Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Ez tokeletesen igaz. Neked meg az elso negy sincs meg.

Together we'll fly someday...

a béka nem sokat mond
amúgy milyen jogon jösz te ahoz hogy az FRX-esekre azt mondjad hogy hazudnak?
kiskancsó ezt csak úgy megsugom hogy most lesz beverve az arcocskád!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mesor
Legjobb védekezés a támadás!

Szánalmas! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Me0w
En csak ket bekat latok.

veled ellentétben nem 8 osztályom van csak😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

1. A minimapon nem látszik, hogy kit melyik pont jelöl, kettõ photosopoltok mi?
2. Photoposot hasznltatok
3. KTC a klán társad aztán hazudtok együtt 😊

KTC statja

Mesor Statja

Mesor Statja,annak képe: Látszik, hogy KTC-vel javítják a gyenge statjukat

KTC Statja,annak képe:

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Me0w
Nem tudom, te titokban a HVG-re vered ki szerintem, vagy honnan veszed ezeket a kifejezeseket... 'jog', 'jogosan', 'hivatalosan', 'idezes' egy jatekkal kapcsolatban?

mesor
Mert nem õ ment be a hotel alá!

Érdekes a mi csapatunkból senki nem látott az utcán viszont annál többen a ház alatt. 😉

A másik dolog, hogy KTC-vel körbejártuk az épületet de te nem hasaltál sehol.

Egyébként meg nem tudom mit jártatod a szád, mert minimapon látszik, hogy hol tartózkodsz. 😊

joebacsi
najo, már nekem is elegem van...cuppantás...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
áhh a súlyosabb sérülések, illetve a halálesetek is a vihar elsõ 1-2 percében következtek be, és akkor még abszolút nemvolt pánik...arra, hogy fákat csavar ki a vihar nemlehet semmivel se jól reagálni...maga a pánik hálistennek csak nagyrészt vicces maradt, nemlett súlyosabb következménye...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

te is bazd már meg magad takarodjatok már innen azt verjétek ki egymás pöcsét!

joebacsi
most törölnélek, de inkább meghagyom a többieknek is azt az élményt, hogy röhöghessenek ezen a hozzászóláson 😄

😊
én igazándiból arra gondoltam hogyha nem lett volna ekkora pánik akkor kevesebb sérült lett volna.
Haverommal mentünk a nyugati felé, út közepén felborulva 1 kuka és mellete ül a gyerek a szakadó essõbe.Nem gyengén nekiszaladhatott a kukának vagy én nem tudom mit csinált vele.😄

mesor
Menekülési stratégia? 😄
(elterelõ hadmûvelet)

LOL!
KB annyira szarom le a statot mint téged. 😉

joebacsi
hagyjátok már, gs úgyis egy retardált gyökér, elég ha rákukkantasz az arcára iwiwen, és rögtön meglátod, hogy hülyeség volt, hogy alkalmasnak tartottad a kommunikációra 😊

Szerinted érdekelsz kis patak, hogy mit csobogsz ?😄

Amúgy meg majd akinek szólok, a jogosulatlan bannért, és aki jogosult lesz elvenni az admin jogotokat hivatalosan 😄

joebacsi
olyan nikkû arcot, aminek valami köze van goodspeed-hez, xray-hez, janek-hez, freddyhez nyugodtan lehet alapból banlistre tenni...nemkevés fejfájástól kímélitek meg magatokat 😊

mesor
1. Biztos a ház túloldalán vagy a tengerszint alatt 1-2 méterrel. 😊
2. A minimapon nincs senki a ház túloldalán!
3. Mint mondtam tanúk is vannak. 😉
4. Amikor beírtam neked a chatbe, hogy ebbõl ban lesz nem tudom miért az volt a pánik reakció, hogy le TK-tál. (gondolom azért hogy ne tudjak screenshotot csinálni 😊

5. Lehet hogy csóri vagyok de legalább becsületes! 😉

HTS s3rg1nh00
esetleg veszélyességi pótlék?😄DD

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

grat!igaz nem is vártam tõled mást!szerinted ki hiszi ezt el neked hogy a ház tuloldalán vagy?

joebacsi
ezt mond a 4(?) halottnak...
volt ahol fém-üvegszilánkok repültek mellmagasságban vízszintesen...kordon a mi szakaszunkra is az emberekre zuhant volna, ha nem fogjuk meg, volt pár halálközeli élmény azért...mikor a pofámtól 2 méterre írt le 5 méter átmérõjü köröket a párszáz kilós hangfal akkor elgondolkodtam, hogy talán kicsit kevés az órabérem ezé a melóé 😊

HTS s3rg1nh00
az bizony ott a házalja kéremszépen😊 én meg nem mondom hol volt,mert nem jártam hotelnél😊
ne mondd öreg,h.az a másik oldal,mert ott nem szoktak lesben állva hasalni,és a minimapon is tisztán látszik...ezt bebuktad...

