Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod Janek, en tovabbra is fenntartom, hogy a Ságvári Endre lenne a legjobb nick neked.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ha valaki most ismerkedik a Tool-al azt csak hangosan szabad hallgatni<#vigyor2>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

te is lõhetõ voltál, hányszor is lõttelek le, nem emlékszel? 😊
Nem gyozom hangoztatni, hogy koszonom szepen! <#vigyor3>
Viszont kivanom!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A Tool az egyetlen együttes aki meg tudta csinálni, hogy mindíg jobb albumot adjon ki a már meglévõeknél. (bár ez szubjektív dolog) Kár hogy mindezt kb. 6 évente csinálja.
A klippjeik meg semmihez sem hasonlíthatóak, teljesen mások mint a hagyományos videoklippek.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

kBagyula
HBD az uraknak!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TerranceG
Kösz mindenkinek.

HBD Nagydög!

Igyunk sört jól!

Kovács legény
zsírosdeszkáslilahagymásreggelt!
és HBD!

www.czekoart.hu

ááá nem õ a hibás csak ki akarta próbálni! 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
ezt egyszer én is beszoptam,beléptem a 7th szerverére(ott játék közben ki volt írva a bal felsõ sarokban...),majd fejet falba verve javítottam ki azt a nyomorék s betût😊))

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

erdos
különösen az uccsó mondatodat nemértem, de a többi se semmi 😄
Hiába na, én csak jáccani tudok úgyahogy 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Még az érdekelne ,hogy egy ilyen csitert amikor <#violent> mit mondhat
Tegnap masfel orat szoptam a kozepen levo "s" miatt, ugyanis a letezik punkbusted.com is. A scriptnek, amit az MBL letoltesere irtam(rossz cimre) persze nem azt adta vissza, hogy nem letezik az eleresi ut, hanem azt, hogy atiranyitas folyamatban, es visszadobott a fooldalra. Persze az meg csak egy template oldalt adott vissza, miszerint a kliensem nem kezeli a frame-eket.

Crem
gondolom a többi ellenség is színes,azért az már elég jó kis elõny...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

HTS s3rg1nh00
ezt az ellenfelekkel is?sebaj,engem még ezzel se talált meg,mikor összekerültünk vagy nem volt bekapcsolva a cucc,vagy szimplán az AK101-el gyorsabb voltam,mint õ csíttel akármivel😊))) igaz,tegnap is volt lesés gyakon··

és az mér jó ha színes a radar meg a uav??<#nemtudom>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Crem
Ami képen van!😊

Legalábbis ezt írják a "chams" -ra...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

húúú mennyien vannak
HTS s3rg1nh00
ez a chams micsoda?még szótárban sem találtam...a többit értem😊

"=LPN= Insu" "82.131.138.15" PB HACK #130048
laszlou" "62.77.227.133" GAMEHACK #80164
ezek a több 10k-s hekkek a dúrvák állítólag

Crem

Crem
http://www.punksbusted.com/cgi-bin/membership/publicbans.cgi/BF2_pbbans.html?key=16&remove=0&html=1

ez a BF2 banlista

áá már értem köszi
Crem
😄DD

aza chams az micsoda?

és ott hova kell<#email>
A jobb szelso ketto, meg jobbrol a negyedik. A tobbi teljesen PVC. Persze ez a harom is eleg lesz. Majd beosztom.

Crem
http://www.punksbusted.com/

"az esélyek végett?"
méé temán tod mi lesz a végeredménye a horda vs dragon meccsnek?? 😄D

z0ty4
Az király holnap után van a szülinapom hol vehetem át öket ?<#nyes><#taps>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Crem milyen oldalon lehet megnézni ezeket a pb bannokat ? Köszi ha linkeled.
Crem
Nahhh... Megvan mit is használt ottesz.

How To Use:
========
1. Extract Files anywhere, Run the X!Hack.exe
2. Run Battlefield 2 and hack should be injected
======NOTE======
X!Hack should work for basic medium settings +
(lowest possible medium settings are:
Terrain = Medium
Texture = Medium
Texture filtering = Medium)

It will work for higher settings than that. It might also work for lower settings but i have not yet tested that.

HotKeys
======
Numpad 1: Turns Chams on and off
Numpad 2: Turns No-Fog on and off
Numpad 3: Turns No-Sky on and off

Ezt tudja nem többet...

Crem
Küldjek privátban egy web címet, az esélyek végett??😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HTS s3rg1nh00
de lehet továbbadta a többi klántársnak...ammeg nemjó😊

Crem
Jól emlékszik, de a jailbait.dll az már nem hibás file, hanem módosított file!😉

HTS s3rg1nh00
ja,a Tool-t meg ne báncsátok,nagyon jó kis alternatív/heavy metál banda,a legújabb lemezbõl amerikában az elsõ héten 550 000-t adtak el(az 1 milla már platina...),az azelõtti pedig mindössze tripla platina lett...legalább egy pár újviláginak van ízlése zenében😊

Szerintem jol emlekszel. Az ilyen seruleseket is az MD5 Tool szurja ki.

<#hehe><#mf2>

ránning: ottesz mán nem lesz ott 😄D

Running
Tök jó h nekünk a dragon ellen lesz nemsokára meccsünk.<#szomoru1>

az valami 50xx hibakóddal mentek azok a wakes mapmódosulás miatti pb rinyálások ez meg 90xx es! asszem 1.2 pöccsel párhuzamosan javították a pb-ben

😊

Gyóvanna<#kocsog>

szerinted ha valakit megakaszt a pb eccer az használja másnap is ugyanazt a csítet??? nemhinném

vsly
Akkor csak a név volt hasonló."MD5" volt benne,az biztos...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Crem
Welcome To xxxxxxxxxxxx.net - Online Multiplayer Game Cheats > Online Game Cheats > Battlefield 2 Cheats

Another BF2 cheat

Install Notes:
1) Use any loader to inject .dll at runtime.
a) If using included loader, use "Load Program then inject dll".

Usage:
Make sure terrain detail is set at medium or higher.

Megkerestem!😊 Ez nem hibás file!😄

Crem
HBD!!

igen emlékszem! Nem akartam akkor belinkelni az oldalt, bár akit ez érdekel annak nem nagy ügy megkeresni...
Viszont nem tudtam a nevét.😊

BSZN Dög+G <#eljen>

Pedig azt hiszem tegnap játszottam ezzel a gyökérrel,simán lõhetõ volt és nem láttam rajta semmi extrát<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>