Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ízlések és pofonok ugyebár.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
az ne titkolja tovább, dobjon rám egy privit!
kalandorok, pb globál ban-osok kiméljenek!
¥ xfire: kistekila
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
(a gép nekem kell<#hehe>#hehe>)
szerintem
Ellenben Prágában (Lejányzót kivéve ...) eccer sem estem szerelembe ... Ez Gyõrben a Sétálóutcán a Kaiserstõl a Fõsuliig (MEGSZÁMOLTAM!!!) 156-szor is megesett velem ...
Wowlámulásra meg ... én anno Brutálián MUD-oztam (Ez volt a WOW-félék õsattya ...) ott még konzolból, parancssor és hihetetlen fíílinges volt ... de ott is inkább a társaság miatt volt fasza 😊
MEg milyen már ez a kattintgatós baromság 😊
"hatbaszur eger, ol eger, hatbaszur eger, ol eger, kivesz mindent hulla, felaldoz hulla" 😊 Ez volt az igazi fiiling 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem elfes-buzis-kardozós szarság mint a többi <#vomit>#vomit>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
valamejjik nap ki akartam próbálni az eve-online-t letöltöm a telepítõt lekérem a próbaverzió kódját és a regisztribõl visszadobált fojjamatosan 😞 úgyhogy hagyta a p.csába
igaz eleve nem vagyok egy szerepjáték-fan sem , bár most az oblivionnal kifejezetten szeretek játszani, mert tényleg lenyûgözõ, és fõleg mert bármikor abba lehet hagyni és gyorsan betölt (ha a gyerek hagy véletlenül nyugton egy félórácskát, akkor annyi idõ alatt kitisztítok egy barlangot vagy egy romot...<#hehe>#hehe>, de a bf2-vel még csak a töltõképernyõig jutok el<#hehe>#hehe>)
egyébként télleg az?
aut viam inveniam aut faciam
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
határozottan jóllátod a dolgokat 😄
bár (cseh)szlovák jányka már vagyon félig meddig, de nem nagyon terelõdött más nyelvre a dolog, amit eddig csináltunk, az ízig-vérig magyar volt...de ugye a nyelvtanulás sose árt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Bohoc the wild king!
A radiológus magához hívja a beteget
-Uram, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
- Essünk túl rajta, halljam a rosszat.
- A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésû tüdõtumor látszik.
- És mi a jó?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.
1. rühelltem hogy a sok kis kecseg egymást irtotta a tankért meg az apc-ért
2. rühelltem hogy a sok kis faszkalap mást sem tudott (armoros játékosok 85%-a), mint hogy beálljon a spawnpontokhoz és szopassa a többieket. simán megérte beülni egy armorba, mert mire kiszedték, addigra biztos hogy legalább 5 embert õ is leszedett, ha nagyon béna volt.
3. ezért nem értettem sose, hogy mért nem úgy csinálták meg a pontozást, hogy ha valaki armorral lõ le egy gyalogost mér nem fél pontot kap, míg ha valaki kiszed egy tankot, mér nem legalább 2x annyit mint most.
4. rühelltem a nagy pályákat is, mert mire elvergõdtem agy jármûvel az egyik végébõl a másikba, addigra tuti hogy lebombáztak/kiTV-ztek/leartiztak, soxor egy kör felét azzal töltöttem, hogy egyik helyrõl a másikra eljussak, eredménytelenül.
szóval nekem már egyáltalán nem hiányzik a sok köcsög armoros véristván aki a tankon kívül képtelen jáccani, és veri magát az 5-ös k/d-re (bandika).
tisztelet a kivételnek, mert van olyan (pl. uwu), akik viszont idegesítõen jól tudnak tankozni<#hehe>#hehe>
viszont infantrin aratok, úgyhogy nekem bejön<#whatever>#whatever>
A kupát addig nem tudjuk elkezdeni amig nincs csapat aki pótolja õket. Valahogyan ezt oldjuk meg. Köszönöm.
Várom a jelentkezéseket és ötleteket!
kistesot kilõttem a helibõl highway-en tankkal a nagy lagzás közben .. kb akkora máák volt minn amikor az artytankba elõször (és utoljára) beültem oszt csak úgy belelõttem a vakvilágba egy zászló felé és kill lett belõle
most fején találtad
(csak vicc, de hát aki fura megmagyarázatatlan hangokat hall...<#whatever>#whatever>)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
jajjj be szép! (volt) <#sir>#sir>
schrank, csöndbe marad!!! 😉
¥ xfire: kistekila
Bohoc the wild king!
Amugy habostismegkakajósatis!
www.czekoart.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"