Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
degecc :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Yan
a kanalas orvosságot nem üvegböl kell meginni ;)

¥ xfire: kistekila

<#integet2><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

badsec
Hi Makik!

Tegnap Great Base Campers(GBC) csapatával találkoztunk a Conquest kupa 2.fordulójában. Hallottuk, hogy a GBC-s srácok nagyon komolyan készülnek a kupára. Arról nem is beszélve, hogy õk rengeteg conquest meccset is játszottak. A mi csapatunk - természeténél fogva :)- ennyire azért nem vette komolyan ezt a dolgot. Nézzük, hogy alakult a meccs!

Fushee Pass

Erre a meccsre felhasználtuk a "joker" mapunkat, így Fushee Passon kezdtük meg a küzdelmet, USMC oldalon. Nagyon kemény menet volt, a GBC egyszer már 50 ponttal is vezetett! 200-as ticketenél az rengeteg! De aztán sikerült összeszednünk magunkat és másfél perccel!!! a vége elött lepörgettük õket! 41-0 ide! Ez a kör is csak megerõsített minket abban, hogy csak teljes odafigyeléssel érhetünk el bármit is a ma meccsen!

Következett a második kör. Kínai oldalon már kicsit "könnyebben" ment a dolog. Megfogtuk, majd nagy nehézségek árán meg is tartottuk a bázisukat. Benyomultunk középre, ahol már csak egy emberük maradt. Õ nagyon okosan bebujt a vízbe, ahol - mivel a vízben nem lehet fegyvert elõvenni - nem tudtuk lelõni! De aztán a helyszínre rendelt APC-nek sikerült annyira bekergetnie a ház alá, hogy végül is egy gránát pont fejen találta! Így jó katonához méltóan a harctéren esett el, nem végelgyengülésben! 150-0 ide!

Következett Karkand, a GBC homemapja. Mivel összesítve 191-0-ra vezettünk, így gyors fejszámolással rájöttünk, hogyha 10 tickettel hozzuk a kört, akkor az utolsó eredménye már lényegtelen. Ennek tudatában kezdtünk neki a védekezõ (MEC) oldalon a harcnak. Nehéz szavakat találni erre a körre! Ennél jobb és izgalmasabb kört én még nem nagyon játszottam! Legalább is conquestben biztosan nem! Ellenfelünk nagyon határozottan nyomult befelé a városba az APC+tank csapattal, de valahogy mindig sikerült a Hotel környékén megállítani õket. Ha meg esetleg tuljutottak, akkor a square TOW-jának használatát mesteri fokozatra fejlesztõ badsex és Keke megállította õket! :D Megállás nélkül próbáltak hátra is menni, de sikerült ezt is megakadályozni...egy ideig. Aztán valahogy sikerült nekik befoglalni a Hotelt huzamosabb idõre és ekkor megindult valami eszméletlen mészárlás a két csapat közt! Öt perccel a vége elött beszorultunk a Marketre, amit folyamatosan támadtak. Jött oda minden, tank, APC, ezer gyalogos, de sikerült megtartani! Közben elsunnyogtunk a Hotelhez és visszahúztuk majd a Squaret is "megkaptuk" a Marketért cserébe. Innentõl kezdve csak arra koncenrtáltunk, hogy keveset haljunk a kör végéig. Nem irigylem a GBC-s tankosait! Mikor beültek a tankba a square felül egyszerre vagy 6!!! antitankos lõtte õket! Esélyük nem volt hogy a pontig eljussanak! Aztán lejárt az idõ és megnyertük akört 54-30-ra! Ezzel a meccs is zsebben volt!

Az utolsó körnek már a biztos gyõzelem tudatában indultunk neki. Itt már nem koncentrált annyira a csapat, amivel szerintem nincs is baj. Megérdemeltük, hogy egy "lazább" kört is játszunk. Minden tiszteletem a GBC-s srácoké, mert látszott rajtuk hogy megtesznek mindent, hogy jó eredményt érjenek el még most is! Végül 86-29-re buktuk a kört!

Így összesítve 274-116-ra nyertük a meccset!

Szép volt makik! És a GBC-nek is garatulálok, tényleg nagyon jók voltak! Minden csapatnak fel kell kötnie az a bizonyos nadrágszíjat, ha ellenük játszik!<#eljen>

badsex

Horda Maki!:D

uHs Gerzson
Hiányoztál is, nem a megszokott konzervdobozodban voltál <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

gyógyreggelt :))

köszönnyük :)) bár émmeg frankón elkéstem úgyhogy csak a ts-t hallgattam az utcsó 40percben .. hogyhogy csak 7en voltatok? (mint a gonoszok<#eplus2>)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

erdos
pálinkásat <#integet2>
köcce a coRDHA nak a tegnapi gyakot, úgy lepörgettek egyszer hogy csak pilláztunk. <#vigyor>
Jah és:
KORNÉL GYERE VISSZA, TANKOZNI AKAROK NEM KOMMANDERKEDNI!!!! <#idiota><#idiota><#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Jó reggelt mindenkinek!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

koschwarz
féreg<#shakehead>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
mitmelozol ennyi ideig?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
me 11re érek haza melobó:(

www.czekoart.hu

joebacsi
hö, ménemnvótá ma?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
Beköszönök
Üdv
Beköszöntem

www.czekoart.hu

Hatalmas mészárlás volt .)
Életbe nem gondoltam volna hogy élesbe igy összejön minden :P
Szathy gyereket vártam hogy megjelenjen de sajna lement igy nem tudtam válaszolni a komentjére .P
GG

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

TS Zolly
Namost ha egymást jól kidicsértétek, mehetne fel a szerverre a vúdlend map. :D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

badsec
Mi is köszönjük! Az elsõ Karkand kör nagyon kemény volt! Grat nektek is, csak így tovább!<#eljen>

gbc csabika
Köszönjük a hordának a meccset, nagyon jók voltatok.