1. A ház tuloldalán lehettem, és akkor is jelzi a csapattársakat

2. Jó csori lehecc mesor, ha csak 1024x768-ban tudsz játszani😄

mesor

Egyébként tanúk is vannak, mert az elsõ reakció biztos az lesz, hogy mi hazudunk. 😊

Ráadásul olyan emberkék akik nem ismerik goodspeed múltját.

hö?

a pánik nagyobb volt szerintem mint a vihar😊

joebacsi
valami?
hát kötsög szövik megin betámadták egy b25össel bp légterét, sajna flakkot nemtudtak biztosítani, így eléggé egyoldalú volt a küzdelem 😞
majd tegnap este az egész rakpart fronttá változott, és faszán meglehetett állapítani, hogy az emberek akkor is hülyék, ha az életük forog kockán 😊
egyébként tényleg egy gyilkos vihar volt na...

mesor mindjárt linkeli a képet ha minden igaz

Beers
Megköszönném, ha az ilyen emberkéknek legalább a nick-jét beírnátok ide!
Sokkal könnyebb lenne az adminok dolga!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

jah ,én kérek elnézést 😄

joebacsi
randivonal ma se gyütt be neki 😞

te buzi DR serverén mit keresel Karkand hotelnél a házba ?

Kovács legény
lol ott a pont😄

www.czekoart.hu

erdos
Jáj, a poén ült <#vigyor>
Noés, most kivolt az árralszembenúszómegmondólány?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

vsly
Nincs má.Bannolták<#worship><#hehe><#hehe><#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

erdos
jóestét, volt valmi hétvégén? pöccs van-e? <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Én vezetni is szívessen vezetem viszont a legtöbben jobbak nálam és nem akarom elrontani a gunner sikerét.A nem irányított rakétákkal semmit se találok el.Az ellenség helikopterérõl nem is beszélve.Talán azért nem nincs joystickom?Arról nem is beszélve,hogy nem érzem a helikopter térbeli helyzetét.Próbálok körözni egy pont körül úgy,hogy a gép orra a pontra néz (ezt szeretik a gunnerek?) és nekimegyek egy fának vagy háznak.Kínos.
Az UH-60 BLACKHAWK-ot viszont szívessen vezetem.Kár,hogy nincs olyan jó nagy pálya amin nem lehet máshogy zászlót foglalni mint csapatszállító helikopterrel.Talán Operation Clean Sweep közelít ehhez.Amikor a USMC repterén beszálnak az emberek a helikopterbe aztán irány a MEC Communications Central ahol a reptér is van.Át a vizen alacsonyan aztán a MEC hangár felõl megérkezni a zászlóhoz.A pilóta leveszi a teljesítményt a gép orrát megemeli és megáll majd rögtön leteszi a gépet.Mindenki kiugrál a heliopter meg rákapcsol.Felemelkedik de rögtön lebólint és alacsonyan elhúzza a csíkot,hogy felvegye a következõ csapatot.

Ááááááá ma elvittem Sharqi-in az AH-1Z-t.MEC voltam.Elindultam a déli Club House-ba mert megtépázták.A MI-28 HAVOK
a nyomomba szegõdött.Elkísért odáig aztán amikor a helipad felet megálltam lebegni akkor rámerezkedett ésannyi.

Danee
nick DUPLIKÁCIÓ... hehe ez komolytalan 😊 legalább 67326252 nickje van 😊))

HTS s3rg1nh00
hm,velem is megtörtént ez egyszer anno,rögtön küldtem be a tartalékot,aztán majdnm kibasztak mégis<#nyes>

Crem
Nem kell hozzányúlnod, leszárad az egész makk magától!😄DDDDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
off:

Ma a Veny ellen játszik a HBA . Mivel nekem 19:30-kor el kell lépnem az asszonyért, ezért ha úgy alakúl menet közben abba kell hagynom a játékot sajnos!😞
Azért tartottam fontosnak, hogy beírjam ezt, mert már volt rá példa, hogy "valaki" otthagyta a klánját szó nélkül war alatt!😊 Elõre is bocsánatot kérek az esetleges kellemetlenségért a másik klántól!!!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Tudom én azt.Ha szót értenék valakivel akkor se csinálnám.

Evogordon
Láttam már azokat a képeket de ezzel azt mutattam hogy pcre-is...

Oké, végülis ennek jogi oka, lehet, mert ha azt nézed nem cheattel csalnak, hanem felfedeztek egy EA/DICE hibát a pályán, és az EA/DICE a felelõs érte...

nahh ezt nemértem<#fejvakaras> !!!!NAGYDÕÕÕG!!!! lééccii <#nyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

http://www.youtube.com/watch?v=cC3ECg5ZftI

Deqi te pszihó vagy és nem doki 😊)) a te szerszámod janek esetén egy jó 10vagy 20kilós kalapács 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Crem
Azokat is visszaengedi, akik konkrétan megbuktak csalás miatt... akkor meg mit akarunk...😞(((((

Akik kihasználják a Vodnikos bugot Strike at Karkandot, nem t9rli õket az EA?

Mert elég bosszantó...

HTS s3rg1nh00
inkább urulógushoz...