Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látszik, hogy tapasztalat beszél belõled<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

😄DD

HTS s3rg1nh00
ha nagyon szépen kérnéd a neveket-akkorse mondanám meg😛
Yan:elõször kovácsolás,csak aztán a dugás😄DD
shrek te meg...rosszat álmodtál?😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
hármat ütsz egyidõben <#ticking> a viccben úgy van hogy a két szélsõ álmodik kivert faszról a középsõ meg síelésrõl <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Yan
én inkább csajoznék, mint kovácsolnék 😊)

&#165; xfire: kistekila

Crem
Józsi,Béla,Matyika...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

HTS s3rg1nh00
1.nem járok lanra
2.minek menjek csajozni,mikor most is csak 3 vasat ütök egyidõben?<#zavart1><#vigyor2>

Yan
neked még eszedbe se jusson <#ejnye1>

mesor
<#guluszem1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Danee
Lanon csajozni érdekes 😊))

Yan
mi baj van? hasznos az ilyen gép. lanon asztal alatt szeretnének a lányok! 😊))

HTS s3rg1nh00
köszönjük a képet magadról,de nem kímélnél meg minket a jövõben az ilyenektõl?eszem b+<#hehe>

schrank
az elmúlt 200hsz-bõl 100 arról szól hogy szerdzsínyó kiselõadást tart hardverbuziskodásból B+ <#hehe>

scorpeeon
Hát, engem nem nagyon érdekelnek a ranked szerverek, mert nem éppen eredeti a gamem, és azzal nem igazán mennek a rankedek...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kovács legény
iencsunykékháttér?!? broáf

www.czekoart.hu

atomboy
Most nezem, Janek beszolt neked... Szabad ott szemelyeskedni? Meg a nick-duplikacio...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ha nem akarsz ranked szerveren játszani, akkor nem muszály feltenni😊

scorpeeon
tényleg olyan qrvaszar az az 1.4? fel se tegyem? mit javít 1általán??

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Van újfajta szerverbeállítási lehetõség, hogy a tankokat és a járgányokat ki lehet szedni a mappokból és nem tudsz transzportcigánykodni<#mf2><#hehe>

schrank
most akkor külön vannak infantry mapok vagy még se tették bele a peccsbe bocs hogy nem olvasok vissza 200 hsz-t tegnap estétõl szófosós banda B+ <#mf2>

Fsensei
Én nem azt mondtam hogy nem teszem be a lábam pr szerverre, csak azt hogy utálom az unlockokat, meg ugyan úgy a statért kempelnek.Szóval ha tudom elkerülöm...Majd azért küldhetsz egy-két ip-t😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
jah, énis most olvasgatom 😊
errõl van szó:

szóval szarjátok le...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
jujdevárommááááááár!!! Mikor jön kifele ,mitucc monmáááááá!!!!

www.czekoart.hu

Mondanám, hogy van tankos meg repülõs szerver is, de nem mondom mert amikrõl tudok te oda be nem tennéd a lábad. <#zavart1>
Ha mégis akkor szólj, mondhatok ip-t. 😊

Minden jog fenntartva!

Crem
Az a jó, hogy ez már megszûnt!😄DDD
Hiába szakad el valakinél a cérna, már nem tud tankozni, vagy kocsival visszamenni factorytól-suburbra, mivel nincs bent semmi!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
én egy kezemen meg tudom számolni, hogy un. infantri szerveren hányszor játszottam tényleg infantrit úgy, ahogy a szerver szabályok is megkívánják. mindig van legalább 1 komplett idióta, aki beül egy apc-be és írtja a népet, vagy leartyzza õket, és ezzel másik 15-30 játékát teszi tönkre. <#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mesor
Az a helyzet hogy õ idejött (most tényleg nem bántás képpen) és nincs tisztában a viszonyokkal + ír ide pár postot és azt hiszi, hogy õ lesz rögtön a szemétdomb királya. 😊

TS Zolly
Aham. Szal csak egy pondró. Köszi a felvilágosítást. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Zs0lt1
ott van az aláírásában:

bf2 nick havercsotany

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fsensei
télleg az f35b-n javítottak valamit?Mert eddig nem volt sok idõm játszani és csak az infantry-t meg a helit teszteltem.

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

azt gondolom nem írta le amikor elkezdtek itt kurva anyázni, ez is csak 1kis pondró

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Az egyetlen cucc amivel tudtam is repülni (meg persze a phantom 😛)<#szeret>

Fsensei
Hát nekem azért van elegem ebbõl az új peccsbõl, mert amire sok ember panaszkodott az még mindig ittvan(megfordul -> lehasal -> lelõ), azt meg csak a legvégén említeném, hogy a fedezéket nem lehet használni...Az egyik legnagyobb élménby szerintem egy ésszel játszó játékost lelõni.Én itt nem arra gondolok aki bunny hoppingol, hanem arra aki okosan használja a fedezéket(sose felejtem el azt a moistos adolf gyereket hogy azzal mit szenvedtem mire a roadnál ki tudtam lõni a fedezék mellõl😄 ), de hála ennek a peccsnek még ezt az élvezetet is elveszik az embertõl.

