Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
egyetértek pain4u-val meg veled is, de szerintem a bf2 minden hibája ellenére a quake és a többi multis fps színvonala nem mérhetõ hozzá. olyan van, hogy valami népszerûbb (CS), ami a nagy hagyománya miatt ilyen, meg a világszerte megrendezett színvonalas bajnokságok miatt.

a bf2 elõtt csak a swat4 multijával játszottam, ami nem volt rossz, de nagyon szûk pályák voltak és ezért annyira nem jött be. a bf2 óta viszont jópár fps multiját kipróbáltam, de egyszerûen mindegyiket gyökérnek találtam, hozzá sem mérhetõek a bf2 hangulatához.

és szerintem az a szomorú, hogy egy ilyen király játékot igazából a saját fejlesztõi voltak képesek elkúrni, és a hozzáállásuk miatt sok játékos is kiábándult.

ettõl függetlenül még mindig ezzel jáccok a legszívesebben, és én egyáltalán nem unom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
engem nem nagy öröm lelõni ,örülök ha nemtévedek el a pályákon😊

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
most õszintén,ennyire szétcsítelt gémmel van egyáltalán értelme játszani?én pl.sokkal jobban örülök,ha mondjuk egy JCSR-es kollégát le tudok lõni,és õ nem lõ le engem,tisztességes versenyben,mert ilyen nem sok van<#vigyor2>,minthogy elõre tudjam hány vécépapírgurigát húz maga után,és azonnal nyekk...ehh,állatok akik kitalálták...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Crem
Amiért kihal ez a qrva BF2 az ez:

Ma behívtam egy infantry serverre az egyik ismerõsöm, hogy tök jó és próbálja ki!😊 4-en leszünk és squad modjára egy jót játszunk.
Na most 2 kör alatt 1/4 átlaggal szinte folyamatosan szívtunk!!!!
Olyan emberek lealáztak, akik a karkie-n 2 napja még eltévedtek!😊
Íme a magyarázat:

NEW BF2 hack

* Vextor AIMBOT (customizable aimpoint/aimkey as well as many custom features)
* Hitbox AIMBOT (Head/neck/body/cheast/groin/stomach)
* Friendly Chams (configurable colors)
* Enemy Chams (configurable colors)
* Colored Mines/C4/Claymores
* Enemy Mine/C4/Claymore Warning Display
* Custom Crosshair (configurable size and color)
* Full 3D Map (shows all friendly and enemy assets on 3D map)
* Minimap Hack (shows all enemies on the minimap)
* Minimap Kits (shows enemy kit icons on the minimap)
* Nametags (shows all enemy nametags)
* Healthtags (shows enemy health and armor bars)
* Player Distance (shows how far away an enemy is)
* Tags Distance (configure how far away enemy tags are displayed)
* No Flash/Shellshock (removes stun effects from flashbangs and arty/nades)
* TV Guided Missle Static Removal
* Increased Viewdistance (customizable levels)
* Nightvision (night maps are made MUCH brighter)
* No Fog
* No Sky
* No Water
* Cartillery Macros (one click to insta-spam artillery on your foes!)
* XQZ Wallhack
* Asus Wallhack
* Tank Overlay (outline removed from tank cockpit)
* ESP
* Time/Date Display
* Commander Hack (unlimited arty/supplies/vehicles - even if you aren't commander!)
* Zoom Hack (3 Levels)
* Target Info (displays important info on the current target)
* Teamswitch (switch teams with the push of a button)
* Clean local and remote punkbuster Screenshots
* VECTOR AIMBOT (customizable aimpoint/aimkey as well as many custom features)
* 100% Punkbuster proof. You will never get caught
* Nametags - Shows you where the enemy is by making a bright red nametag
* Health ESP - Shows you how much heatlh enemy has
* Aimbot adv features - Auto aim or Auto shoot, norecoil nospread autowall
* View Distance - Lets you see really far away (look @ the pic of the carrier)
* 5 crosshairs
* entity wallhack
* Chameleon Skins - Lights up the enemy in bright colors
* Save / Load Function - Lets you keep your favorite settings one click away

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Promi
A Counter-Strike szerverekrol mar nem is beszelve.
Ez azért elég szomorú képet fest a BF2-rõl.
Ha megnézem, összesen hány magyar szerver van hozzá mindenestõl (ranked, és nem ranked együtt), meg megnézem, mennyi van pl a quake3-hoz ❤️5> vagy mondjuk az ut-hez <18> (az eredeti változathoz ('99-es azt hiszem)), akkor eléggé elszomorító az eredmény..

Minden jog fenntartva!

Pain4U
Kösz mindenkinek a hpd kívánságot ! Aki a hotel alatt kushadva bír csak harcolni bf2-ben az egy ratyi, a gs szerveren permanens ban jár érte. A pontozás és a ranked rendszer szerintem nagy ötlet volt. Szerintem sokkal népszerûbb tõle a játék. És azt még a fintorgók se felejtség el : népszerû játék = sok játékos, sok szerver. Lehet egy játék a világ legjobb fps-e, ha összesen 8 az ürességtõl kongó szerver létezik hozzá 300-as pingekkel... 😉 Szóval örüljünk, hogy egyelõre még van szerver ahol toljuk....

