Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
[IRAM] leader
:-) te köcsög!
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Fuji: Ha Te mondod...nem '42-tem 😊
Atomboy: Legalább egy hónapja futott folyamatosan kánkvesztben a szerver, nem lett népszerû, néha beindult, de inkább nem.
Nem, nem értem, de látom te sem...
Tudod mit? Legyen a tied az utolsó szó. Bízom benned, hogy még írsz valamit ezzel kapcsolatban.
#165284-nél meg a pont :-)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Menjél el a KSH-ba dolgozni és nézegethetsz statisztikát egész nap...
Mit szeretsz benne, azt áruld el. Hogy neked több pontod van, mint másnak? De annál is több embernek van 2x annyi, mint neked!!!444négy
Az nem lomboz le? :-) Vagy mit? Komolyan kérdezem...
Már a 42-ben is volt az LSSAH szerverén statprogram, ahol Jag meg a többi "én nem törõdöm a stattal" embver játszott 10 éve.Nem véletlenül lett feltéve és nem hiszem, hogy a szerver üzemeltetõi azért tették fel mert a statjukra akarnák verni minden este.Egyszerûen ez is egy olyan hülyeség amit valamelyik hihetetlenülmenõ õsKKtag kitalált és azóta átvette a többi is.Nekik a statról beszélni mindig gáz lesz és beszólnak annak aki arról beszél, pedig abszolút nem ront a játékon, mert kemperek mindenhol vannak még a statnélküli 42-es szervereken is.
Meg vannak páran akik azért nem szeretik nézni a statjukat, mert lefordulnának a székrõl ha látnák hány órát játszottak ezzel a játékkal eddig <#hehe>#hehe>
Ki kéne írni a topikba, hogy statról beszélni itt nemmenõ <#vigyor5>#vigyor5>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Régen is volt stat. Vagy mi nem tetszik lámpi?
Én kezdtem a statal foglalkozni? Nem. Én csak nem értem a remegést érte...
A
Ha nem vagy a top10 playerben a világon, mint keni, akkor mindenben fejlõdnöd kell. Nekem nem kell ahhoz stat, hogy hajtsam magam, hogy a tökéletességre törekedjek, bármilyen is másnak a statja. Magamtól várok el egy szintet, nem a többiekhez mérten. De látod ez a különbség köztünk.
meg ne sértõdj. egyébként számtalanszor volt/van olyan, hogy nincs statszerver vagy egyáltalán, azon a szerveren amire felmész, nem tudod használni a kilockolt fegyókat. mindig izgalmas volt ilyenkor visszatérni a jó öreg m16-oshoz 😊
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Részemrõl téma lezárva, csak ennyit szerettem volna mondani.
És igen, tisztában vagyok vele, hogy a biciklivel kint a szabadban kened, a BF2-vel meg csak a gép elõtt növeszted a heréidet 😄 Nem vagyok egy kocka forma.
Na most aztán kapni fogok a fejemre, sorry 😄
De azért szeretlek titeket 😄
Köszöntem.
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
hozzáteszem, a megjelenéstõl a mai napig nincs meg pl. a basic knife badge-em.
(akkor most mégis érdekel a stat engem is?<#fejvakaras>#fejvakaras>)
egyébként is hülyét kapok az olyan játékoktól, amihez hirdetik, hogy milyen ecsívmenteket meg lófaxomat lehet szerezni.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Miért tûnt el minden stat?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
<#kuss>#kuss>Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hölgyek urak! ez mi punkbuster ezt nyomja nekem, és kidob . Segítsetek thx