A peccs elötti delfinezésre visszatérve, sztem simán ki lehet lõni azt aki ezt csinálja.Nem azt mondom, hogy én ezt meg tudom csinálni könnyen, de már voltam egy-két olyan waron ahol az ellenfél annyira jó volt, hogy delfinezés közben is csak egy sorozat voltam neki az m16osból.Meg azért nekem is sikerült néha lelõnöm az ellenfelet így.Szóval nem sebezhetetlen akkor a játékos, csak gyorsan mozog és kicsi a felület amit el kell találni.De ha azt a kicsit eltalálod, akkor az elég negyot sebez, mert az a feje ált...

A bunnyhopping azért hiányzik, mert nekem, most nincs idõm arra, hogy megszokjak egy teljesen új játékstílust, inkább megyek és fear-ezek.De azért helizni szeretek szóval lehetne 16-os war mint a lanon, tankkal jeeppel mindennel, mert ez az infantry téma ez egy kicsit szerintem már unalmas, mert egész nyáron ez ment...Meg azért ha belegondolunk a conquestben azért lényegesebben nagyobb csapatjáték kell, mint infantryban.Remélem azért még helizek egy conquest waron egyszer...

TS Zolly
Ááá, hagyd.

Más:

Ki a pöcsöm az a felpillantó nick nevü egyén? Moderátornak szóló tyopicba beköpte Dzsotatát a tegnapi nap miatt. Nem tudja a kis ******, hogy ez bf tyopic?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Crem
nahh...

F@sza lett ezidáig ez a javítás!😊 Egy dolog ami kicsit furcsa, hogy nem lehet kilikkeléssel frissíteni a servert...

Smithwarden
Mi tortent?

Itt van Goodspeed ujra a geciszonyatdurvanszajkaratePRO?
2 hetig birta hogy ne verje a mellet itt hogy a BF2 GOD? 😄
Sztem ez az ember szinte mar felrobban a skilltol, de attol meg jobban ha nem irhatja ezt le itt... <#action>

(Ez mar felelmetesen klinikai eset) <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Danee
lehet buzi? ez sokmindent megmagyaráz<#zavart1>

szvsz még a bannert se meri megnézni...

Danee
akkor már tyúkokhoz..

TS Zolly
Gondoltam már rá én is, befizetem egy olyan hölgynél, hátha megjön hozzá a kedve, és végleg itt hagy bennünket. Kutyánál nem, mert azé álatkinzó nem vagyok. 😛

mesor
GS szívesen átadnék pár nõt neked, hogy végre leszállj rólunk, de attól félek nem tudnál velük mit kezdeni mert a kutyákhoz vagy szokva!<#mf1>

de azért is😄

running ték vót!😞

Zs0lt1
óóó meginn flém! király 😄

nna viszont én asszem megint elkezdek bf2ezni, mert az elõbb toltam az új mapon egy kurva jó kört. Lehet, hogy megint csak egy fellángolás lesz, mint minden peccs után, de majd meglátjuk 😄DD

Viszont az új nekem, hogy a g3ci sniperek megdobálnak claymore-ral a kurvaanyjukat 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
ne írkáljatok neki, úgyis törlöm...

mesor
Tudod GS még egy dolog!
A Deqwator elleni párbajnak volt egy kitétele amit te elfogadtál azzal, hogy ott voltál a serveren(és vesztettél).
Idézem:
"ha így lovagias körülmények között el lesz kenve a szád, akkor szépen eltakarodsz a sarokba sírdogálni, és békénhagysz minket a [email protected] esetleg mégis sikerül valahogy nyerned, akkor nemkell bocsánatot kérned az eddigiekért..."

Szal nem értem mi a faszt keresel itt még mindíg!

koschwarz
nem értem mit erõlködik, tök szánalmasak az eredményei, tulképp az összes fontosabb kategóriát kell csak megnézni (k/d, accuracy, spm), és máris te nyertél<#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TS Zolly
Te nem futamodhatc meg, mert te benne vagy a kisköcsög körbe!!!

Ez gyenge cézás akart lenni Dzsotata felé. 😄

Pharolas
Látom, tegnap megint átment rajtad a magyar bírkozócsapat.
<#lama>
<#kocsog>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

TS Zolly
Pár kört ma is végignyomtam eddig. Nem olvasok külhoni fórumkat, saját tapasztalatomat irom. Semmi, szótagolva is irom: sem-mi koneksön problem nem volt, szerverrõl való kidobálás meg pláne. Szerver keresõ jó, mutat mindent, én q-tam el reggel, mert rosszul irtam be a pálya nevét, ezért nem tudtam keresni benne igy. Szóval jó lett ez a pöcs.

Hasalást direkt kipróbáltam, tényleg lassabban lehet felállás után lüni, de hasalásba vetõdés utáni lövés megmaradt. És még mindig tartom magamazt a reggeli irásomhoz, ak és rpk szar lett, ezzel szembe sraw, m16 és g36e sokkal jobbak lettek.