Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boroskólás jóreggelt everybudy!<#integet2>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

erdos
Valaki biztos tudja csak nem itt :-(
Fûtfát ígérnek már összevissza...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

jaj de <#lama>k ezek az ea-sok-nem tudnak kiadni 1 normális pecset és már megintmás idöpontot szurtak be...<#rinya>
nem tudja vki h mikor jön ki az 1.4 es pecs
Zs0lt1
te is tudod, hogy ez nem rajtunk múlik, hanem azon aki bejön kötöszködni ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
reggelt makik, remélem ma nem adtok annyi munkát mert tegnap kijutott bõven.

erdos
és persze pálinkásat <#integet2>

erdos
vazze running, ne töröljé már ilyen gyorsan, elolvastam volna mi volt itt <#vigyor>

DummyBoy
Ha Running Apánk nem dolgozna olyan ügyesen és gyorsan, akkor Tuti nem az jutna eszedbe 😊 Még úgy sem hogy igen közel áll hozzád ...

De jogos ... gucpi jobb? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ööö... a gs-rõl nekem a gradesquad jut eszembe. lehet másnak is.
óvatosan legközelebb az ilyen rövidítésekkel... kösz.
písz!

aut viam inveniam aut faciam

DummyBoy
Jön ...

Van valami hír az 1.4 Petchrõl?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

atomboy
Jo kis flare.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

hévvel <#beka3>

-tRs-Landor

joebacsi
KisköcsögKör kötelez 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
apropó, ugye mostmég a klántalik szezonja van, de õszre rákéne gyúrni egy bftalira okosan 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Túl szigorú vagy magadhoz 😊

mesor
Egyébként gondolod, hogy ezeknek a "szerveknek" bármiféle problémát jelentene a kapcsolatok felderítése iwiw nélkül? 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Érdekes ez a GS srác idõközönként rá jön az 5 perc. (elég gyakran sajna)
Ilyenkor kíváncsi lennék mi zajlik le a fejében. Vagy egyszerûen csak nincs ki(t) leszopjon/leszopni és így vezeti le a feszültséget.

Egyszer tényleg jöhetne már talira a srác elintézni a nézeteltéréseket nem pedig a fórumokon szájkaratézni mert azt mindenki tud.

(Mielött törlésre kerül a hsz! Nem reagáltam a postjaira mert még arra sem méltatom ezt a bélférget csupán a véleményemet írtam le! 😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

"Kérek good srác hsz-eire nem reagálni"pls!!!😄

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

na szeressük egymást 😊

Lárifári nem igaz, hogy csak a veszekedés lendíti elõrébb a fórumot...
Beszélgessünk érdekes témákról, mutassuk meg, hogy ez a scene sem rosszabb mint a többinél, gyerünk húzzunk bele 😉

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

atomboy
Sejtettem. Mar megszoktam a SG bugjat. 😊

hmm közben megtaláltam iwiw-t ... <#fogmosas>

mivan behal a fórum gúccpíd nélkül??!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ez nem neked ment szerintem

bf2 topic a 2.ik <#sir>

Me0w
Ja megegy GS, ezerszer mondtuk mar, az egesz FRX ottvan minden bf talin, gyere el egyszer szepen, odajossz, bemutatkozol, es el lehet intezni a dolgokat. Ott lesz Deq is. Altalaban a GBC is ottvan, sot a JCSR is, meg mindenki olyan, aki nem a forumon szajkaratezik. Varunk szeretettel. Ha nem futna a beugrora, van egy haverom akinel fel kene asni a kert egy reszet, beajanlhatlak.

Together we'll fly someday...

Running
Kérek good srác hsz-eire nem reagálni. Egyébként fölösleges úgyis törlöm.

atomboy
Latom, van elet...
De ki is ez a goodpseed?

köszi mosmán sokkkal okosabb lettem 😊)))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SubZero911
Nem olyan nyomiság az ! Pl. az adónyomozóknak egyenesen áldás a kapcsolatok felderítésében. Hogy más szervekrõl ne is beszéljek (NBSZ)

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Me0w
Az iwiw egy ilyen kozossegi portal, ahova regisztralsz es a barataidat, ismeroseidet (persze ha vannak, ugye...) megkeresheted. Egyes gyokerarcu majmok arra hasznaljak, hogy P.I. Magnum nyomdokaiba lepve megkeressek iwiw-en masok profiljat es arra recskazzanak, hogy tudjak hova jartam iskolaba, vagy mikor szulettem.

A realtime ugatas pedig azt jelenti, hogy rokkantarcu baratunk szerint e tulfutott parbeszedet eloben kene elintezni.

Fsensei
Egy nyomiság

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

gyógyreggelt 😊)

elnézést hogy megzavarom a magasröptû eszmecserét, de miaza "realtime ugatás" és miaza iwiw<#nemtudom><#nemtudom><#shakehead>

Fsensei
Ugye ez nem goodspeed?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

mNzJean
Vazz ezért rohantam ma haza , hogy vár a jó kis patch erre semmi. <#rinya>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fsensei
Hát te sem kémiából meg fizikából érettségiztél...

jobb alsó sarok

schrank
lécci képet lécci (GS-rõl) <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HTS s3rg1nh00
sajnos én egyik társasági oldalon sem vagyok fennt<#eljen><#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

te hogy tudsz ilyen fejjel élni?én biztos zacskót huznék a fejemre ha így néznék ki

Me0w
Es? Mi lesz a buntetes? Ismerosnek jelolsz? 😄

Promi
Hmm bunti szagot erzek.
ERykk

DummyBoy
Sajnos unalmas már ez a rakás mánki ...

Nembaj ... lassan pizsitájm lesz ...

Promi
Na 1 ijen ember kell ide, es 1 bol felporog a topik.😊
HTS s3rg1nh00
ehh az nálam is rulZol épp...csajokat kéne hívni a kötsög péntek estére
shrek:tudom ám,utálom a kémiát,félévkor 2es voltam belõle😄DD az igazság,h.alkoholos pia az mondjuk 4,5 liter van,kóla meg összesen 10l,plusz a vodkához narancs,citrom...na azé az abszintnak is megadjuk a módját,rendesen cukorral plusz jéggkoczkával😊))

SubZero911
Na most ezt elgépelted, vagy nem értem.... MIért POmáz ?? Meg hogy jön ez ide ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

HTS s3rg1nh00
remélem cukifalat,minden program optimalizált 64 bitre ami a gépen van,mert különben 0 értelme a 64 bites xpnek,kábé olyan gyors mint a 32 bites egy 32es procin...<#hehe>

Promi
"ÉN benne vagy"

Fogalmazasgatlo tabletta?
DummyBoy
Húúúú ... na ezt ITT pont nem hangoztatnám <#hehe>

Mellesleg az nem olyan nagy kiváltság ... én is benne lehettem volna ... csak én szarok bele ... elõbb legyen jó ez ...