Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem elegge idegesitett. Mondjuk, ha jobb a szinkron, akkor lehet, hogy most mar halva ernek a foldre az ilyen jeloltek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mesor
Nem tudom ez nem igazán zavart engem. 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Szerintem meg az lett volna az igazi cel, hogy ha osszefutok valakivel egy sarkon, akkor ne a bokamra vetodve lojjon le. Ezek szerint ez nem sikerult. Logikusabb is lett volna, hogy lehasalas utan legyen kesleltetes, ne felkeles utan.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Jaaa! Azt azért nem vettem észre, mert nem csinyátam soha.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mesor
Persze akkor tudsz lõni rögtön, de felálláskor nem tudsz ugrani rögtön tehát a delfinezõs mozdulatsort nem tudod egymás után többször végrehajtani (mert mostmár tényleg több lépcsõs a felállás, +lõni sem tudsz egy ideig). Tehát nem tudsz csupán karizomból, hasalva végig ugrálni a pályán. A cél ez volt, hogy ezt kiiktassák a játékból ami sikerült is!

TS Zolly
Én spec észre vettem külömbségeket. Sokkal élvezetesebb volt lõni m16-al mint ak-val. Iraki supportként mindig az alapot használtam, háááát, most egy nagy gagyi lett szvsz.

Hasalásnál mi a külömbség? Mert ugyanugy tudtam rögtön lõni, miután lehasalatam.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mesor
Map névre én tudok keresni! Hasalás van külömbség! MEC AK és alap support egyáltalán nem lett gyengébb nem éreztem különbséget. Úgyanúgy az m16 és amcsi supportnál sem. SF unlock melyik nem volt halálos eddig? 😊

Szerintem a fegyókhoz nem nyúltak hozzá csak nem csúszik a játék mint 1.3-nál és amelyik golyónak találnia kell az talál is nem csak a találat jelzõ villog.

TS Zolly
Nem vágott ki egyszer sem, szerver keresõ jó, bár kimondottan map névre még mindig nem tudtam keresni. Konnektálás szvsz gyorsabb lett. Hasalás: nem vettem észre semmi külömbséget. Pár kört nyomtam végig az uj pályán, és észre vettem, az iraki ak és alap support fegyver, sokkal gyengébb lett mint volt. Ezzel szembe, m16, alap amcsi support és a medic sf ánlok halálos lett, a sniper fegyverek melett.

koschwarz
nah<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

:-O de köcce a választ .. nemhüleség, eltom képzelni ahogy a földön hallják hogy most valahol szar dolog fog történni és lehethogy épp ott ahol õk vannak

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ez itt a repüllõ. A tuzoltorol nem tudok.

mesor
Nekem minden gond nélkül felment a patch. Azóta nem dobál ki asztalra és eddig nem omlott össze server alattam. A serverek adatait is kiírja a játék és a server keresõ is jól mûködik.(mondjuk az hiányzik, hogy úgy nem lehet frissíteni, hogy többször klikkelek a serverre csak az update gombbal. Szerencsére fekvõtámasszal már nem lehet közlekedni a pályákon! (vicces volt nézni ahogy páran próbálkoztak vele, de csak egyszer sikerült hasra vágni magukat és nem tudtak menekülni<#eplus2>)

Fegyverek szerintem nem lettek erõsebbek/gyengébbek csak nem csúszik olyan sokat a játék mint 1.4 elött és aminek találnia kell az talál is. Úgyhogy valamit szerintem optimalizáltak is a netkódon vagy valamin(annyira nem értek hozzá 😊, de jól sikerült nekik szerencsére.
Nekem eddig pozitívak a tapasztalataim a patchhel kapcsolatban.

Mar, hogy volt rajtuk szirena? Igen. Pszcihologiai hadviseles. Az viszont nem szentseg, hogy az ott a szirena, csak olyan 80%.

kBagyula
Mi ez tûzoltórepüllõ? 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

atomboy
Ez most komoly?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

atomboy
Nalam nem volt gond az ejjel. Majd delutan jatszok elesben.

