Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elötte 1.3 patch instal itt a faq ban megtalálod
majd multiplayer
aztán beirsz egy szép acount nevet!(jol gondold meg mert nem fogod tudni megváltoztatni!
Tudom volt már szerintem ez a kérdés de hogy kell multizni a B2-vel mert sokszor próbáltam már de sose sikerült vagy valamit kiírt vagy megfagyot mi lehet a gond
Elõre is köszi
megjártam már vietnámot irakot meg kinát !!!:)))))) vagy várjál most elszoltam magam hát kinában még nem is voltunk!<#violent>#violent>
de a sok ujonc az ugy állta a golyokat ,hogy az csak na!!:)))))
a bf2 magyar serverre!
a multkor mi volt ott!!???
népirtás volt 2 helikopterrel!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Miniimidzs rúúúúl :) Majdnem behugyoztam a röhögéstõl :) <#eljen>#eljen>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
föleg akkor látod ha medic vagy
Nem no dvd patch. Csak egy image file, ami feluletes szemlelo(mint peldaul a BF2.exe) szamara eredeti dvd-nek tunik.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mert azért az se volt kispályás
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
There will be an announcement about the 1.4 release this Friday.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Nem úgy tûnik!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
a többiek pedig bekaphatják!(lesz még 1 büntipontom,de kit izgat :D)
ja és elolvastam a faq-t!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Most nézem megbukott egy "more enemy"-m!:DDDD Ki is vette már a listámból!:PPPP

Most nézem a PB listát azért ez hihetetlen, hogy napi átlag 30 fõvel frissûl...:((( Ebben bedig még nincsenek benne a 2 hete történt pb frissítés "áldozatai".
Megvan a gamma nagyon bejövõs fõleg akkor amikor valami mondja mellettem hogy "get in" én meg legazolom a Taurus 90-el. Tudjátok, megvan mellé az a másik (állítólag misszijó diszk) aminek nagy zöld 2-es van a borítóján, amit a cdcoversrõl töltött le nekem Sanyi bácsi az informatikus guru. Lecsorogtak az fpstorrentrõl a "Panzer dührohamot kap" és az "Euró Izom" nevû misszijó korongok is, de nem találom a kézikönyvüket. Nektek ezek már megvannak vagy én vagyok az elõs a kontinensen? Írjak róluk tesztet? Valamit rosszul csinálhatok, mert nem nagyon akar vége lenni a játéknak, legalábbis nem úgy mint a Mohaa-ban. Ott kimegyek az exiten és nyerek (persze godmode-ot 3x is beírom hogy biztos én legyek a nap hõse) itt meg ha kimegyek a pályáról, meg is halok néha, pedig számol is vissza hogy 10-9-8... és ha letelik várom a bónuszt vagy a startpisztoly eldördülését, de nem adta még be. Szoktam látni nagy ágyúkat a pályán, kéremszépen azokat lehet vontatni? Mert nagyon szeretném ám, mellesleg zavar hogy van olyan hogy lõnek rám, sõt valamikor 1-nél többen is. Tudok ellenük valamit tenni? Még ennyit szeretnék kérdezni hogy ezeket az asszonyokat ott fent meg tudom menteni a játékban? Tetszik az a kebles félszemû, azon a pályán találom meg õket amikor jönnek szembe a jeepek? Mire buknak jobban a horridzsálra vagy a karkandi glitchekre?
vagy akik egyszerûen csak túl kényelmesek, vagy lusták ahhoz, hogy cserélgessék azt a k*va lemezt minden indítás elõtt :)
nincs szó itt fanatizmusról, jodolog ez a miniimage :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A mini image elsõsorban azoknak a fanatikusoknak jó, akik féltik a DvD lemezüket és nem akarják, hogy kopjon a meghajtóban, ezért egy virtuális image-ból indítanak...
Egyszerûbben fogoalmazva, ha találsz egy sluszkulcsot, még nem tusz kocsikázni...
FAQ * Mielõtt kérdezel katt ide! * FAQ
bal egérgombal kattints a szövegre!
innen talán már menni fog...
Igyunk sört jól!
OLVASS FAQOT BAMEG!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
na de igazán segíthetnétek.akkor mi a faszom ez a mini image?mert nekem is érdekesen hatott hogy 1dvd s játékot sikerült 100 valahány kilobajtba tömöríteni :D na please valami megoldást.tulképpen mi is az a mini image?
<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Together we'll fly someday...