HTS s3rg1nh00
sztem csak az optimalizációja rosszabb az sfnek...minden 2.sarkon lelõnek,mert 20 fpsel megy,az alap meg 35-50nel...sf suxx...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szathy
Nekem is tetszik, bár a városi darárás jobban bejön. Nincs is annál szebb, amikor a dobálható kampó meg a drótkötélnek köszönhetõen olyan helyekrõl szednek le, amirõl azt se tudom, hogy létezik... <#mf1>

Sztem is:)

Fsensei
Sztem is jó:D

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

atomboy
Hat nemtom, nekem bejott a SF. Hetvegente azzal jatszok. Nagyon bejott a nightvision. :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Fsensei
Figyelj azért mert te nem tudsz megcsinálni valamit attól még lehet hogy nem a másikkal van a hiba...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

"...a Special Forces meg csak talán egy oldalt érdemelt meg náluk..."

Ja. Azt sok helyen tulbecsultek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ez annyira egy mérvadó lap, hogy azt mondták, hogy a wow a legfaszább játék és akkor mindenki azzal nyomul... azért is nincsen akkora divatja itt a bf2-nek, meg se a C&C-játékoknak... volt pofájuk leírni egyszer, hogy a Warcraft III-nak jobb a grafikája, mint a Generalsnak... ez egyszerûen hülyeség! Ráadásul a bf2-rõl is anno eléggé langyi-bangyi módon írtak, a Special Forces meg csak talán egy oldalt érdemelt meg náluk...

joebacsi
nehogy már az a szutyok gémszar legyen a mérvadó, hasraütnek valamit és leírják...cseheknél-németeknél november elején jön, és az nekem bõven elég :)

HTS s3rg1nh00
nemtom,én tdm-et nyomtam vmi tunéziai pályán,majd mikor 6x lõttek le egymás után úgy hogy lépést se tudtam tenni,meguntam és alt+f4...legközelebb lanon veszem majd elõ,õszi szünetben:)

Én nem vagyok cod2-s.. félreértés ne essék:) Viszont van egy-két haverom, akik eléggé komoly szinten nyomják S&D-ben meg sztem magyar kupákat is nyertek már, de ez nem biztos...

Elõzõ héten kb 2 hét után volt kedvem újra játszani egy kis bf2-t, meg múlt csütörtökön egy kis POE 2-t. Hát mit mondjak... jó volt újra játszani, de most már csak így "hobbi"-szinten bõven elég nekem, cod 2-t is csak azért fogunk játszani este, mert egyelõre az a közös játék, ami mindegyikünknek megvan és nem kell hozzá egy cd-nyi peccset leszedni:)

ERykk
:D Én szeretek codozni, mindig van egy-két nyomorék, de az s&d MOD nekem nagyon bejön:)

HTS s3rg1nh00
majd jól visszasírod a bugos-utált bf2t,tapasztalat:)

TS Zolly
Ezt mondom én is!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Én most inkább FIFA-zok, meg talán haverral fogok ma cod2-zni, mert ma kötötték be neki a netet

"Nem adhatok mást, csak mi lényegem"<#mf1>

Mellesleg ezt neked te kis pedo:)

Crem
:DDD

Ezért volt jó repülni!:) Ott aztán használhatott mindenfajta okosságot,engem nem zavart, az 5db bomba vitt mindent...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
megéri erre várni, hidd el.<#nezze>

temoss kárövendezel???<#mf1>

ezt + csak úgy :))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
fejbe kell, vazz, hát még nem tanultad meg?<#ejnye1>

Running
Tegnap infeztem kicsit alap bf2-vel kb 2 hónap után, és elég furcsa volt, mikor a snipával 6x lõttem hasba a csávót az lepuffogtatott valami meggymagköpködõvel. Poe2 után szánalmas a bf2 sebzésrendszere azt kellett megállapítanom.

Beers
Én azért nem játszom a bf2-vel, mert a létezõ legrosszabb sebzési rendeszere van (alapból)!
A tuning meg nem az én vilégom!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
Besúgó vagy? :P

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

badsec
Most, hogy megnéztem a videót én is, látszik hogy valami aimbotot használ a gyerek. Akkor is sebez a fegyvere, amikor nem találja el az ellenfél testét. De mivel a nagy bajnokságokat LAN-on rendezik (ott meg nem nagyon lehet csalni szerintem), azért gondolom nem ügyetlenek!<#wink> Majd kiderül vasárnap...

Crem
:)
Pár hónapja a HBA inkább csak infantrizni jár be.Ez idõ alatt annyit káromkodtam,mint a 30 év alatt soha...
Mérgemben elkezdtem írni azok nevét, akik ilyen über pro gémerek. 11 emberbõl már 5 nem csak nálam van felírva, hanem a PB olddalán is!:DDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ugyan mar! Egy kis tuningert igazan nem szolhatsz meg senkit.<#nevetes2><#nevetes2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Crem
ilyenkor mindig az jut eszembe, mikor egy jónevû külföldi klánról kiderûlt, hogy a fegyvereik sebzése jóval nagyobb annál, mint amit az EA-nál hivatalosan beállítottak!:DDDD

koschwarz
visszafojtott lélegzettel várjuk a 2142 megjelenését. de psszt...

<#hehe>

mi ez a csönd, mindenki iskolába van???<#hehe>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

koschwarz
ma már nem lehet ilyen gyorsan felállni-lefeküdni, de nem rossz.

most minden nagyképüség nélkül, de jó pillanataimban én is megcsinálok ilyeneket.