Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a bf2 elõtt csak a swat4 multijával játszottam, ami nem volt rossz, de nagyon szûk pályák voltak és ezért annyira nem jött be. a bf2 óta viszont jópár fps multiját kipróbáltam, de egyszerûen mindegyiket gyökérnek találtam, hozzá sem mérhetõek a bf2 hangulatához.
és szerintem az a szomorú, hogy egy ilyen király játékot igazából a saját fejlesztõi voltak képesek elkúrni, és a hozzáállásuk miatt sok játékos is kiábándult.
ettõl függetlenül még mindig ezzel jáccok a legszívesebben, és én egyáltalán nem unom.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ma behívtam egy infantry serverre az egyik ismerõsöm, hogy tök jó és próbálja ki!😊 4-en leszünk és squad modjára egy jót játszunk.
Na most 2 kör alatt 1/4 átlaggal szinte folyamatosan szívtunk!!!!
Olyan emberek lealáztak, akik a karkie-n 2 napja még eltévedtek!😊
Íme a magyarázat:
NEW BF2 hack
* Vextor AIMBOT (customizable aimpoint/aimkey as well as many custom features)
* Hitbox AIMBOT (Head/neck/body/cheast/groin/stomach)
* Friendly Chams (configurable colors)
* Enemy Chams (configurable colors)
* Colored Mines/C4/Claymores
* Enemy Mine/C4/Claymore Warning Display
* Custom Crosshair (configurable size and color)
* Full 3D Map (shows all friendly and enemy assets on 3D map)
* Minimap Hack (shows all enemies on the minimap)
* Minimap Kits (shows enemy kit icons on the minimap)
* Nametags (shows all enemy nametags)
* Healthtags (shows enemy health and armor bars)
* Player Distance (shows how far away an enemy is)
* Tags Distance (configure how far away enemy tags are displayed)
* No Flash/Shellshock (removes stun effects from flashbangs and arty/nades)
* TV Guided Missle Static Removal
* Increased Viewdistance (customizable levels)
* Nightvision (night maps are made MUCH brighter)
* No Fog
* No Sky
* No Water
* Cartillery Macros (one click to insta-spam artillery on your foes!)
* XQZ Wallhack
* Asus Wallhack
* Tank Overlay (outline removed from tank cockpit)
* ESP
* Time/Date Display
* Commander Hack (unlimited arty/supplies/vehicles - even if you aren't commander!)
* Zoom Hack (3 Levels)
* Target Info (displays important info on the current target)
* Teamswitch (switch teams with the push of a button)
* Clean local and remote punkbuster Screenshots
* VECTOR AIMBOT (customizable aimpoint/aimkey as well as many custom features)
* 100% Punkbuster proof. You will never get caught
* Nametags - Shows you where the enemy is by making a bright red nametag
* Health ESP - Shows you how much heatlh enemy has
* Aimbot adv features - Auto aim or Auto shoot, norecoil nospread autowall
* View Distance - Lets you see really far away (look @ the pic of the carrier)
* 5 crosshairs
* entity wallhack
* Chameleon Skins - Lights up the enemy in bright colors
* Save / Load Function - Lets you keep your favorite settings one click away
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha megnézem, összesen hány magyar szerver van hozzá mindenestõl (ranked, és nem ranked együtt), meg megnézem, mennyi van pl a quake3-hoz ❤️5>35> vagy mondjuk az ut-hez <18>18> (az eredeti változathoz ('99-es azt hiszem)), akkor eléggé elszomorító az eredmény..
Minden jog fenntartva!
mingyá megnézem a bf2.com statoldalt, hány centembe kerül egy órányi játék<#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
a minimappon is láccik hogy a falban van. (a 12-es fölött)
¥ xfire: kistekila
Ki hasonlítgatott mit? Max a bf1942-höz hasonlította máshoz nem.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"Majdnem párom lett!\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
ami mellesleg sztem qvajó, csakhát ugye nemigazán tudja beleélni magát 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tess javítva!😄
Joe: Azért nagyon-nagyon lightosan lennék tiszteletbeli tag, ugyanis a szomszéd srác a Matyika hazaköltözött... Kidobta a Béla... Már szólt, ha gondolom szívesen levágja a hajam!
Szal' végem ha kitudódik a klubtagságom!😄DD
kancsó-köcsög-ételhordó, egykutya!😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
csak nehogy a végén teis tiszteletbeli taggá válj 😄
de rosszúúl írtad: KisköcsögKör!!
meg a teafõzõ és az éthordó hogy jön a kisköcsghöz? <#mf2>#mf2> de amúgy minden stimmöl
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

off: Muszáj volt ezt megcsinálnom, mert külömben még dolgoznom kellett volna!😄DD
KisKancsoknak ajándék!😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
kis adalék még noob tollából 😊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mellesleg a nép egyik része azért nyomja az alap mapokon (Statlámaizmus követõi ...) mert Rankeden nem lehet modifikált map ...
A másik része meg azért nem, mert ezeken warozik, és game közben gyakorol ...
A harmadik rész jáccik modokkal (Ez én vagyok ...) mert éppen meg a letöltés a háttérben, különben én is inkább megkeresném a csapattársakat és jáccanék velük együtt ...
Nagyjából ennyi 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"