Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Tegnap Great Base Campers(GBC) csapatával találkoztunk a Conquest kupa 2.fordulójában. Hallottuk, hogy a GBC-s srácok nagyon komolyan készülnek a kupára. Arról nem is beszélve, hogy õk rengeteg conquest meccset is játszottak. A mi csapatunk - természeténél fogva :)- ennyire azért nem vette komolyan ezt a dolgot. Nézzük, hogy alakult a meccs!
Fushee Pass
Erre a meccsre felhasználtuk a "joker" mapunkat, így Fushee Passon kezdtük meg a küzdelmet, USMC oldalon. Nagyon kemény menet volt, a GBC egyszer már 50 ponttal is vezetett! 200-as ticketenél az rengeteg! De aztán sikerült összeszednünk magunkat és másfél perccel!!! a vége elött lepörgettük õket! 41-0 ide! Ez a kör is csak megerõsített minket abban, hogy csak teljes odafigyeléssel érhetünk el bármit is a ma meccsen!
Következett a második kör. Kínai oldalon már kicsit "könnyebben" ment a dolog. Megfogtuk, majd nagy nehézségek árán meg is tartottuk a bázisukat. Benyomultunk középre, ahol már csak egy emberük maradt. Õ nagyon okosan bebujt a vízbe, ahol - mivel a vízben nem lehet fegyvert elõvenni - nem tudtuk lelõni! De aztán a helyszínre rendelt APC-nek sikerült annyira bekergetnie a ház alá, hogy végül is egy gránát pont fejen találta! Így jó katonához méltóan a harctéren esett el, nem végelgyengülésben! 150-0 ide!
Következett Karkand, a GBC homemapja. Mivel összesítve 191-0-ra vezettünk, így gyors fejszámolással rájöttünk, hogyha 10 tickettel hozzuk a kört, akkor az utolsó eredménye már lényegtelen. Ennek tudatában kezdtünk neki a védekezõ (MEC) oldalon a harcnak. Nehéz szavakat találni erre a körre! Ennél jobb és izgalmasabb kört én még nem nagyon játszottam! Legalább is conquestben biztosan nem! Ellenfelünk nagyon határozottan nyomult befelé a városba az APC+tank csapattal, de valahogy mindig sikerült a Hotel környékén megállítani õket. Ha meg esetleg tuljutottak, akkor a square TOW-jának használatát mesteri fokozatra fejlesztõ badsex és Keke megállította õket! :D Megállás nélkül próbáltak hátra is menni, de sikerült ezt is megakadályozni...egy ideig. Aztán valahogy sikerült nekik befoglalni a Hotelt huzamosabb idõre és ekkor megindult valami eszméletlen mészárlás a két csapat közt! Öt perccel a vége elött beszorultunk a Marketre, amit folyamatosan támadtak. Jött oda minden, tank, APC, ezer gyalogos, de sikerült megtartani! Közben elsunnyogtunk a Hotelhez és visszahúztuk majd a Squaret is "megkaptuk" a Marketért cserébe. Innentõl kezdve csak arra koncenrtáltunk, hogy keveset haljunk a kör végéig. Nem irigylem a GBC-s tankosait! Mikor beültek a tankba a square felül egyszerre vagy 6!!! antitankos lõtte õket! Esélyük nem volt hogy a pontig eljussanak! Aztán lejárt az idõ és megnyertük akört 54-30-ra! Ezzel a meccs is zsebben volt!
Az utolsó körnek már a biztos gyõzelem tudatában indultunk neki. Itt már nem koncentrált annyira a csapat, amivel szerintem nincs is baj. Megérdemeltük, hogy egy "lazább" kört is játszunk. Minden tiszteletem a GBC-s srácoké, mert látszott rajtuk hogy megtesznek mindent, hogy jó eredményt érjenek el még most is! Végül 86-29-re buktuk a kört!
Így összesítve 274-116-ra nyertük a meccset!
Szép volt makik! És a GBC-nek is garatulálok, tényleg nagyon jók voltak! Minden csapatnak fel kell kötnie az a bizonyos nadrágszíjat, ha ellenük játszik!<#eljen>#eljen>
badsex
Horda Maki!:D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
köszönnyük :)) bár émmeg frankón elkéstem úgyhogy csak a ts-t hallgattam az utcsó 40percben .. hogyhogy csak 7en voltatok? (mint a gonoszok<#eplus2>#eplus2>)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
köcce a coRDHA nak a tegnapi gyakot, úgy lepörgettek egyszer hogy csak pilláztunk. <#vigyor>#vigyor>
Jah és:
KORNÉL GYERE VISSZA, TANKOZNI AKAROK NEM KOMMANDERKEDNI!!!! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Életbe nem gondoltam volna hogy élesbe igy összejön minden :P
Szathy gyereket vártam hogy megjelenjen de sajna lement igy nem tudtam válaszolni a komentjére .P
GG
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Ja. Azt sok helyen tulbecsultek.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ezért volt jó repülni!:) Ott aztán használhatott mindenfajta okosságot,engem nem zavart, az 5db bomba vitt mindent...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A tuning meg nem az én vilégom!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Pár hónapja a HBA inkább csak infantrizni jár be.Ez idõ alatt annyit káromkodtam,mint a 30 év alatt soha...
Mérgemben elkezdtem írni azok nevét, akik ilyen über pro gémerek. 11 emberbõl már 5 nem csak nálam van felírva, hanem a PB olddalán is!:DDDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
<#hehe>#hehe>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
most minden nagyképüség nélkül, de jó pillanataimban én is megcsinálok ilyeneket.