Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Hasalásnál mi a külömbség? Mert ugyanugy tudtam rögtön lõni, miután lehasalatam.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Szerintem a fegyókhoz nem nyúltak hozzá csak nem csúszik a játék mint 1.3-nál és amelyik golyónak találnia kell az talál is nem csak a találat jelzõ villog.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fegyverek szerintem nem lettek erõsebbek/gyengébbek csak nem csúszik olyan sokat a játék mint 1.4 elött és aminek találnia kell az talál is. Úgyhogy valamit szerintem optimalizáltak is a netkódon vagy valamin(annyira nem értek hozzá 😊, de jól sikerült nekik szerencsére.
Nekem eddig pozitívak a tapasztalataim a patchhel kapcsolatban.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
miatúró aza 'vízcsap' a kerék felett??
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
<#puszis>#puszis><#law>#law><#szeret>#szeret>
Letöltöttem a full patch-t , és most indításkor visszadob az asztalra...
A francnak nyúltam hozzá...
Morgen...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
battlefield 2 1.4
battlefield 2 1 4 2
Lehet, hogy még lesz egy patch (1.4.1) és utána nem lesz több, csak a bf2142? <#idiota>#idiota>
Minden jog fenntartva!
¥ xfire: kistekila
Vlki osszefoglalhatna lassan Janek es a Tobbi agyilag zokni klonjait mert meg a vegen azt hiszi az ember, hogy a forumban 10* tobb klinikai eset van mint kellene. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
(...igazabol vlszinu nem kellene ilyen agressziven reagalnom egybol... de ahhoz kepest hogy ritkan irsz es keveset, lassan janek szinten idegesitesz) :p
A sima Bf-en észrevett valaki változást ?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
<#worship>#worship>
aut viam inveniam aut faciam
aut viam inveniam aut faciam
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_