Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
de már a 100-ra gyúr itt mindenki...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
-tRs-Landor
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
csak javasolni tudom, hogy ápoljátok a bf-es kapcsolataitokat, sose lehet tudni, mikor kaptok cserébe cicit <#worship>#worship>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
asszem valamelyik JCSR-es kollégának mondtam Sharqi-n<#sniffles>#sniffles><#szomoru2>#szomoru2>
sry érte így utólag is😊))
Tényleg...nincs meg valakinek pár beszólásom?<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Nem baj,akkor csak copni fog<#hehe>#hehe>
Na léptem,van egy kis dolgom
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szór ez a qva esgé 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
(szépvót 😉
Jahh,amúgy:
!!!!!!!!!TÉK!!!!!!!!!