Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
na 5 hét szülési szabi után megint dolgozom (broáffff...)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fsensei
Hát én csak annyit szóltam volna hogyha ezt tudom hogy HÜLYE vaqgy😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Running
Együttérzünk veled.<#nyes>

HTS s3rg1nh00
mit szóltál volna ahhoz,mikor én elmentem 10 napra,és hazaértem hót kómásan gyakorlatilag 3 óra alvással,majd nekifogtam megkeresni hol járt a topic,és visszaolvastam mind a 20 oldalt😄DD

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kint a poe2 (jóóóóól!!) kiosztásra került néhány janek-klón ban .. naggyából ennyi 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

JCSR Wolfguy
hmmm vazze alig megyek el 5 napra és majd 1000 hsz...Összefaglalná valaki?

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

Yan
ahoz meg kell keményedjen 😊

&#165; xfire: kistekila

erdos
http://www.vicclap.hu/movie/1827/

egy kis kikapcsolódás.
Vazze Dzsó, mindig megtalálod az ügyeletes karatekid 166-ot... <#falbav> <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

joebacsi
jah...bár ha kicsit igyekszik lehet még szar is 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

háát végülis a fos is egy szín-folt <#vigyor2><#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

joebacsi
én színfoltnak nevezném 😊
vagy esetleg kockásan: fícsör 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jah, amúgy hbd tOMi-ba!
(annak ellenére, hogy annó eladta a 42õt 😄)

Running
Rendkívüli emberek ezek...<#hehe>

HTS s3rg1nh00
ja és ráadásul mind kopogás nélkül jön be...

joebacsi
kis szösszenet, csakhogy átérezd a szituációt 😊
sg modik persze ezt magasról leszarják, ahogy látom...

erdos
ezek a harcosok mostanság egymásnak adják a kilincset basszus...

joebacsi
pájinkásat!
jah, egykét barom bétalálta a totyikot, ídesanyám is csuklott rendesen 😊
nagyonüber 😊

joebacsi
eszem a zuzádat <#worship>
(bár még az ördögök nagy részét megkell gyõzni, hogy a poe szép, a poe jó, de ezlegyen a legkevesebb 😊)

Running
Sok, de csak azok fognak mûködni amelyen min 8 csapat elindul, a többi kuka.

HTS s3rg1nh00
vidék/Miskolc....
Yan:<#mf2>
reeeeggeeelllltttt<ááááásít>

nem lesz sok?? kicsit ígyis nyögvenyelõsen mennek a jelen ladderek is 😄D

Running
Na mi van vazze divat lett klánribinek lenni? Ja ha a Horda nem indul, akkor én is beállok valami poe-s csapathoz is.

Kovács legény
Reggelt!
Nah majd szólok a csapatnak,hogy töcsék le a POE-t és induljunk mi is, ha nem lesz belõle semmi ,akkor csatlakoznék más klán egységéhez. (gondoltam elõre szólok😊

www.czekoart.hu

Looserke
én már toltam lekorlátozva...nem sok különbség van, tudtam rendesen játszani...egyedül akkor éreztem hátrányát, amikor TV raksival akartam lõni, mert ott a kis sávszél miatt a gyors rakétánál akadozott a kép, olyan volt, mintha laggolt volna, de csak ott...

...ha végég jeepbe puhítod a segged, akkor nem sok különbséget fogsz észre venni...

Running
- Mivel nagyon úgy tûnik hogy a POE2 sok embernek megtetszett ezért a Ladder részt kibõvítem vele. Várom a csapatok jelentkezését, msn: [email protected]

Honlap: huncup.clanwar.hu

Fsensei
Kabbe.Egyébként azért rambztam mert sly-al alkottunk egy speciális egységet ketten.Õ volt a líder és távolról támogatott míg én leírtottam a jónépet a zászlónál.Aztán meghaltam és kezdõdött az egész elõlrõl😄DDD

