Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy milyen jogon jösz te ahoz hogy az FRX-esekre azt mondjad hogy hazudnak?
kiskancsó ezt csak úgy megsugom hogy most lesz beverve az arcocskád!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
2. Photoposot hasznltatok
3. KTC a klán társad aztán hazudtok együtt 😊
KTC statja
Mesor Statja
Mesor Statja,annak képe: Látszik, hogy KTC-vel javítják a gyenge statjukat
KTC Statja,annak képe:

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Together we'll fly someday...
Érdekes a mi csapatunkból senki nem látott az utcán viszont annál többen a ház alatt. 😉
A másik dolog, hogy KTC-vel körbejártuk az épületet de te nem hasaltál sehol.
Egyébként meg nem tudom mit jártatod a szád, mert minimapon látszik, hogy hol tartózkodsz. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
én igazándiból arra gondoltam hogyha nem lett volna ekkora pánik akkor kevesebb sérült lett volna.
Haverommal mentünk a nyugati felé, út közepén felborulva 1 kuka és mellete ül a gyerek a szakadó essõbe.Nem gyengén nekiszaladhatott a kukának vagy én nem tudom mit csinált vele.😄
(elterelõ hadmûvelet)
LOL!
KB annyira szarom le a statot mint téged. 😉
Amúgy meg majd akinek szólok, a jogosulatlan bannért, és aki jogosult lesz elvenni az admin jogotokat hivatalosan 😄
2. A minimapon nincs senki a ház túloldalán!
3. Mint mondtam tanúk is vannak. 😉
4. Amikor beírtam neked a chatbe, hogy ebbõl ban lesz nem tudom miért az volt a pánik reakció, hogy le TK-tál. (gondolom azért hogy ne tudjak screenshotot csinálni 😊
5. Lehet hogy csóri vagyok de legalább becsületes! 😉
volt ahol fém-üvegszilánkok repültek mellmagasságban vízszintesen...kordon a mi szakaszunkra is az emberekre zuhant volna, ha nem fogjuk meg, volt pár halálközeli élmény azért...mikor a pofámtól 2 méterre írt le 5 méter átmérõjü köröket a párszáz kilós hangfal akkor elgondolkodtam, hogy talán kicsit kevés az órabérem ezé a melóé 😊
ne mondd öreg,h.az a másik oldal,mert ott nem szoktak lesben állva hasalni,és a minimapon is tisztán látszik...ezt bebuktad...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
2. Jó csori lehecc mesor, ha csak 1024x768-ban tudsz játszani😄
Egyébként tanúk is vannak, mert az elsõ reakció biztos az lesz, hogy mi hazudunk. 😊
Ráadásul olyan emberkék akik nem ismerik goodspeed múltját.
hát kötsög szövik megin betámadták egy b25össel bp légterét, sajna flakkot nemtudtak biztosítani, így eléggé egyoldalú volt a küzdelem 😞
majd tegnap este az egész rakpart fronttá változott, és faszán meglehetett állapítani, hogy az emberek akkor is hülyék, ha az életük forog kockán 😊
egyébként tényleg egy gyilkos vihar volt na...
Sokkal könnyebb lenne az adminok dolga!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Noés, most kivolt az árralszembenúszómegmondólány?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Az UH-60 BLACKHAWK-ot viszont szívessen vezetem.Kár,hogy nincs olyan jó nagy pálya amin nem lehet máshogy zászlót foglalni mint csapatszállító helikopterrel.Talán Operation Clean Sweep közelít ehhez.Amikor a USMC repterén beszálnak az emberek a helikopterbe aztán irány a MEC Communications Central ahol a reptér is van.Át a vizen alacsonyan aztán a MEC hangár felõl megérkezni a zászlóhoz.A pilóta leveszi a teljesítményt a gép orrát megemeli és megáll majd rögtön leteszi a gépet.Mindenki kiugrál a heliopter meg rákapcsol.Felemelkedik de rögtön lebólint és alacsonyan elhúzza a csíkot,hogy felvegye a következõ csapatot.
Ááááááá ma elvittem Sharqi-in az AH-1Z-t.MEC voltam.Elindultam a déli Club House-ba mert megtépázták.A MI-28 HAVOK
a nyomomba szegõdött.Elkísért odáig aztán amikor a helipad felet megálltam lebegni akkor rámerezkedett ésannyi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ma a Veny ellen játszik a HBA . Mivel nekem 19:30-kor el kell lépnem az asszonyért, ezért ha úgy alakúl menet közben abba kell hagynom a játékot sajnos!😞
Azért tartottam fontosnak, hogy beírjam ezt, mert már volt rá példa, hogy "valaki" otthagyta a klánját szó nélkül war alatt!😊 Elõre is bocsánatot kérek az esetleges kellemetlenségért a másik klántól!!!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mert elég bosszantó...