koschwarz
még egy játékkal sem jáccottam 3 hónapnál többet (ha kellõen hosszú volt és megérte tolni), ezt kivéve, úgyhogy igazad van

mingyá megnézem a bf2.com statoldalt, hány centembe kerül egy órányi játék<#hehe>

schrank
olvastam a sorok közt mert a sok ratyi azt hisz hogy a bf2 is egy év alatt a felére zuhan árban mint a többi ratyi single amit megjelenés után egy évvel 5-6 k-ért dobálnak utánad és õ azt hitte hogy megkapja a legjobb multi fps-t szaré-hugyé <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Yan
<#eljen>
a minimappon is láccik hogy a falban van. (a 12-es fölött)

&#165; xfire: kistekila

mesor
Te bolond vagy! 😄
Ki hasonlítgatott mit? Max a bf1942-höz hasonlította máshoz nem.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
annyi akciót kapsz az üzletekben hogy ugyan annyiért kapsz hozzá kieget/kiegeket ennek a gammának van értékállósága ne hasonlítgasd a SZarcry-hoz meg az NFoSU-hoz <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nemtom 😄 még az elején voltunk 😊

fv82
Nem akciós már végre a bf2 mert 1942-t már lárram 2500-ért, de ez lenne az igazi

\"Majdnem párom lett!\"

Crem
Egyenlõre még kéretem magam!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

és levágta már a hajad?<#hehe>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

joebacsi
ha nemlenne egyértelmû, egy felolvasóprogi tolja 😊
ami mellesleg sztem qvajó, csakhát ugye nemigazán tudja beleélni magát 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Crem

Tess javítva!😄

Joe: Azért nagyon-nagyon lightosan lennék tiszteletbeli tag, ugyanis a szomszéd srác a Matyika hazaköltözött... Kidobta a Béla... Már szólt, ha gondolom szívesen levágja a hajam!

Szal' végem ha kitudódik a klubtagságom!😄DD

koschwarz
és az a beleélés öcsééém, mintha csak a "versmindenkinek"-et hallanám<#taps>

Crem
mindjárt javítom...

kancsó-köcsög-ételhordó, egykutya!😄

joebacsi
oops, sry attól, akit kiütöttem <#rolleyes>

joebacsi
<#worship><#worship><#worship><#wave>
csak nehogy a végén teis tiszteletbeli taggá válj 😄

<#taps><#taps><#hehe>
de rosszúúl írtad: KisköcsögKör!!
meg a teafõzõ és az éthordó hogy jön a kisköcsghöz? <#mf2> de amúgy minden stimmöl

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Crem

off: Muszáj volt ezt megcsinálnom, mert külömben még dolgoznom kellett volna!😄DD

KisKancsoknak ajándék!😄

joebacsi
csak felne regisztráljam a telszámot véletlenül egy pár ruszki hírközvetítõ oldalra, biztos jóérzés másodpercenként kapni egy cirilbetûs sms-t...

<#nevetes1>

uHs Gerzson
loool EZ ODAB*SZ 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Danee
ennyire futotta a hatalmas intelligenciádbol?

Latod, milyen hulye vagy edes fiam!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

joebacsi
nyah re, sry, de közbejött egykét sürgõs tennivaló tegnap, így elmaradt tegnapi közvetítés, de látom azért jol szorakozott mindenki 😊
kis adalék még noob tollából 😊

Danee
én 1942 óta nem birok regelni 😊

atomboy
Nem vagyok osbf-s, megis tudtam regisztralni. <#hawaii>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

dronkZero
Felvenni hogy sikerült?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Beers
Mert csak õsbfes ratyik regelhetnek 😛!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

hmm. ezt a gudszpíd gyereket már mi is kikkeltük a klánbúl eccer. emlékszem mikor war alatt lelépett... csak gyakvolt de akkorislol.

Danee
nekem se jön... pedig már vagy 10x regeltem 😛

Fsensei
Miért nem tudok regelni battlefield.hu-ra?Nem jön meg a regisztrációs e-mail???

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

nemvóót ott!! 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

atomboy
Nekem eleg volt az, ami Cino muvelt tegnap... 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Running
Volt már sima szerveren csoportos TK party rendezve? Mit szólnátok hozzá? Mindenki egy oldalra beáll és aztán ami a csövön kifér...na na na

Danee
én is nyáron alig játszok hébe hóba látszott is a teljesitményemen, de nagyon élveztem

DummyBoy
Váááá 😊 Komoly az a ruci 😊 (Valami mod nem tudja neki betenni? 😊 )

Mellesleg a nép egyik része azért nyomja az alap mapokon (Statlámaizmus követõi ...) mert Rankeden nem lehet modifikált map ...

A másik része meg azért nem, mert ezeken warozik, és game közben gyakorol ...

A harmadik rész jáccik modokkal (Ez én vagyok ...) mert éppen meg a letöltés a háttérben, különben én is inkább megkeresném a csapattársakat és jáccanék velük együtt ...

Nagyjából ennyi 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TS Zolly
Erdõs irása remélem kielégit válasznak. <#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Jaja. Egy hónapos szünet után nem volt rossz.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ezt a szánalmas statot minek bántani

erdos
Jáj, abba beledöglene, pont nélkül nincs élet <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Danee
Jókis fight volt ma EA HU-n Kubra Damon, csak utánna elment egy csomó ember és ottmaradtunk a privateokkal 😄DDD

TS Zolly
Képet elkellene küldeni az EA nak. Stornozzák le a pontjait.

uHs Gerzson
CSak azért jó, hogy fellenditse a topicot <#nevetes1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?