Hát egy kicsit szokatlan még, ez a bemérõs helikopter, néha egy két tankra háromszor is rá kell foprdulni, hogy ki lehessen lõni...de egyre jobban tetszik😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

naonteccik 😄D a gyalogos mapok komojj aljnövényzettel úgyhogy tényleg bokortól-bokorig bár a Fuji szombaton elõvette máá megen a rambó szerkóját 😊) hogy száradna a keze a bill-re
az egyéb mapok meg naonsok jármûvel!! helikrõl lekerült a tv roketta heljette lézeres van mint a bombázókon, apc-kre meg a tankelhárító lett tv irányítású .. kicsit furcsa volt az irányítása alapbf2 után de megtanúlható 😄D

és belekerült egy ûberbrutál arty-tank (1lövés egy tanknak, és nem is kell közvetlen találat) bár ezt nagy távolságokra naon megkell tanúlni hogy hogyan kell használni 😊

mármint az átlag 25éves életkorú gyrekek elõt??? 😄D

amúgy gyógyreggelt 😄D

kBagyula
Jóreggeltet.

Vadállat. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

DummyBoy
Nem a (nemlétezõ) szekszuális életedrõl kérdeztek ...

Hopp ... szabad itt a gyerekek elõtt ilyeneket mondani? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

erdos
pálinkás jóreggelt <#integet2>
vót valami hétvégén? megint parasztlázadás vagy mi?
Milyen a poe?

schrank
nnna kiderítettem hogy 128/64-re leszek lekorlátozva a napokban és még tél környékén írt ide valaki hogy játszott ilyen sávszéllel de már nem tallom a hsz-t nnna majd meglátom mit fog bírni ez a kis satnya
remélem nem ébresztettem fel senkit kicsit korábbna keltem mert 0-dik órám lesz sietek az isibe <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

az elfoglalhatatlan main egyik házában <#nyes>
geocaching rulez 😄D

-tRs-Landor

Gonosz <#hehe>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Yan
még pár évig maradj csak otthon 😊

&#165; xfire: kistekila

Bp, vidék ? <#wink>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Swy
ez honnan van ez a fegyver?
ilyet nem láttam

http://bf2s.com/player/swy/

HTS s3rg1nh00
látom aktívak vagytok,na akkor azt megkérdezhetem,h.mit ajánlotok szabad szombat estékre egy pár metál arcnak?házibulit?mert elég sivár így itthon ülni minden hétvégén folyamatosan és monitor elõtt koczkulni😄DD

Fsensei
csináltam egy nevet ( yuckee=] ) és azon nyomom a POE2-t mert a heli meg repülõ más billkiosztást igényel mint a sima bf.

az igaz! meownak volt multkor vele kapcsolatba 1beszólása ventrin, leborultam a székrõl a röhögéstõl<#nevetes1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

most mivan? egy csomóan seggbe akarják baszni janekot.. <#banplz>

-tRs-Landor

<#wow3>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

muti! nem fog fájni kisfiú! <#szeret>

-tRs-Landor

Az elõbb ölt meg valaki aki úgy,hogy eldobta a C4-et és röptében felrobbantotta.
Szerintem akinek drága gépe van az nem kis elõnyben vannak.

csak 1gb memórim van és egy 7600gst.

Nekem a "szar" gépemen megy full grafon 50fps-t...

Ja, de azért nekem highon is 75 fps maradt <#idiota>

-tRs-Landor

hát igen... kellemes társ egy ilyen a harcmezõ szélén

Ja te lõttél le? Épp a képen is látható zsiguli kinézetû gépjármûbe akartam beszállni, mint aki jól végezte a dolgát.
De ebben gátolt az a két dolog hogy passzív elem az a kocsi, na meg hogy mellém spawnoltál 😄

Egyébként a fegyvert azon a mappon a hangtompítós mesterlövész puska mellett tudod felvételezni.. <#miaz><#nevetes1>

-tRs-Landor

Ja, de azért én hagytam highon.

szvsz picit gyengébbeh a high textúrái a poe2-nek mint a bf2nek..
na meg azért a fix 75fps sem egy hátrány <#awink>

-tRs-Landor