Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Viszont mikor az EA küldött levelet, h regeltem azt írta, h itt tudok belépni:
http://account.ea.com/reg/entry/subscribe-entry.jsp?site=eaeu&country=hu&locale=hu
Nos, ha belépek az történik, hogy nem lépek be sehova, hanem átdob erre az oldalra (ennek a fõoldalára):
http://www.electronicarts.hu/loginpage.aspx
És bal oldalt is olvasható h frissíteni kell vagy mi a golyóm.. Errõl tudtok vmit..? Mert pl. frissítéshez beírtam az adataimat, és ez fogad:
Fiókkezelõ
Átköltöztetés megerõsítése
Arra készülsz, hogy meglévõ képernyõneved a Nucleus fiókodba költöztesd. A folyamat során a már meglévõ képernyõneved hozzákapcsolódik egy új Nucleus fiókhoz. Kattints a „Folytatás” gombra az összefûzéshez!
Képernyõn megjelenõ név: Nyezso
Ez most mi? Akkor ezt kellene megcsinálni? Vagy ez mi?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ez egy 2 magos 2GHz-en ketyegõ 1MB kesses' proci.
Mirõl beszélsz?
Ezen kettõ is elmenne egyszerre.
pedal to the metal...
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Újra én. 1-2 ember aki oly lelkesen segített 😛 biztos emléxik rám.
Nos, a kövi a problémám, mert hát miért is menne minden simán. Felraktam mindent ahogy mondtátok, alap, SF, 1.41 és 1.5 sztem ezekkel nincs is gond. Mivel eredeti install közbe beírogattam a keyt meg utána bejött az a register izé.. ilyen szép kék flash alapú vmi.. ott is regeltem, el is fogadta, jött az SF, az is így beírtam kijött a kék izé, ott már kiválasztottam, h létezek, beírtam a keyt és az is sikerült. Így most elvileg azon az accon ott az alap és az SF. Nah, elindítom a gémet, még csak SF -et próbáltam, de ha ebbe nem jó kötve hiszem, h az alapba igen. Szóval SF indít, beírtam, lehet választani, nick v mail.. nick beírom jelszó minden, nem enged be.. beírom maillel.. úgy se enged be.. ha rámek h új acc és az én adataimat adom meg, kiírja, h foglalt.. akk most mi van??
UI.: Anno játszottam törttel.. nem tudom ott milyen adatokat adtam meg, de a név tuti nem ez volt.. esetleg a mail.. Lehet, h e miatt? Mert most én úgy gondoltam, h ami beregeltem izéket azzal kellene, h beengedjen.., nem? Vagy most itt megint egy új accot csináljak? Vagy nagyon nem vágom már ezt a sok kitöltõs s*art :-/
Elõre is köszi!
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Tényleg az 1.5 kellett neki, szerencsére régi motoros vagyok és el volt mentve az eredeti 1.41es exe, úgyhogy csak visszamásoltam és patcheltem ^^
Kösz mindent, majd online látjuk egymást, gondolom 😊
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Ejugabesz: Ment PM.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ha nem akkor tûzfal nem engedi netre a pb-t

ezzel basz ki a pb. mi a retek ez??
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Nem crack kell. amgy az 1.5 -ös patch van érvényben és ahhoz eleve nem is kell cd , szóval kezdheted elölrõl a telepítést!
Akkor a kérdés: nálam van a hiba? 😄
Feltegyem az 1.5öt is, vagy az nekem nem kell, mert úgyis CC-s vagyok, vagy valamit elkúrtam telepítés közben, vagy ezek a szerverek régebbi patchel futnak?
Elvileg stimmle az hogy 1.41essel játszom, hiszen a crack jó hozzá...
Intel Pentium processor T4200 (2.0 GHz, 800 MHz FS😎
ATI Mobility Redeon IMHD 4570 Up to 1280 MB HyperMemory IM
15.6" HD LCD
250 GB HDD
ez van. evvel lehet bfezni?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417