Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 1.4b az a beta patch?? Ezzel szúrják ki a playerek szemét?

Amúgy meg aki eddig szidta a statrendszert meg a statlámákat, fellélegezhet mert nem a pontharácsolás lesz a fõ szempont. Aki meg emiatt pártol más játékhoz.. Nos õszintén, hihányozni fog bármelyikõtöknek?

(Na, kik jártak jól? Akik valami alternatív ranked rendszerben játszottak/játszanak, mert az õ statjuk gondolom megmarad. 😄)

Minden jog fenntartva!

Na azt hiszem akkor vége a bf2es pályafutásomnak 😞

Crem
Persze! Csak forr az EA forum, de még egy EA admin se dugta ba a képét, hogy valamit reagáljon...😞(

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Most békés szándékkal írok. Aki tudja használni az alapfegyvereket, és pl f2000el megy, az enm annyira láma szerintem. Azt is meg kell tanulni használni. Aki csak f2000el "tud" fregelni, az a láma.😊

atomboy
Azert jo lenne latni egy hivatalos forrast. IRC-n barki mondhat barmit barmilyen neven.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

használjatok poe2-õt.
a bf2 lámáknak való <#banplz>

-tRs-Landor

koschwarz
pozitív viszont, hogy lelkes és tényleg elkötelezett játékosok kicsiny magja fog megmaradni azon a néhány szerveren, ami még mûködni fog, így sokkal jobbakat jácchatunk majd<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

2 - a végsõ pöcs az 1.4b lesz (dátum még nincs?!) ... alapból mindenki megkapja a lokkos fegyókat ... hmm 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
az ea gamespy-jal kötött megállapodása október 1-én megszünik, és az ea a saját a saját bf2142-höz tartozó tagnyilvántartó rendszerét fogja használni. ez azt jelenti hogy minden jelenlegi ranked játékos minden statját elveszti.

az 1.4-es peccs minden ilyen nyilvántartós funkciót kiszed a játékból, viszont ezentúl minden unlockot mindenki használhat.

szóval azt hiszem tényleg vége a bf2-nek, ugyanis a rangrendszer megszûnése miatt játékosok milliói fogják abbahagyni a bf2-t és áttérni a 2142-re mert abban lesz rangrendszer.

GRATULÁLUNK AZ EA MARKETINGESEINEK ÉS EGYÉB SZAKEMBEREINEK EHHEZ A KIFEJEZETTEN ALJAS ÉS UNDORÍTÓ LÉPÉSHEZ? AMELLYEL A LEGÚJJAB LÉZERFEGYVERES SZAR JÁTÉKUK MEGVÁSÁRLÁSÁRA "KÉNYSZERÍTIK" A JÁTÉKOSOKAT<#boxer><#falbav><#shakehead>

naggyából:
1 - EA és Gamespy megegyezés okt.1 -én végetér így az ae saját log rendszerét fogja használni a ranked játékosok beléptetésére .. ez azt jelenti hogy a jelenlegi statok nullázódnak!!?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

?!?!?! "will lose all playing records" heh .. minden stat eltûnik? hmmm

Crem
Üdv!

Mint az EA BF2 forum mint a totalbf2.com foruma ettõl a hozzászólástól hangos:

The death of Battlefield 2

--------------------------------------------------------------------------------

And no I don't mean PoE.

‹2:35pm› <king0rism> EA's agreement with Gamespy ends on October 1, and as EA will use their own EA membership service to log player records for BF2142, the BF2 gamespy service will terminate on this date, meaning all current BF2 ranked players will lose all playing records.
‹2:35pm› <king0rism> The final BF2 patch release will be a new 1.4b patch, which will remove the log in screen function but as a small bonus will allow all bf2 players to have all unlock weapons ingame, hardly much reward for the hard work put in by the legions of let down bf2 fans.

Valaki megtenné, hogy magyarosítja!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Danee
Hallak

kBagyula
Szegény macsek. 😊)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

atomboy
Ennel semmitmondobb hozzaszolas meg nem volt. 😊

I.C.ram
Jó hát én még handicapes vagyok. 1 napja kezdtem játszani 😊
atomboy
AK a legjobb. 😊

Looserke
MIKOR LESZ MÁR PATCH? HOGY ROHADNÁNAK MEG!? <#levele><#violent><#boxer><#falbav>

koschwarz
így van m16 és ak rulzik, aki ezekkel nem tud jáccani, az egy <#lama>

fõleg az f2000-es kecsegeket rühellem.

koschwarz
ehhez még annyit, hogy az L85A1 közelharcra talán egy picivel jobb, de szerintem egyébként egy kalap kaki, én távolról még egy benzineshordót is nehezen találok el vele <#idiota>.

a g36-tal meg ugyanúgy kell közelharcolni, mint az m16-tal, viszont távolra 3-as sorozatokkal is iszonyat pontos, túlságosan is tápos az a szar.

joebacsi
használj alapfegyókat (m16, ak)...az unlock ûrfegyeverek a lámáknak való

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
g36

I.C.ram
Szerintetek Medicnek melyik a jobb? a G36 vagy az L85A1 ?
I.C.ram
köszi
atomboy

I.C.ram
Van valami oldal, ahol a különbözõ fegyvereket hasonlítják össze? Hogy melyiket érdemes választani stb.
Fsensei
A Vényeseknél van egy gyerek aki tudja csak nem tudom ki.

