Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Yan:elõször kovácsolás,csak aztán a dugás😄DD
shrek te meg...rosszat álmodtál?😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
2.minek menjek csajozni,mikor most is csak 3 vasat ütök egyidõben?<#zavart1>#zavart1><#vigyor2>#vigyor2>
¥ xfire: kistekila

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
errõl van szó:
szóval szarjátok le...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha mégis akkor szólj, mondhatok ip-t. 😊
Minden jog fenntartva!
Hiába szakad el valakinél a cérna, már nem tud tankozni, vagy kocsival visszamenni factorytól-suburbra, mivel nincs bent semmi!😄DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
A peccs elötti delfinezésre visszatérve, sztem simán ki lehet lõni azt aki ezt csinálja.Nem azt mondom, hogy én ezt meg tudom csinálni könnyen, de már voltam egy-két olyan waron ahol az ellenfél annyira jó volt, hogy delfinezés közben is csak egy sorozat voltam neki az m16osból.Meg azért nekem is sikerült néha lelõnöm az ellenfelet így.Szóval nem sebezhetetlen akkor a játékos, csak gyorsan mozog és kicsi a felület amit el kell találni.De ha azt a kicsit eltalálod, akkor az elég negyot sebez, mert az a feje ált...
A bunnyhopping azért hiányzik, mert nekem, most nincs idõm arra, hogy megszokjak egy teljesen új játékstílust, inkább megyek és fear-ezek.De azért helizni szeretek szóval lehetne 16-os war mint a lanon, tankkal jeeppel mindennel, mert ez az infantry téma ez egy kicsit szerintem már unalmas, mert egész nyáron ez ment...Meg azért ha belegondolunk a conquestben azért lényegesebben nagyobb csapatjáték kell, mint infantryban.Remélem azért még helizek egy conquest waron egyszer...
Más:
Ki a pöcsöm az a felpillantó nick nevü egyén? Moderátornak szóló tyopicba beköpte Dzsotatát a tegnapi nap miatt. Nem tudja a kis ******, hogy ez bf tyopic?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
F@sza lett ezidáig ez a javítás!😊 Egy dolog ami kicsit furcsa, hogy nem lehet kilikkeléssel frissíteni a servert...
Itt van Goodspeed ujra a geciszonyatdurvanszajkaratePRO?
2 hetig birta hogy ne verje a mellet itt hogy a BF2 GOD? 😄
Sztem ez az ember szinte mar felrobban a skilltol, de attol meg jobban ha nem irhatja ezt le itt... <#action>#action>
(Ez mar felelmetesen klinikai eset) <#hawaii>#hawaii>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
nna viszont én asszem megint elkezdek bf2ezni, mert az elõbb toltam az új mapon egy kurva jó kört. Lehet, hogy megint csak egy fellángolás lesz, mint minden peccs után, de majd meglátjuk 😄DD
Viszont az új nekem, hogy a g3ci sniperek megdobálnak claymore-ral a kurvaanyjukat 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A Deqwator elleni párbajnak volt egy kitétele amit te elfogadtál azzal, hogy ott voltál a serveren(és vesztettél).
Idézem:
"ha így lovagias körülmények között el lesz kenve a szád, akkor szépen eltakarodsz a sarokba sírdogálni, és békénhagysz minket a [email protected] esetleg mégis sikerül valahogy nyerned, akkor nemkell bocsánatot kérned az eddigiekért..."
Szal nem értem mi a faszt keresel itt még mindíg!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ez gyenge cézás akart lenni Dzsotata felé. 😄
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Hasalást direkt kipróbáltam, tényleg lassabban lehet felállás után lüni, de hasalásba vetõdés utáni lövés megmaradt. És még mindig tartom magamazt a reggeli irásomhoz, ak és rpk szar lett, ezzel szembe sraw, m16 és g36e sokkal jobbak lettek.