Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
"Ezt lehet használni? És ha igen akkor hogy?"
http://kepfelto ltes.hu/050811/Valami.jpg
Sland VIP kolléga
<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

<#taps>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

mindig adnak 😊.

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Szerintem még ez a leglolabb kérdés a topikban 😊: #32412

atomboy
Minden evben adnak? Nekem meg megvan a lehetoseg, amit 2004 karacsonyan kaptam. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Robogo
HBD VéNY Robi!!!!<#pias>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Ez már régi vip, ez még a karácsonyi ajándék amit az sg ad 😊

Promi
Ja meg, hogy 10 fekvotamasz, meg 1 leszurt ridbergert csinalnak, es mar nem talalnak el senkit elotte meg legalabb 5 embert fejbelott ez ido alatt.<#hehe>
mNzJean
Az a véleményem ,hogy a jó játékos a patch után is jól fogja tolni ,mert õ attól jó ,hogy gyorsan tud alkalmazkodni a kialakult helyzethez, aki meg szarul játszik azon az 1.4-sem fog segiteni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Danee
tegnap még az mondtad drága neked a VIP 😊
Mennyit kellett érte porszivoznod? <#eplus2><#hehe><#hehe><#hehe>

atomboy
Tudom. Azert marad a kulfold.

te csak okosodsz ennyi észosztással

schrank
"nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik " <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nem minden bunnyhopping delfinezés, de minden delfinezés bunníhopping 😊

Nem minden ember hülye, de minden hülye ember 😊

Én nem fogok rinyálni. majd meglesz az új módszer 😉

Minden delfienzés bunnyhopping, de nem minden bunnyhopping delfinezés<#mf1>

schrank
a delfinezés a gáz nem az ugri-bugri remélem tudod mi a különbség a delfinezés olyan mint tesin a 4 ütemû gyakorlat <#hehe>

Nem baj, jövõ hét keddtõl nemsokára jön a rinyálás, hogy nem tudnak a noobok bunnyhoppingolni<#hehe>

schrank
aki balfasz az unlockkal is balfasz AK-k a legbikábbak sniperbõl is az alap a legpontosabb mi kell még <#banplz>

Én azért szeretem a városi mappokat (és az SF-et is), mert pörgõsek és én eleve gyalog szeretek menni inkább, és nagyon utálom, hogy amikor zataron midneki elviszi az összes cuccot és gyalog menve vagy jármûvel lelõnek vagy elcsap az arty és gyalogolhatok tovább a spawnpontról vagy lebombáznak és ezzel csak az ideget nyomom fel az agyamban. De városi mapokon legalább mindenkinek ugyanolyan fontos szerepe (és mellesleg nekem jóval több pontjaim vannak az olyan mappokon, mint zataron<#mf1>)

Könyörgöm valak isegítsen már nekem.
Holnapután szeretnénk LAN partyzni és jó lenne ha tudnánk minden fegyvert használni BF2-ben. Úgy mint mondjuk az Antik6-on amikor minden unlockolva van.
Se a FAQ-ban se valami másik tag holnapján se találtam.

"delfinezik/bunny-hopping-ol"
<#wow1>
ez nekem? mikor láttál te - vagy bárki más - engem ilyet csinálni?

egyébként nem játszom napi tizensok órát, hogy ezeket kiismerjem.

aut viam inveniam aut faciam

schrank
ezeket a dolgokat rutinból kell tudni/ismerni ha másra nem is jó a 100 órás expert kommander plecsni legalább rutinod legyen jjjja mondjuk aki csak karkandon delfinezik/bunny-hopping-ol az nem is fogja ismerni az összes map hibáját <#ravasz1>

miért gyenge? szeretem ha van kommander. ha nincs megyek én. de ezen a pályán...
mijaza zúmos bág? (mielõtt kérdztem elolvastam ám a fakut. de nem volt benne. )

ERykk
Az ugy nem ok, sztem sok embernek nincs meg a 3 booster pack,fõleg nem annyinak, hogy betöltsenek egy szervert folyamatosan.

schrank
azért ez az arty story elég gyenge kifogás zatar ellen:
- õszintén mikor voltál te utoljára kommander szerdzsínyó meg azt se tudja mi az <#hehe>
- még ezt a zoom-os bug-ot sem ismeritek <#kuss>

atomboy
Ugy gondoltam, hogy vegyesen legyen az alapmapok a 3 kiegeszitovel egyutt.

dronkZero
Ja, a háziszabályok maradnak, bugkihasználásért bann, BC, BR (már ha van közte különbség) kick, visszaesõknek bann.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Na, hogy ne csak a szám legyen nagy, kicsit átkonfigoltam a szerverünket:
EA HU 7th Cavalry Regiment Ranked
32 player, nincs reserved slot
Csapattárs aknája nem sebez
Van találatjelzõ
Van külsõ és nose kameranézet
Lehet TKpunisholni, szerverüzenetben jelzi
45 másodperc pihi pályaváltás után, és mapok közt
Maplist:
Karkand
Songhua
Sharqui
Dragon Valley
Mashtuur
Zatar
Sharqui
Fushe

afes szervert láttam múltkor, és volt sfes is ,efes is, csak nem ment rá senki.

atomboy
Latom, mapokrol szol a vita. Szemely szerint szivesen jatszanek magyar szerveren SF,EF,AF mapokkal, De gondolom, sokaknak nincs meg, igy felejtos. Marad a kulfold...

hmmm. csak így viszonlag nehéz eldönteni pontosan hova ha egy menetoszlopot szeretnél elkapni és a körülbelül-itt-lesz-mire-az-arti-potyog a cél. vagy csak én vagyok béna... <#wilting> na mindegy.
személy szerint én is unom már, hogy csak ez a három pélya van. igyekszem is tenni ellene. aztán majd meglátjuk.

