Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
ok, csá!

www.czekoart.hu

koschwarz
<#vigyor2><#law><#integet2>kösz!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nagyon aranyos Babád van Kosi 😄 <#law><#taps>

[Bf2 80e hsz téker]

Beers
<#hehe>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

erdos
<#integet2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

koschwarz
szerintem ha elmennél, senki nem emlékezne rád egy nap múlva, legfeljebb egy rossz emlék lennél, mint gúcpíd...már meg ne haragudj<#ejnye1>

pown😛

"valahogy intézzük el. Ti békénhagytok engem meg a családomat"
ezt a Keresztapából vetted?

-tRs-Landor

naaa KLegény!
ne legyünk felületesek<#felkialtas>
Telszám, adatok?? <#idiota>
végülis blokkolható... <#fogmosas>

-tRs-Landor

Az a gond ha én innen elmennék akkor is rólam beszélgettek. valahogy intézzük el. Ti békénhagytok engem meg a családomat, nem is beszéltek rólam, én meg max olvasom az sg-t, de nem írok. most jön az hogy ezt már mondtad... de most komoly. csá.

HTS s3rg1nh00
azt plz átdobnád?asszem találsz mélt profilban...ha nem akkor: [email protected] és elõre is thx<#worship>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
Nem vesztettel sokat, bar van egy felesleges meghivom wiw-re. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

<#wilting> akko' marad janika <#kuss>

-tRs-Landor

Kovács legény

www.czekoart.hu

Danee

már vár rád 😊

ha már úgyis Üllõn járok, felpróbálom a Katust is <#nyes>

-tRs-Landor

Danee
csak Janekot 😊

HTS s3rg1nh00
inkább adta volna nekem az accot,úgysincs iwiwem,igaz nem is nagyon hiányzik,májvip ugyan van,de aki megtalál,azt megtapsolom...bár nem is oly nehéz keresni egy embert,aki abszintos,miskolci és tennap volt születésnapja<#miaz>

HTS s3rg1nh00
tökéletesen megtanultad akkor ezek szerint,h.cigizni az erkélyen/ház elõtt<#miaz>nem pedig a monitor elõtt<#ejnye1>

Ez már tényleg szánalmas. Törölte is wiwrõl magát. <#zavart1><#taps><#lama>
Mikor már mindenki tudja ki is õ meg merre lakik.

Minden jog fenntartva!

Fsensei
Bazzeg landor, te Janek egész családját meg akarod b***ni?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Hát röhögni fogsz de nálam bejött, amióta lemostam a port meg a nikotint a monitorról újra látom a színeket meg MINDENT!!! <#idiota>

HTS s3rg1nh00
gondolod családtag leszel,és megneveled öcsit?😊

jóh..
a pampogás helyett kopizzad idefele a nõvéred képét! <#ejnye1>

-tRs-Landor

Danee
akkor te is tudod magadtol, hogy idézem: "senki nem kivánja azt hogy itt legyél"

Pf de szánalmasan hülye vagy... beírtam neki ezt a szöveget hogy tegye ki ide és húzok.

Danee
lol
ezt õ irta magának? 😄DDD

kBagyula
hja épp visszavontam... 😄D nem kell azt törölgetni tiszta az.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Running
jól elbeszélgetett magában...<#idiota>

Running
janek msn-en megtalált:

"[email protected] üzenete:
Janek, ha továbbra is ebben a forumkba írogatsz azonnal törlöm minden hozzászolásodat, elég volt belöled bf2 topicban, senki nem kivánja azt hogy itt legyél. Mindenkit megkérek hogy ne válaszoljon neki mert azokat a hosszászolásokat is törlöm.

Köszönöm.
[email protected] üzenete:
ezt te is írd ki a bf2 topikba
[email protected] üzenete:
csá"

Running
letörlöd a port róla.<#mf2>

I.C.ram
Ettõl féltem 😞

Azért köszi
Running
aszem sehol, max monitoron világosítasz.

Tényleg, Janek: neked nem kéne a pótvizsgára készülnöd? Vagy már voltál és kivágtak? Hány tárgyból is butkál? <#hehe>

Minden jog fenntartva!

Nem mondtam hogy védjél.

Nem foglak megvédeni... ez nem az én dolgom..
de azért gondolkozz el, hogy nem a két szép szemedért szeretnek ennyire a népek...

I.C.ram
Valaki megmondaná, hogy lehet brightness-t vagy gammát állítani a BF2ben?
koschwarz
tényleg, az még gázosabb volt, nemrég adták valahol, és pont azt az irtózatosan szánalmas végsõ akciójelenetet láttam, ahol a kata is lõtt egy parádésat...magyar akciófilm, hahahaha...

Kovács legény
te emberkedtél ,hogy mekkora ász vagy hogy bárkinek megtudod találni a cimét egy perc alatt(azóta sem találtad meg senkiét...) ,gondoltam örülni fogsz ,ha van közöm hozzá ha nincs ,felraktad netre innentõl közkinccsé tetted az adatokat ,és bármit csinálhatok velük

www.czekoart.hu

Danee
lool bontanak egy falat nálunk a pincében, és nem tok játszani mert olyan mint ha földrengés lenne és szór a fegyver 😊))

Attól még nem sok közöd van hozzá...

Kovács legény
ezek publikus adatok õ maga rakta fel netre

www.czekoart.hu

Kovács legény
volt az a vonatos magyar film ,ott meg rossz szemét csukta be amikor pistollal lõtt😄

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
pwnz!!!!444<#hehe>

koschwarz
ennek a filmnek a trélerében annyira gázosan lõ a puskával dobókatya, hogy az már neveccséges, valaki megmutathatta volna neki, hogy kell csinálni. de tulajdonképpen élethû, mer mit várhattunk volna egy ilyen menyecskétõl 56-ban, honnan tudott volna lõni...<#nemtudom>

HTS s3rg1nh00
nincs mit,úgyis unatkozom,várok torrentrõl lefelé egy-két dolgot,és addig nem tudok menni végre becsíkozódni sem😞

koschwarz
ne báncsátok janeket, még csak most keresgélheti a nemi identitását, és úgy tûnik, komoly összeütközés lehet a társadalmi elvárások és a saját vágyai között...

(magyarul meleg...???) <#hehe>

koschwarz
kösz, már most teljesen odáig vagyok a kiscsajért<#puszis><#vigyor2>

(mindig elfelejtem, hogy ne ékezetes legyen a kép címe -meow, jöhet a lebaszás- úgyhogy kösz szerzsi!!!<#worship>

kBagyula
Komoly mentális problémái lehetnek ennek a Janek gyereknek egyébként.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

remélem van legalább olyan mint Dobó Kata<#hehe><#finom>

ha mást nem, akkor sikítson legalább úgy mint janek ts-en <#nevetes1>

-tRs-Landor