Radar Hack // Chamz for players // Chams for vehicles // chams for building targets // No Fog // No Sky // Cross Hair // Wall Hack // Player Name ESP // Distance Esp // Player Name ESP and much more!!!!

A legrosszabb, hogy ingyenenes a mégrosszabb, csak MA ezidáig 783-an töltötték le!!!!

Most már csak abban bízom, hogy a PB 783 munkatársa szedte le!😞(((((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
Az nem pályaismeret ha lopakodó embert minden esetben felkészülve várnak. Nem a csapatmozgásuk és a taktikájuk volt jobb, hanem a csítjük volt számos, ennyi, fölösleges ezt tovább ragozni.

Crem
<#taps>grat

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kovács legény
BSZN Vibri!!!!

www.czekoart.hu

Kovács legény
gratulésõn és sok sok boldogságot kívánok!!!

www.czekoart.hu

TerranceG
Gratulálok és jó egészséget kivánok babának/mamának na meg a papának is!

Igyunk sört jól!

atomboy
Gratula, kispapa. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

joebacsi
good job!
go to the next objective! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharolas
Gratulálok, sok egészséget a családnak.

Csak vigyázz, nehogy az legyen az elsõ mondata a kis pöttömnek, hogy "az a hülye commander, már megint nem spottol", mert lehet, hogy az asszonyod nem venné túl jó néven <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

már csak 266 a 90k ig. számoljunk vissza! 😊

<#taps>

HTS s3rg1nh00
GRAT<#taps><#integet2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

koschwarz
<#law>

GRATULA KOSI! <#vigyor3><#violent><#puszi><#taps>

[Bf2 80e hsz téker]

koschwarz
(azért tegnap este bf2-ztem egy kicsit, amíg a kórházban vannak, még lehet...<#hehe>)

koschwarz
köszönöm!

ez egy öjöm, bódoccsá!<#vigyor2>

GRAT!!!!!!!<#taps>

Team GIGABYTE

uHs Gerzson
Ha Runningon mulik senki nem kapja meg. (max Õ <#mf1>)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jóóóóreggelt! Nemtudom aki eléri a 90k tehát övé a 90.000 dik üzi annak kérjünk valami global bann -t (ha ilyen schrank meg satöbbi) de pl ha én akkor meg admin jogot összes magyar szerverre <#mf1><#violent><#worship><#idiota><#idiota>

erdos
Hát hallod röhögni fogsz de csak kapkodtuk a fejünket a karkandi csapatjátékuk után. Olyan fejeseket kentek m16-tal hogy csak pilláztunk. Tudták ki merre mozogjon ha egy vagy két ember kiesik, ki melyik utcát lövi be, ilyenek. Na ez a pályaismeret. Aztán átmentünk mastúrra, ott viszont a csapatmozgásban mi jöttünk ki jól, zseniálisan ment mindenkinek, semmi kapkodás, mindenki tudta mi a dolga.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

uHs Gerzson
GRÁT!!!!!!!!!!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kandurex
<#worship><#worship><#worship>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Running
Igazad lehet, azért kapott ki mindenki mert jobban ismerték a mapot így lassan másfél után. Megtalálták az elrejtett alagutakat vagy valami.<#hehe>

erdos
Sok egészséget babának mamának papának, gratulálok! <#worship>

Piedon
*ellened

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

erdos
Tegnap mi is játszottunk egy csapattal, Karkandon 4vs4 ben rommá vertek, valami 250 pontal mentek. Átmentünk mastúrra, nem volt nekik ismerõs, ott meg hoztunk rajtuk 320-at :-)

Piedon
És adott be vádemelést ellene? Mert akkor tiszta apja<#hehe>...amúgy Gratulálok és Jó egészséget az egész családnak!

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Grat<#taps>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Running
<#vigyor><#law><#worship><#taps> grat.

vsly
Gratulálok<#eljen><#taps>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

koschwarz
SRÁCOK, TEGNAP 16.15-KOR MEGSZÜLETETT BOGLÁRKA KISLÁNYOM!!! JUPPÉ!!! (minden oké egyébként)<#taps>

Running
Na tegnap mi is gyúrtunk rá egy cb infantry meccsel a uQgaming csapata ellen. Mikor elsõ körben mustáron lepörögtünk kb 2 perc alatt és senki se tudott 1 embert se lelõni akkor kicsit meglepõdtünk, de a második mustár körben már érezhetõ volt hogy ilyen kamikaze akciókkal max csak a lepörgetést kerüljük el mást nem nagyon. Karkandot meg már végigröhögtük, teljesen értelmetlen ilyen csapatok ellen játszani. Semmivel nem lehet õket lelõni, pontosan tudják merre vagy, delfineznek vég nélkül és osztják 10km-rõl medic fegyverrel az egylövéses fejlövéseket, amig én a 22 colos monitoromon svd-vel még a testét is alig láttam. De mind1 mert eddig az összes csapatot 700-0 körül verték, szóval valszeg a nyári zsebpénzbõl bevásároltak egy csítportálon elég keményen. Szerintem ideje lenni a PB-t kicsit frissíteni, mert lassan józsika qddqd-s kódjával is halhatatlanságot lehet fabrikálni erre a k**va játékra.

kBagyula
Reggeltet! <#wave>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

erdos
Jah, azé csakcsak fölmásztunk a 9. helyre az infantry ladderen <#violent><#hehe>
Jah és pálinkásat <#integet2>

erdos
<#hehe><#hehe><#hehe>

Esetleg bedobták az épületbe. Sûrûn elófordul.

Minden jog fenntartva!

engem meg kinyírt egy gránát úgy hogy egy épületben feküdtem. lehet hogy kilógott a falon a lábam ? textúrahiba 1.3-ban?

amúgy mi az a ranked szerver?

Yan
ha mutáns vagy, akkor igen 😊

&#165; xfire: kistekila

DummyBoy
Enemy Commander? 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Herold
Ma érdekes dolog történt. Commander voltam, és másvalaki lõtt a tüzérséggel helyettem. Nem is egyszer. Ez valami magas rangtól függ, vagy cheat?

Herold
<#banplz>

Kovács legény
várd ki a nyár végét ,akkor indul be majd csak igazán a jcsr, most mindenki nyaral meg pihizik😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
örülök<#eljen>

www.czekoart.hu

ERykk
ték😊
(bemelegítés a 90k-ra<#hehe>)

vki le tudná írni NORMÁLISAN hogy hogyan kell cd kulcsot cserélni ? mert ami a faq-ban van kissé kusza. ráadásul én nem is találtam olyan könyvtárat a tempben amilyet kért

Fsensei
Én meg megyek kenuzni meg partyzni és lemaradok a 90k-ról

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

DummyBoy
Vááá ... ma melózok ...

Holnap meg valszeg elmarad a Lanparty is meg a zEFOTT is , úgyhogy én is tudok menni majd ...

Bár valszeg majd csak belûrõl bomlasztom a renccert 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"