Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
(mert én mindenhez értek)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Az a fehér izé amit meg látsz a tetején tele van kristályokkal amik sugározzák a pozitív energiát, mert az ablakot az építészek rossz helyre tették és ezért feltétlenül kellett.Kubai szerzetesek olvastak a kristályokra két évig.Meg 25000 volt rá a feng-shuis apple dizájn.
De adja 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
:) Semmi okosság :P
tisztelet a kivételnek. kérdésemre semmi válasz, csak a primitívkedés.
pá

Ha ez esetleg nem segít(van ilyen pl. nekem) akkor ugyanez,csak nem a tulajdonságokba mész a jobb egér után,hanem prioritás beállítása>normál feletti és kész.
Ezzel (az utóbbival) csak az a baj ,hogy minden alkalommal és minden szerverváltáskor be kell állítani.Na fe a játékélményért meg kell szenvedni.<#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
ehhez mit lehet még hozzáfûzni? <#bohoc>#bohoc>
Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.✡ Benjamin H. Freedman✡ ✡
értelmes hozzászólás 0.
:) Semmi okosság :P
itt a helyi boltban néztek rám nagy szemekkel hogy mit is akarok 😮 még a végén én éreztem magam rosszul hogy vannak bizonyos igényeim .. 3éve mikor vettem náluk a gépem szintén elmondták hogy ennyit még nem költött senki náluk gépre 😮
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nekem ilyen van az EA lan óta és jól mûködik.Adnak hozzá tokot és mindent ami jó, viszont gyorsan darálja a teflontalpakat.
Öcsémnek ilyen van és ezzel sincs semmi baj.Szóval ha nincs valami extrakülönleges oka amiért fémet vegyél szerintem ilyet:

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
inf ladderen elvertük 773-0ra(jobban mint a yoyotech😄 pár napja) az akkori 10.-et és most egybõl 19.ek lettünk😄
match link
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
aqua?