Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ERykk
Szerintem az 1.4 az jó, persze hibák még mindig vannak benne de megszûnt az ugrálálás és ez volt a legidegesítõbb dolog

atomboy
Feketemacska nem jo?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Pain4U
Az elfes-buzis-kardozós az egyetlen normális MMORPG, nem olyan ûrhajós, csillogós, buzi szkafanders szarság mint a többi...

Ízlések és pofonok ugyebár.

A Bohoc
Farcry az nem érdekel?<#confused>

Bohoc the wild king!

koschwarz
felmérést készítesz azokról, akik megunták?<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Yan
Ha van vkinek megunt eredeti BF2, BF2:SF, bfv, bf1942, (több is lehet)
az ne titkolja tovább, dobjon rám egy privit!

kalandorok, pb globál ban-osok kiméljenek!

&#165; xfire: kistekila

Nem olyan erõsek, csak a szekrény nem tud játszani csak kocsikázni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

koschwarz
inkább barbie babázzon<#ejnye1>

(a gép nekem kell<#hehe>)

Jaja, ki tanítja majd bfezni 😊

alma2
csak a szeles allkapcscsontjukkal kepesek atharapni a torkod, vigyazz veluk, gyermekednek apukara is szuksege van 😊

szerintem

DummyBoy
Én is ezt vártam Prágától, de nekem csalódnom kellett ... mondjuk itt Komárno-ban rengeteg gyönyörû lány van (Bár sok köztük fiatalka ...) meg ha a hazai oldalt nézem akkor Gyõrben is ...

Ellenben Prágában (Lejányzót kivéve ...) eccer sem estem szerelembe ... Ez Gyõrben a Sétálóutcán a Kaiserstõl a Fõsuliig (MEGSZÁMOLTAM!!!) 156-szor is megesett velem ...

Wowlámulásra meg ... én anno Brutálián MUD-oztam (Ez volt a WOW-félék õsattya ...) ott még konzolból, parancssor és hihetetlen fíílinges volt ... de ott is inkább a társaság miatt volt fasza 😊

MEg milyen már ez a kattintgatós baromság 😊

"hatbaszur eger, ol eger, hatbaszur eger, ol eger, kivesz mindent hulla, felaldoz hulla" 😊 Ez volt az igazi fiiling 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nekünk nem kell 😊 (hálisten) .. (remélem) ..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

leveskocka
"a tankok tul erosek"

ezek szerint poenos leszek?😄
Danee
kell ember vagy mi? errõl lehet szo, de a többiekkel is megbeszélem

Az Eve az egyetlen normális MMORPG <#eljen>

Nem elfes-buzis-kardozós szarság mint a többi <#vomit>

hát mondjuk ebben igazad van, de az érem másik oldala hogy amikor megvetted a bf2-t a dobozon az van hogy fojjamatos support .. ehez képest 1,5év alatt egy normális pecset nemtudtak kiadni 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

és a maradékotok nemtudna valakikhez beállni klánkúrvulni??? 😄

nekem a warcraft univerzum nem a szívemcsücske .. talán még az 1 az azvolt de akkor ugyebár nemvolt valami sok játék amibõl választani lehetett

valamejjik nap ki akartam próbálni az eve-online-t letöltöm a telepítõt lekérem a próbaverzió kódját és a regisztribõl visszadobált fojjamatosan 😞 úgyhogy hagyta a p.csába

Running
Rendben, akkor is kell egy másik csapat.

koschwarz
tökérdekes ez a wow mánia, inkább azt mondom, számomra érthetetlen. persze biztos így vannak a wow-fanatikusok is velünk. mindenesetre én egyszerûen nem vágom, hogy mit szeretnek abban a játékban. egy korábbi gamestarban volt egy kéthetes ingyenes verzió (én nem próbáltam ki), amire a szerkesztõk szerveztek az olvasókkal egy nagy virtuális mítinget a szervereken, arrõl volt egy videóösszefoglaló a legutóbbi újságban...hát még az a "fergeteges"-nek mondott hangulat sem gyõzött meg, hogy egyáltalán akár ingyen is kipróbáljam.

igaz eleve nem vagyok egy szerepjáték-fan sem , bár most az oblivionnal kifejezetten szeretek játszani, mert tényleg lenyûgözõ, és fõleg mert bármikor abba lehet hagyni és gyorsan betölt (ha a gyerek hagy véletlenül nyugton egy félórácskát, akkor annyi idõ alatt kitisztítok egy barlangot vagy egy romot...<#hehe>, de a bf2-vel még csak a töltõképernyõig jutok el<#hehe>)

Danee
egyelõre van egy kis adásszünet LoBban , addig csak funbol bf2zünk, láthattátok CB-n is hibernûltuk magunkat (nem értem akkor miért mennénk 16-os kupára)

ezért a pénzért elvileg folyamatos a szápport. nem ilyen pecsegös mint itt...

egyébként télleg az?

aut viam inveniam aut faciam

Pedig jó 😊 /2hó

Már nem klántag? Gondolom kilépett, mert wowozni akar.

nade akkor milesz? tényleg a wow a jövõ????? :-O .. émmomentán egyrejobban útálom! pedig még nemis láttam .. mennyibe is kerül? 4-5k Ft/hó?

