Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
En szinten nem, szoval ez HNG lehet csak... 😛

Together we'll fly someday...

Fujiryu
Süttettem én a seggem eleget a napon a nyáron😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
"magyar scene legjobjai játszanak"
öö fogalmazzunk úgy, hogy inkább azok, akik nyáron is képesek kockásra ülni a seggüket a játék elõtt, ahelyett, hogy a napon süttetnék 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
"elméletileg a magyar scene legjobjai játszanak "
ez nem igaz ,nem vagyok benne😊

www.czekoart.hu

Nem egy láma csapat az biztos! Két vesztes mecsük volt eddig. A második nem tom mért, az valami különleges dolog miatt lett 1 - 0 (talán nem tudtak kiállni az adott idöpontban elegen). Amugy meg a HEG -ben elméletileg a magyar scene legjobjai játszanak (Hungarian Elit Gamers). Az infantryn 4. helyen állnak. Ugy hallom hogy megy nekik a játék eggyüt. Talán ez a csapat lesz a mi BF2 válogatottunk...? Minden esetre jol nyomják.

PT-6|GSJinn

Zs0lt1
jah, annyi új csapat van már, hogy nem lehet ezeket követni. vmelyik nap is néztem klánbézt, látom ott van vmi heg, meg magyar zászló <#wow1> közben pont Gerzsivel cseteltem msn-en. Kérdem tõle kik ezek a núbok, erre kiderült, hogy õ is segédkezik náluk és pár ismertebb arc csinálja <#hehe><#hehe>
mellesleg klánbéz fórumokba lámázzák a heg-et rendesen <#nevetes1>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

EA downloader mappájában ott vannak a fájlok azokat ráirod és megy elvileg😊

Team GIGABYTE

Helló mindenkinek! Egy FONTOS kérdésem lenne. Az hogy ha leszedtem a(z) Battlefield2: Armored Fury Booster Pack-ot EA Downloader-rel akkor azt hogy tudom kiírni???
Szathy
Valójában én sem ismerem különösebben õket, elõször játszottam ellenük. Látom, nem járnak errefelé, úgyhogy megjegyzem, hogy Jalalabadon és Fu She-n összesen nem vesztettünk 60 ticketet. Ha jól tudom. Merthogy én csak a második húsz percre voltam hivatalos. Úgymond "bruttó" 40 perc volt az egész találkozó. <#nevetes1><#nevetes1>

joebacsi
jaa HRC***, ígymár ismerõsebbnek tûnik 😊
nemvagyok túl aktív mostanában sajna, énkérek elnézést 😊
8vs8 conq volt? mert csak pár publicolgató emberre emlékszem (nem kifejezetten sértésképp, de õk is erõsen vérpistikéknek tûntek 😊) tõlük, nemtudtam, hogy meccsezgetnek is...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szathy
Hungarian Reunited Clan. Nem ismerõs az ország ezen részén?

Herold
Á nem csak gyanúsan játszik. <#szomoru1>

joebacsi
hrc?

Szathy
Köszönjük a meccset HRC! Nagyon élveztük! Már amennyire én ott voltam az utolsó tíz percben, azt nagyon élveztem. Mégegyszer köszönjük.

uHs Gerzson
PoE2 <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

kBagyula
Ááá, csak szomszédolnak... 😊)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

felpillanto
na mivan döglödik a topik semmi élet mindenki tüntet vagy mi a kurva fasza van?

Yan
ok, azt késöbb olvastam el 😊
majd megkérjük Running-ot törölje, habár lehet jó lesz még vkinek.

&#165; xfire: kistekila

Fujiryu
Mint írtam már sikerült:d De azért kösz😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Yan

&#165; xfire: kistekila

Köszi szépen!
Szathy
Ha jól emlékszem a bétából, akkor az account name semmit sem számít. Csak a katona neve a fontos, amit nem kéne elszabni.

SLYTHOMi
bfhun aktivaltam a zippes verziot...

SLYTHOMi
elvben csak nekik,
de rogton kikerult torrentre a rar,zip es magyar torrent oldalra is felkerult a zip-es verzio

es h. most valakik bepostoltak a fizetos gamespotra 2 free linket mar meglesz mindenkinek, gs is igy tudta kirakni az exes verziot...

http://www.filecloud.com/file/3897/Battlefield+2142+Demo/
http://www.gamearena.com.au/files/details/html/battlefield-2142-demo

koschwarz
elõrendelõknek

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Oké, siker, már régebben csináltam accountot, csak elfeledtem. :-)

Következõ kérdésem: lehet valahogy accountot törölni? Elcsesztem a prefixet annó.
SLYTHOMi
az már leszedhetõ volt tegnap este...

koschwarz

Eddig a ZA eddig mindig megkérdezte ha valahova csatlakozni akartam, hogy engedélyezem-e. Itt nem kérdezte meg, már ez is büdös volt, ezért kilõttem, de semmi...
Murry
Tûzfal?

Uraim, problematika van. Amennyire tudtam, átnyálaztam a topicot, de nem nagyon találtam megoldást a problémámra: amikor regelni akarok belpve a gammába, azt kapom az arcomba, hogy "the server refused the connection", holott azt olvastam mindenhol, hogy az alap regeléssel nem nagyon lehet gáz. Esetleg tudna valaki megoldást mondani? Köszi elõre is!
koschwarz
<#whatever>

egyébként igazából pont a késelés miatt tettem be, mert engem is késeltek le már egyszer így. 100% sure.

ennyire ?<#szomoru1>
Beers
Ne legyél, én kipróbáltam, egy rakás szar!
Komolyan mondom, aki ezért hajlandó pénzt adni, az meg is érdemli!
Az UT sorozat magasan veri és az nem most jött ki!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Na kiváncsi vagyok erre a 2142-re , Már szedem a demo EA Downloaderen keresztül !
Murry
Ezt a videót már kb fél éve kibeszéltük, akkor arra jutottunk, hogy single-ben játszik.

Bár 10m-rõl lekéselõ emberrel már találkoztam a neten.

koschwarz

Fujiryu
Mostmár sikerült😄

Danee
mikó találkozunk? 😊)

schrank
nna mivan hétalvó <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Beers
Nekem is volt olyan, hogy az alaplapi cd-n lévõ driverrel nem ment a mikrofon!
Szedd le a legfrissebbet (nekem megoldotta)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fujiryu
Ha megmutatod a faqban hol van akkor ha legközelebb találkozunk nem ruglak seggbe😄

joebacsi
isten õrizz!, õt most az apja futtatja, de folyamatosan szemmel tartjuk, nehogy valami ellenforradalmi megmozdulás fejlõdjön ki belõle 😊

Jancsik is KK tag?😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

joebacsi
amúgymeg jancsika keményen gyúr a bftalira, hogy egymaga lerendezze az egész társaságot, mint ahogy ezt a KKK egyik titkos felvételén megfigyelhetitek:
katt

Danee
<#mf1>

joebacsi
ehh, pedig direkt nem cézével írtam 😊
(huha vagy mégis? <#miaz><#eplus2>)

joebacsi
hmm...nekem errõl az a jelenet ugrott be a bõrnyakúakból, mikor a nigger kijön a pottyantósbudiról, és vigyorgó pofával megszólal:
- Not too hard, not too soft, just perfect! 😄

Danee
kabbe 😊 vettem a célzást 😊))

joebacsi
jah...beis izzítom izibe a snes emulátoromat a p910emre 😄