Rohogni fogsz. Az a szirena.

koschwarz
nah jó a pecs-e vagy nem jó a peccs-e??<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kBagyula
az egy vízcsapnak tûnõ tárgy, de szerintem valami áramlásmérõ lehet.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

jóidõ van nem kell tea 😄D .. most hogy megettem egy kiló szõlõt és okosabbnak érzem magam és képesnek arra hogy ha valaki volna szíves elmagyarázni HOGY MIATÚRÓ AZA VÍZCSAPSZERÛ VALAMI A KERÉK FELETT akkor megnyugodnék végre és boldogság öntené el szívem 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
1 kis zöld tea sok szívet megmelegít 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

most eszem vagy két kiló szõlõt <#vigyor2><#mf2>

uHs Gerzson
Inkább menj reggelizni majd utána gyere vissza 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

gyógyreggelt mindenkinek 😄D

miatúró aza 'vízcsap' a kerék felett??

erdos
Jáj, tegnap 42-t toltuk egy kicsit és basszus még mindig ûberjó na. Bár a wespetk-kra jobban kéne majd figyelni mert ezek a vasak halálosak is nem csak szépek mint a bf2-ben :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

uHs Gerzson

<#puszis><#law><#szeret>

Danee
😊 le se szedem 😊 bf42 powaa 😊 Subzero visszatért 😊)))

Crem
Besz@rás...

Letöltöttem a full patch-t , és most indításkor visszadob az asztalra...
A francnak nyúltam hozzá...

Morgen...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

erdos
Mostmár lassan lefekhetnél, elég fáradtnak tûnsz <#hehe><#hehe><#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Nem tudom, másnak is feltûnt-e a dolog:
battlefield 2 1.4
battlefield 2 1 4 2

Lehet, hogy még lesz egy patch (1.4.1) és utána nem lesz több, csak a bf2142? <#idiota>

Minden jog fenntartva!

Yan
már mondta egy párszor, de nincs akkora szerencsénk <#szomoru2>

&#165; xfire: kistekila

hát nem tom már az is isten király hogy nem dob le tálcára a bf!!!! meg az új pálya is nagyon jó!!!

Smithwarden
Komoly? 😄

Vlki osszefoglalhatna lassan Janek es a Tobbi agyilag zokni klonjait mert meg a vegen azt hiszi az ember, hogy a forumban 10* tobb klinikai eset van mint kellene. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden

Sziasztok! tudom nem ide vág, de tudna valaki segíteni, hogy melyik szoftverrel teszteljem le a memóriát? Egy olyan hosszõ teszt program kellene,amivel a boltokban teszelik a hsználtakat.Egy link is jól jönne a............ Elõre is köszi. Bumeráng

atomboy
O a janek...

Smithwarden
Most oszinten, ez szted most ki a lofaxt erdekel?

(...igazabol vlszinu nem kellene ilyen agressziven reagalnom egybol... de ahhoz kepest hogy ritkan irsz es keveset, lassan janek szinten idegesitesz) :p

SubZero911
Hát az SF-ben sok szerver átállt, de nem értem......semmi különösebb változást nem észlelek ! A "kihajigálást" kijavították, OK. De akkor mit csináltak ennyi ideig ?

A sima Bf-en észrevett valaki változást ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

nem pont ezt kértem de a peccs itt is meg van. koszi.
<#worship>

aut viam inveniam aut faciam

A Bohoc
http://games.internode.on.net/?page=filelist&filedetails=3230&co=y

Bohoc the wild king!

valaki be tudná nekem nyomni a hivatalos angol ea/battlefield linket? nekem magyar nyelvû a böngészõm és rögtön rettentõen nagyon hasznos magyar ea oldalra dob. azon meg lófüle van. 1.02 patchnél leragadtak...

aut viam inveniam aut faciam

nálam sem volt semmi gáz, mondjuk a full-t raktam, még ha 1,3is volt az alapom. Videokarira visszatérve 7600GS lesz a befutó, nem merek használt gari nélküli 6800GT-ért 40e Ft-ot adni :-(

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Én fel sem tettem a patchet, sõt uninstalláltam a battlefield2-t, mivel már inkább autó buzi lettem, így nfsekkel játszom. 😊 Néha FEAREZEk, de az nem megy olyan jól mint a battlefeild 2 ezért lasasn úgy is megunom.

Evogordon
Nekem semmi probléma nélkûl fel ment a patch... remélem már a serverekre is felteszik ezt a patch-et valamelyik nap..

dicehater
Nálam lesz a gebasz, 2x is felraktam a "javítást" de egyelõre semmi...

magyarok még nem álltak át (legalábbis másfél órája még nem)

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Zs0lt1
a same version-ból szedd ki a pipát és ami fehér oda menj be 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
a hiba nálad van...

dicehater
Emberek: felment a patch: de az lehet hogy nincs egy szerver sem?

dicehater
Nem a regényre csak a szívásra gondoltam amit a Dobókocka okoz, a gammák meg azért hogy ne hulljon ki a hajam a server crash miatt.