Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi heti 6 órában tanuljuk az angolt, de nekem már megvan az érettségim belõle, úgyhogy tiszta egyetem-fílingem van, amikor angol óra helyett valami mással tengetem az idõt (és legálisan), a többi angolos osztálytársam meg legszívesebben elküldene a...<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Fsensei
A BF-talin lehet próbaidõsnek menni?Vagy legalábbis nekimenni a páleszpróbának?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
De azt mondjuk hozzáteszem ami érdekel azt megtanulom😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Volt aki helyette ivott?😄

Fsensei
Hát nem tudom én még soha nem álltam bukásra semmibõl😄
Szerzsinyó vehetnél tõlem órákat abból hogy hogyan vegyük rá a tanárt arra hogy hármast esetleg 4-est adjon olyanra ami egyenlõ a bukással😄
Mert már 3 éve van oroszom de amit tudok az max a személyes névmások felsorolása...És mégis tavaly félévkor négyest kaptam majdnem😄DDD Szóval csak jó helyre kell ülni a dogánál😄

Yan
ez se rossz
<#eljen>

Deq: ahoz csak összehányt polo jár 😊))

&#165; xfire: kistekila

HP powaaaaaaaa!<#hehe><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Yan
õt a t4ce hozta ajándékként 😉

és most hova szarjak?netán a szádba?

HTS s3rg1nh00
nekem errõl ez jutott eszembe<#miaz>:

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fsensei
Nah akkor 3psilon hogy kerül a coRDHA-ba??? Nem mintha zavarna, de a töményet õ se bírja 😄DDD Vagy csak egy kis szent és nem iszik😄 Ami nem igaz mert egy felest belenyomtunk 😄DD

Yan
ne szerénkedj!
kivel hoztam össze a tekilás-pólót? 😊))

Yan
de rád nem is vagyunk kiváncsiak, ellenbe vele.

Téged se kérdezett senki 😊

mesor
<#mf1>
(ez lemaradt 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Szeretnél bekerülni mi? 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

kérdeztem?

ebbe most az a kurvajó hogy 4évig baszom a rezet a suliba mert olyanokat "tanulok"amihez baszottul nincs kedvem

Mi 30an vagyunk, és énekórán carmina burana-t énekelünk...

HTS s3rg1nh00
nekünk éreccségiig már nemlesz infó...ének meg rajz bezzeg igen,még jó h infó-angol fakot szteretnék felvenni jövõre<#fejvakaras>

Tök jó hogy informatikára jelentkeztem és heti 3óra informatikánk van,tavaly 1óránk volt info és volt énekóránk(26 fiú lol), anyagism., mûszaki rajz 10.be.Most nincs énekóránk ,de van társadalom ismeret ami egészen jó óra,ezeknek mi köze van az informatikához?

SigS
Hat igen...nekem is jo lenne ha olvasasbol megkapnam a kegyelemkettest <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

koschwarz
én nonstop kosaraztam, és nem álltam bukásra semmibõl, de soxor a tanár személyesen jött le az udvarra, hogy felráncigáljon az órára...hja a régi szép idõk<#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Danee
énse... németböl meglesz talán a hármas is 😊)idén kezdtem el tanulni de már jo lenne leadni... :S

Me0w
Hm, en is jatszottam anno a suli mellett, megsem alltam sosem bukasra semmibol... 😊

Together we'll fly someday...

koschwarz
<#eljen><#hehe><#hehe><#hehe><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

HTS s3rg1nh00
nem is illettem bele a helizõs terveidbe,mikor a HTSel soha mást nem is csináltunk,csak infantryztunk^^nehéz is volt beleilleni egy olyan szerepbe,ahova erõltetnek😊
szóval gondoltam kösz elég,meghát bejött a suli is,az már más kérdés h.olyan erdõgazdaságom van a naplóban egy hónap alatt mindt az összes tizedikesnek rajtam kívül😄DDD bár az is igaz,a rajztanár agyba-fõbe dícsért a munkámért,még kiállításra is elkûlte meg mittomén,asz' mégis mibõl állt?kinyomtattam 6db képet a zötvenhatos forradalomról,bementem,adott egy újságot befetve zõdre h.ragasszam rá,10 perc alatt megvolt és akkora ötöst kaptam rá mint még soha 😄DDD looool...
amúgy még én se tudom,érdemes-e folytatni a klánozást,de majd még döntök milyen csapatban leszek-nem leszek maki😊))

