Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akár egymást is eltaposták volna.
Én csak röhögtem azokon akik teljesen megázva még menekültek az esõ elõl! 😊
Megmondom õszintén nagyon kevés emberrel maradnék összezárva egy komolyabb katasztrófa esetén.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Tobbieknek:
Nagyon feeling volt 😄 Mi a Vigado teren voltunk a felesegemmel, most ertunk haza, szerencsere semmi komoly, csak nehany uvegszilank karcolt vegig ahogy felkapdosta az asztalokat a szel. A sok birka nekiindult, en meg vedtem az asszonyt nehogy elsodorjak, akkor jott meg a jegeso + a poharak a Vigadobol 😊 Majd seta a bokaig ero zudulo vizben 😊 Telefonom meghalt valoszinu, a zsebemben volt egy tizes, az legalabb tulelte 😊
Together we'll fly someday...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ez Budapesten volt ,szerencsétlenek <#shakehead>#shakehead>,ez is azért volt mert elkezdett esni és mindenki elkezdett rohanni.
miutan vegelett a tuzijateknak elkezdett szakadni az eso szinte percre pontosan <#felkialtas>#felkialtas>
<#hehe>#hehe>
amúgy te milyen jogon buzizól le?
látszik rajtad hogy 1félrebaszott köcsög vagy, és ha sokat teszel megjegyzést a családomra akkor nagyon meglesz baszva az arcod!
Minden jog fenntartva!
lehet hogy a sok buzi elázik/elázott ,de 1élmény volt mert nem minden aug20 ilyen!
Fogadni merek hogy azt se tudod mirõl szól ez az egész tûzijáték!
Külömben miért nem mentél ki élõbe megnézni?csak nem félt anyuci a sok buzitól?
Egyébként életem legemlékezetesebb tûzijátéka volt! Soha nem fogom elfelejteni. Szarrá áztám, de nagyon nagy feeling volt! (Na meg persze a sok kis gáré akikre rátapadt a ruha és minden látszott!<#finom>#finom>)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
<#hehe>#hehe>
aut viam inveniam aut faciam
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
shrek,majd direkt neked berakok egy badge-et,anno Bono barátom alkotta😊
faaak,már letörüöltem,sry....esetleg nála érdeklõdjetek,expert bunny hopping badge iránt😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
és akkor mindenki fog szeretni téged
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
vagy legalább cseréld ki már valami más szmájjlira te .. te .. te .. ehhh 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ehhh...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Pedig biztos szép ... TV2 vizes kamera pont be volt rakva egy lámpa elé, majdnem semmit se lehetett látni ... lol 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nekem se lenne nagy bajom, csak az északi parton a kis sebességü vezeték nélküli hálozatot preferálja a szolgáltató😊
jövöre már talán lesz 3G😊
Ájtem:nézd az RTL-t😊
Team GIGABYTE
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Team GIGABYTE
de a konfigom... amd k6/III 400mHz, 512 mb ram, asus v3000 (4mb). hát nem is tudom. bepróbáljam rajt a bf2-õt?
<#nemtudom>#nemtudom><#vigyor2>#vigyor2>
Rövidités: ID
Jelentés: Identification
Nyelv: angol
Fordítás: Azonosítás
Kategória: Informatika
Alkategória: Szleng
<#nezze>#nezze>
Oculus:megesik az ilyen...én is csak láttam egy csomó piát vmeik nap és rögtön dülöngéltem😊
schrank:akkor keressük majd egymást,és segítek neked a badge-hez...
mármint az elsõ bíborszívhez<#eplus2>#eplus2>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D