Danee
Running, te Sebivel beszéltél vmit, aki velünk nem egyeztetett, ráadásul mára már nem is klántag. Mi sosem akartunk jelentkezni a 16-os kupádra, sry.

koschwarz
a cseh lányok szépek, olyanok mint a magyarok, legalábbis amikor prágában jártam, csak úgy kapkodtam a fejem<#crazya>

DummyBoy
Az a jó, hogy sokan tudnak magyarul ... Franciául meg majdnem mindegyik perfekt <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi
"Szóval: Dzsó: Lekközelebbi talira vigyek neked cseh(szlovák) lányokat akik segítenek a cseh nyelvhez való hozzászokásban? "
határozottan jóllátod a dolgokat 😄
bár (cseh)szlovák jányka már vagyon félig meddig, de nem nagyon terelõdött más nyelvre a dolog, amit eddig csináltunk, az ízig-vérig magyar volt...de ugye a nyelvtanulás sose árt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ez azé van, mer mútkor kiképeztem ofp alatt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

miért? mert nem érnek rá a wow és a fear mellett bughalmazzal jáccani? 😄D

koschwarz
kedves húzás<#sir>

A Bohoc
Tudtok olyan klánt aki emberhiányban szenved?Vagy esetleg bövitené a klánt.

Bohoc the wild king!

KáTéCé
FRX indít még 1 csapatot ha gondoljátok <#eplus2>

koschwarz
péntek van...<#taps>

koschwarz

A radiológus magához hívja a beteget
-Uram, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
- Essünk túl rajta, halljam a rosszat.
- A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésû tüdõtumor látszik.
- És mi a jó?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.

koschwarz
azért elmondom, nekem mi volt a bajom a a qrva nagy pályákkal meg az 1.4 elõtti NEM infantri pályákkal.

1. rühelltem hogy a sok kis kecseg egymást irtotta a tankért meg az apc-ért
2. rühelltem hogy a sok kis faszkalap mást sem tudott (armoros játékosok 85%-a), mint hogy beálljon a spawnpontokhoz és szopassa a többieket. simán megérte beülni egy armorba, mert mire kiszedték, addigra biztos hogy legalább 5 embert õ is leszedett, ha nagyon béna volt.
3. ezért nem értettem sose, hogy mért nem úgy csinálták meg a pontozást, hogy ha valaki armorral lõ le egy gyalogost mér nem fél pontot kap, míg ha valaki kiszed egy tankot, mér nem legalább 2x annyit mint most.
4. rühelltem a nagy pályákat is, mert mire elvergõdtem agy jármûvel az egyik végébõl a másikba, addigra tuti hogy lebombáztak/kiTV-ztek/leartiztak, soxor egy kör felét azzal töltöttem, hogy egyik helyrõl a másikra eljussak, eredménytelenül.

szóval nekem már egyáltalán nem hiányzik a sok köcsög armoros véristván aki a tankon kívül képtelen jáccani, és veri magát az 5-ös k/d-re (bandika).

tisztelet a kivételnek, mert van olyan (pl. uwu), akik viszont idegesítõen jól tudnak tankozni<#hehe>

viszont infantrin aratok, úgyhogy nekem bejön<#whatever>

Running
A Conquest 16-os Kupából a LoB csapata kilépett, szerencsére pont idõben, mikor a jelentkezéseket lezártam, a csapatokat elosztottam. Szükség lenne egy csapatra aki pótolja a zseniális LoB-ot.
A kupát addig nem tudjuk elkezdeni amig nincs csapat aki pótolja õket. Valahogyan ezt oldjuk meg. Köszönöm.

Várom a jelentkezéseket és ötleteket!

de azéé csak hoztuk mind a két oldalról azta orel(??!)-t ... aztán meghalt a szerver 😞 fekvésbõl 6szor keltem fel egymás után .. csak néztem a monitort hogyan brékelek miközben semmitsenem csinálk 😞(

te csak ne mosojjogj!! te.. te.. te.. 😄D

kistesot kilõttem a helibõl highway-en tankkal a nagy lagzás közben .. kb akkora máák volt minn amikor az artytankba elõször (és utoljára) beültem oszt csak úgy belelõttem a vakvilágba egy zászló felé és kill lett belõle

koschwarz
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

most fején találtad

koschwarz
sztem fordulj orvoshoz<#hehe><#hehe><#hehe>

(csak vicc, de hát aki fura megmagyarázatatlan hangokat hall...<#whatever>)

koschwarz
<#wilting>ezt most már én sem veszem be. karkand meg mitõl lineáris?? én most is arra megyek amere akarok.<#ravasz1>

uHs Gerzson
😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Na egen, tegnap gerzson oszotta a fejeseket rendesen. Egyébként tegnap Cor-Kis teso lõtt le a legtöbbször, õ kerül ki az oldalra.

Yan
<#worship>
jajjj be szép! (volt) <#sir>

schrank, csöndbe marad!!! 😉

&#165; xfire: kistekila

poe2-páblikon még soha nem éreztem magam biztonságban gyalog ellenben a bf2-vel ahol simán lehet agyatlanul rambózni mert több esélyed van a túlélésre .. még a legjobb fegyverbõl is kell 3-4 lövés testre .. a poe már-már ofp szintjén van 😄D tennap Gerzson (hogy száradna a keze a billentyûzetre) mindég 1-2 lövésbõl gyilkolt le ..

A Bohoc
John Rambo pedig a harmadig részben egy gránátfejes nyillal leszedett egy helit<#vigyor3>

Bohoc the wild king!

Kovács legény
a sebzéssek még mindig sokkal jobbak mint a bf2-ben ,természetesen van még mit javitani, de ne felejtsük el hogy ez még mindig csak az 1.0!!!

Amugy habostismegkakajósatis!

www.czekoart.hu

schrank
pl a sebzésrendszer <#szomoru2> és nekem hiába mutattok színes makettokról képeket a tankok túl erõsek a helik szart se érnek a zpu ellen stb. stb igaz csak 3 mapot próbáltam mindegyiken két kör de elég kaki <#vomit>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"