uHs Gerzson
Erdos: ezt motivációnak is beírhatjuk a sok feltörekvõ zöldfûlünek 😊

Joebá': azért jó hogy most mondod és nem aznap este amikor elöször a kezembe nyomták 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
szucsy pálinkája a joker, az kiüt minden mást 😄
(meg mindenkit persze 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

erdos
A tehetséget lehet akarattal pótolni látod <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

uHs Gerzson
húúú B+ nem is emlékszem, hogy ennyi mindennek megfeleltem volna valaha, igaz Szücsy pálinkáját csakvalahogy legyûrtem 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erdos
És még hogy kishazánkban nincs karrierlehetõség??? <#vigyor>

joebacsi
nem, tecsak szimplán kis pöcs vagy...a retardált az olyan felnõtt, aki szellemileg egy kis pöcs szintjén van...szóval még pár év, és akár retardált is lehetsz 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szo sincs rola. A retardaltsagon te mar regen tulleptel. A tudosok jelenleg is megallas nelkul dolgoznak Kazinczy klonozasan, hogy uj, a celnak megfelelo kifejezest talaljon az allapotodra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mi az a retardált? 😄 olyan mint én? <#mf1><#hehe>

erdos
Annyira megfelelek hogy lehet én vagyok a Dzsóbácsi <#hehe>

Yan
elég ha megiszod! birni nem kell 😉
jah, azt Dzsó kihagyta, hogy Szücsy-féle bemutatkozópálinkából 😊))
naa, az a félelmetes, nem a medve! 😄

koschwarz
nekem sem jó, én retardált vagyok<#idiota>

Kovács legény
ennyi sokmindennnek megfelelni<#wow1>

www.czekoart.hu

TS Zolly
B+!!! Én kiestem a rostán. 😞 Nem bírom a töményet. 😞

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
najó, ezen még dolgozni kell, de most 1 perc alatt ennyit sikerült alkotni, most rohanok...

joebacsi
öö azért az a végtelenített próbaidõ nem csak úgy hasraütésre lett 😊
szerdzsi fiatalka még nagyon...ellenben ti látom héjjaként lecsaptok a lob nemwowozó különítményére, hogy eszem a zuzátokat 😄
ja juteszembe hamár ittartunk, akkó miis (coRDHA) toborzunk (hamá ez a divat 😊)

elõny:
- bírod a töményet
- kibaszottul motivált vagy
- nemkevésbé megbízható
- gyûlölöd a wowot

hátrány (kvázi kizáró ok)
- 18-
- retardáltság

info+jelentkezés: www.rdha.hu

koschwarz
ja, meg a "meleg" érdeklõdés sem passzolt az ízlésemhez...<#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
szerzsi esete nagyon hasonlít az enyémre a horda-béli pályafutásomat tekintve. maraggyunk annyiban, hogy ki-inaktivizáltam magam a hordából<#hehe><#falbav>

bár tudom hogy a gyerek mellett nem tudtam volna így sem-úgy sem annyit jáccani amennyi kell. most már hetente ha 1-2 óra összejön, az is hétvégén<#nemtudom>

ahogy JóBátsi írta "záldozat" 😄D azéé nem csak rajtung múlott a dolog .. Drill pl simán tag lett azalatt mig te is lehettél volna csak õ átlag 2naponta volt ts-en, jött gyakra(fõre) 😄D szal te sem mutattál túl sok akktivitást irányunkba!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Yan
pedig mint falumbeli próbáltam szoktatni hozzá 😊
de nem jött össze.

Running
Nem mintha baszogatni akarnám szerdzsit, de biztos beuntam volna a várakozást 1 hónap után és kerestem volna más csapatot. Majdnem minden klán keres folyamatosan embert, kivéve az frx mert azok zárt körû melegklubbot alkottak, nem úgy mint a Horda aki vár minden meleg érdeklõdõt, de ez most más téma, eltértem a tárgytól, szóval érdeklõdhetett volna más csapat iránt is szerintem...

joebacsi
szerdzsi a záldozat 😊
mi próbáltunk mindent, de nemnagyon illet be a klánprofilba 😊
(nembírja a töményet 😄)

TS Zolly
Konyektálni lehet azzal szerverre. De egy picit bonyolult regisztrálni, neked nem fog sikerüln 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
most csak azért is letöltöttem az xfire-t de ha nem fog tetszeni akkor valaki ...csán lesz rúgva az biztos <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"