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

HTS s3rg1nh00
Siggel gyakoroltátok ezt,jól sejtem?mintha mindig õ ülne amcsi oldalon a TOW-ban hotelnél...<#fejvakaras>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
jó persze énis vágom, énis királytigrincses gémeskutas modot akarok, de sajna odébb van az még 😞
inkább gyere néha 42 retropartyzni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ugy remlik eleg sokat is latlak a POE szervereken. De masok is rakaptak a dologra, mert ha lovok egyet a levegobe tankkal, biztos hogy Apache-ot talalom el. <#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kovács legény
jah nekem is visszahúz a szivem a jóöreg 42höz ,várom is már az FH2-t!
Amugy POE már most faszább játékélményben mint az alap ,milesz ha kijavitgatják ,meg jönnek az uj mapok? jujdejólesz😄

www.czekoart.hu

dronkZero
Addig próbálgatod üres szerveren (haverok segítségével), amíg meg nem találod a helyes irányt. Jól megjegyzed pixelre pontosan, hogy merre kell nézni, és utána már nem kell látnod, hová megy, hanem _tudod_ hogy ha _pontosan_ arra lõsz, eltalálod a helit.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mivel a terep fix, ezert tudod, melyik keppontra kell celozni, hogy a nagy budos messzesegben eltalaljon valamit.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

vsly
Gyakorolni kell.A megfelelö szögben kell kilöni,s a megfelelõ idöben kanyarítani a megfelelõ pontra.
De inkább ne csinálj publikon ilyesmit,nem leszel túl népszerû.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Egyszer. Csak annyira jol mukodik a program, hogy 27.-en nem vettem eszre, hogy bekuldte a forumra. <#zavart1>

Mi az a pixelshoot?

Hogyan kell csinálni mert nem látni el odáig.

Hogyan kell csinálni mert nem látni el odáig.

erdos
ezt hányszor kapják még el? <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Egy szóval se mondtam hogy rossz, sõt mintha erõsebbek lennének a tankok a terepen, sokkal jobban másznak, de nekem ez még mindig modern :-)
Tudod dzsóbácsi, amikor egy tigrincs dorombol, no azér ahhoz semmi se hasonlítható....

Friss fogás:

PsB:2150 V008F0632 Szilaj alias 81.0.82.42 AIMBOT #59012
73754637

MBL feldolgozó es publikáló bot vagyok.

bandika64
ÁH...
Kössz akkor nem állok sorba!
Egyébként jó reggelt <#vigyor2>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Looserke
a POE2 topicban van egy magyar link, az miért nem jó? 100Mbites...

koschwarz
nemtom hogy a poe miatt vagy mert sokaknak elege lett a bf2-bõl, de elég langyik a magyar szerverek mostanában. legalábbis amikor tudok jáccani 1-2 órát, akkor abból a néhány magyar szerverbõl 1-en van annyi ember, hogy megérje belépni, de õszintén szólva még azon is mintha elég laposak lennének a körök...

közben meg átcsúszok valami infantris külföldi szerverre, ahol összesen 10-12 gémer van 64-es, 32-es pályán, és akkora csapatjátékok és parázs küzdelmek vannak, hogy ihajj.

most akkor már tényleg nem értem hogy mija baj, ez a szokásos állandó magyar "elégedetlen" mentalitás, vagy mi a szar???<#nemtudom>

bandika64
Emberek! PoE2 elérhetõ a fileplanet-en. Jó töltögetést mindenkinek! Én most állok sorba még kábé 14 percet!! <#bee1>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

joebacsi
hány fallen kör után mondod ezt? 😊
amúgymeg vannak benne jó nagy tankojós mappok, meg nincs értelme az ugribugrinak...lehet, hogy lesz*pni még nemtud, de azért szvsz nemrossz ez 😊

Running
Majd kiderül melyik mod mennyire idõtálló, mi mindenesetre azzal fogunk játszani amihez kedvünk van, és a bf2 alap már nem tartozik ebbe a kategóriába.

erdos
Háát, sztem ez a POE inkább az újdonság varázsa, nem hozott igazi áttörést.
Viszont belenéztem az FH képekbe megint és jajanyám, csak jönne már...

Running
Ha a DC is király, akkor a kettõt felváltva toljuk, nem gond...A csapat egyöntetûen megmondta h elég volt a bf2 alapból, nincs már kedv játszani, csak kínlódás van.