Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Szerzsinyó vehetnél tõlem órákat abból hogy hogyan vegyük rá a tanárt arra hogy hármast esetleg 4-est adjon olyanra ami egyenlõ a bukással😄
Mert már 3 éve van oroszom de amit tudok az max a személyes névmások felsorolása...És mégis tavaly félévkor négyest kaptam majdnem😄DDD Szóval csak jó helyre kell ülni a dogánál😄
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
szóval gondoltam kösz elég,meghát bejött a suli is,az már más kérdés h.olyan erdõgazdaságom van a naplóban egy hónap alatt mindt az összes tizedikesnek rajtam kívül😄DDD bár az is igaz,a rajztanár agyba-fõbe dícsért a munkámért,még kiállításra is elkûlte meg mittomén,asz' mégis mibõl állt?kinyomtattam 6db képet a zötvenhatos forradalomról,bementem,adott egy újságot befetve zõdre h.ragasszam rá,10 perc alatt megvolt és akkora ötöst kaptam rá mint még soha 😄DDD looool...
amúgy még én se tudom,érdemes-e folytatni a klánozást,de majd még döntök milyen csapatban leszek-nem leszek maki😊))
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Joebá': azért jó hogy most mondod és nem aznap este amikor elöször a kezembe nyomták 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
(meg mindenkit persze 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
jah, azt Dzsó kihagyta, hogy Szücsy-féle bemutatkozópálinkából 😊))
naa, az a félelmetes, nem a medve! 😄
¥ xfire: kistekila
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
szerdzsi fiatalka még nagyon...ellenben ti látom héjjaként lecsaptok a lob nemwowozó különítményére, hogy eszem a zuzátokat 😄
ja juteszembe hamár ittartunk, akkó miis (coRDHA) toborzunk (hamá ez a divat 😊)
elõny:
- bírod a töményet
- kibaszottul motivált vagy
- nemkevésbé megbízható
- gyûlölöd a wowot
hátrány (kvázi kizáró ok)
- 18-
- retardáltság
info+jelentkezés: www.rdha.hu
bár tudom hogy a gyerek mellett nem tudtam volna így sem-úgy sem annyit jáccani amennyi kell. most már hetente ha 1-2 óra összejön, az is hétvégén<#nemtudom>#nemtudom>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
mi próbáltunk mindent, de nemnagyon illet be a klánprofilba 😊
(nembírja a töményet 😄)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy