Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
most szedtem le a játékot a géprõl. azóta nem megy. tudtok segíteni, hogy most mivan? a fakut olvastam, és? ja, az ikonok is eltûntek!
(<#hehe>#hehe>)
aut viam inveniam aut faciam
A térkép választás a következõképpen kell h történjen. Minden alap térkép választható de a Conquest 16 Kupa során csak 1x. Vagyis ha a csapat 1x már kiválasztotta magának például a Kubra Dam-ot akkor a késõbbi meccsei során azt már nem választhatja. Tessék eme feltételek mellett taktikázni a térkép választással.
- A csapatok ha megegyeztek az idõpontban és a térképekben, akkor küldjék el nekem még a meccs elõtt h fel tudjam vinni az oldalra.
- Amelyik csapat 2x játszik ugyanazon a mapon a kupa során, a 2.-ra játszott meccse természetesen érvénytelen, ezért érdemes odafigyelni erre.
Azok a csapatok akik már fixáltak le meccseket azok gondolják át nem változtatják e a térképeket, mert javítom akkor.
Sajnos szükség volt erre a lépésre, mert néhány probléma felmerült a térképek megadásával kapcsolatban.
Elnézést kérek a kellemetlenségekért!
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
morgen!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
/hazajötem melóból, és kurvára fel van baszva az agyam 😛
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
(Hello lenne egy kérdésem a bf2 intro zenéje, amit gitárral játcanak megvan valakinek. Ha igen el tudnátok küldeni. Adok e-mail címet
köszönöm.)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
köszönöm
Serginhoo-nak meg üzenem hogy bekaphatja!!! Egyébként aki azt a szöveget a nevem mellé irta, az se tudta mi az az utp kábel, ugyanis tõle kérdeztem meg, de ez egy nagyon hosszú történet😄DD
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
powa
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...
Négyzetekbe meg amit akarsz, azt pipálsz be. Az a szûrõ. Szerintem az elnevezések egyértelmüek.
Légyszi irj pár sort. Gondolom te nyomatod mint állat.
Team GIGABYTE
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy a fenébe kell szeverre csatlakozni? Az all seeing eye-on nem jelenik meg egy szever sem. A játékból meg nem nagyon tudom hogy kell. Ott van "helyi" "lan" "uj szerver" "szeverbérlés" menüpontok. A "helyi" alatt nincs semmi szerver, a "lan"ba kér hogy reggeljek a gamespy-nál, az "új szervernél" tudok csatlakozni valami szerverekre vagy mit tudom én hova, +hogy van ez, de ezeken mindig csak egyedül találom magam. Szóval ha valaki leirná hogyan tudok multiba játszani azt megköszönném. A játék nem eredeti, 1.4 patch.
kössz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
most tettem fel a special forcest de amikor elindítom újra az asztal ugrik elõ.
mi lehet a gond?
thx
Thörölköző vagy thürülköző?Mennyi van meg?Th...