Rá kell zoom-olni, akkor nem olyan. De még aszzem megvan a bug.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

HTS s3rg1nh00
én múltkor még mindig láttam...ebben a legszababb,mikor rá akartam küldeni az ellen vonalára az artit,és a mi vonalunk kapta a zuhanyt,nem gyõztem sikítozni a mikrofonba,hogy tûnjetek onnan😄
ezért voltam eddig max.3x kommander azon a mapon,akárhova akarsz akármit,mindig máshova sikerül(ezt valamennyire javítja,ha teljesen rázoomolsz a térképre,akkor helyre-közel oda dobja,ahova kívánod😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

zatarral személy szerint az a bajom, hogy kommanderként elég gáz. kijelölöd a tüzérségnek a célpontot erre valahol kínában letarolsz egy csendes rizstermelõ falut... (vagy már rendbe tették ezt a bugot?)

õõõõ a mapot kimaradt

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Kéne csinálni szavazást ki milyen akar, és a leg népszerûbb 6 mapot nyomatni.

dronkZero
Hát, a Mashtuur elsõ köre a nemrég boncolgatott "nemérekbeidõbenapályára" effektus miatt ritkán szokott öt percnél tovább tartani, ellenben a Karkandon eléggé kellemesen hosszú és jó hangulatú vérfürdõ szokott menni az aszimmetrikus kialakítás ellenére is.

Egyébként tényleg jó lenne ha differenciáltak lennének, de _csak_ akkor ha több szervert is meg tudnának tölteni a magyarok. De olyan kevesen vagyunk, hogy legtöbbször csak egy szerver megy, ezért lenne jó, ha nem lenne tök unalmas magyarokkal játszani.

schrank
karkandot baszd ki a picsába inkább mustár mert akkor már igazságosabb ha mindegyik fõbéz elfoglalható mint ha csak az egyik csapaté és daqinoilfield is egy kötelezõ fuse pass is mert itt meg fix fõbase van kubradame és omán az kötelezõ
a dalian-on viszont csak a hajó ami egyenlõ a nullával úgy hogy az felejtõs <#nezze> de egyszerûbb leírni hogy melyik mapok ne legyenek
- wake
- karkand
- dalian
- operátor sleep

ok. nem is feltétlen rád gondoltam. csak te vetetted fel. de ha jól emlékszem, akkor többen is felszólaltak ezért. mindegy. terranceg felé továbbítom most ezt is - nekem/nekünk pölö a songhua a kedvencünk, mégis kiürül a szerver amint elindul -, bár az is lehet most is olvassa.
csak a kielégíthetetlen igényekre akartam rávilágítani.
de amíg egynél többen akarunk egyszerre játszani, szerintem sose lesz tökéletes egyetértés. (tulajdonképpen ez nem is baj, mert ha mindenki egyetértene mindenben és ugyanazt gondolnánk mindenrõl, fene egy unalmas világ lenne ez a föld nevû bolygó...)

dronkZero
Egyébént, ha már ilyen szerverkonfigot kritizáló hangulat van 😊, azt szeretném kérdezni még, hogy milyen megfontolásból nincs külsõ nézet az I. és II. szervereken? Mi spec azért nem járunk oda.

Egyébként csak Runing fõmaki kívánságát teljesítettétek, ha tényleg a tömegek igényét akartátok vola kielégíteni nem csak 3 map menne a szerveren.

dronkZero
A két kört úgy értem, hogy KarkandMashtuurSharquiKarkandMashtuurSharqui...

dronkZero
Mi örültünk a Songhuának, amíg volt... Sõt, ahogy visszanéztem, Runningnak volt ezzel egyedül baja. De ezek szerint nagyon szívhezszólóan rimánkodott, hogy a kedvére tettetek... 😛 😊
Na, negyed órát turkáltam most visszafelé a fórumban, de így konkrétan tényleg csak Runningnak volt baja vele, meg KLegény említette, hogy lehetnének differenciáltabbak a magyar szerverek mapok terén.
Sõt, még azt is írtátok, hogy a Songhua a GS.BF2 kedvenc pályája, azért van benn.
Mindegy egyébként, csak én is kicsit ki szoktam lenni két kör városi map után.

Ezt írtam a #91258-ban anno.

Egyetértek a felvetéssel.
Ha érdekel valakit a véleményem, publikon a köv mapok biztos bejönnének sok embernek:
-Zatar
-Dalian
-Songhua
-Sharqi
-Karkand
-Dragon
Ez így elég vegyes szerintem.

schrank
ezt én nem értem miért favorizálja asok faszláma a városi mapokat mert ott is ugyan olyan szar helyezést érnek el mint egy nagy map-on úgy hogy szerintem tök mindegy milyen map így is úgy is a jó játékos jó játékos
én most spórolom össze a negyven killt assaulttal és nem csak városi pályákon hanem mindegy milyenen mert attól függ hogy milyen map hanem hogy ismered az összes pálya csínyját-bínyját <#ravasz1>

Ez nem igaz, amikor zajlott a vita ezzel kapcsolatban, én leírtam az élláspontomat, csak mindenki szart rá, pedig az mindenkinek jó lenne szerintem.