Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Together we'll fly someday...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nekem ott azt mondtad, hogy a zenén vesztek össze a srácok. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
- sör elfogy egy kocsmában? Próbálták újratölteni de annyi idõ alatt a Bf1942 fel lehet patchelni 2142-re - ugyanez borral, kedves csaj 3 féle borból akarta kiönteni az 5dl-t <#merges2>#merges2> és furán nézett amikor mondtam hogy ezt így nem kérném.
- az egyik GBC-és mesélte hogy 34k ellenében akartak kihozni 1l jagert? Amikor 650huf/4cl volt az ára? Utána már lement az ára 17k-ra? <#nezze>#nezze>
- még az elõbbit el tudnám fogadni (de magát az átverés szándékát nem) ha mindenki ropizott és szotyizott csak volna + zugivót játszottunk volna, de hát így... <#conf>#conf>
Kár hogy éjfélkor a nagy többség lelécelt, legközelebb valami táborhelyet bérelünk ki vidéken és lezárjuk a területet, senki nem menekülhet az ájulás elõl <#kocsog>#kocsog> Mi utána Platypussal kb fél 4-ig a Bahnhofban roptuk, aztán go home...
Mi már felékszültünk arra, hogy nem fogsz az frx-esektõl épségben visszatérni, úgyhogy gyorsan meg is szavaztuk badsec-et, mint az új fõmakit<#zavart1>#zavart1> De én örülök neki, hogy megismerkedtem az frx-es kollégákkal, jó fejek vagytok, mint a többi ember is, akiket aznap este megismertem😊
Sztem is Joe hülyeségeket beszélt<#hehe>#hehe>... ja meg ArmA-zott😊
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Leszámítva Running makit, hogy milyen gyorsan lekoccoltak az emberek... <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Egyébként a pályaválasztás megfelel? 😄D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egyrészt, mutass egy keménykedõ hozzászólást, másrészt valakivel összekeversz, mert én csitítottam mindenkit. Ott probáltam lenyugtatni a kedélyeket köztetek és nem az asztal másik felérõl szövegeltem. Szal' jó lenne, ha nem vádaskodnál bele a vakvilágba.
Sztem senki nem azért ment oda, hogy azzal próbáljon kitûnni a szürkeségbõl, hogy kötekszik, meg a "gyere ki a hóra" dumával verni a mellét. Mindegy, ez egy tipikus viselkedés.
Biztos Te lennél most itt a király csávó, ha ott jól bepancsolsz valakinek. Hogy is van? "Vakok között a félszemû a király"?
Sztem az, hogy ott nem lett verekedés rajtunk mult, azon, hogy értelmes emberek módjára próbáltunk gondolkodni és nem mint az állatok egymás pofájába vágni. Hozzáteszem, nem biztos, hogy jobban jártatok volna, de ez más kérdés. Azért, mert nem nagy a pofája valakinek, nem biztos, hogy kisebbet is üt, csak értelmesebb. Ennyi.
sóval:#103971:lopod az ujjaimból a billentyûleütéseket😛
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Én odamentem megkérdezni hogy mi a gond,de senki nem tudott egy értelmes szót sem kinyögni.Ramboval szemben tudtatok keménykedni,de mikor már 5en voltunk egybõl csitu lett(pedig még mindig min.2szer annyian voltatok...)
A borospohár-sztori pedig okozat volt...
Miért nem ott voltatok ilyen erõsek???Ha ott kuss volt,akkor itt is legyen.Errõl ennyit....
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
szal annyi a véleményem csak, hogyha havi 3500-at (vmennyit) kellett volna fizetni havonta a bf-ért, akkor egyrészrõl tuti, h felháborítónak tartottad volna, másrészrõl, meg valószínû, így többet foglalkozott volna a dájsz is az adott bf-fel.
utoljára még annyit hadd jegyezzek meg, hogy wow suxx 😛 <#vigyor1>#vigyor1>
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
mer egy meow -t meghívtam, de lehet hogy nem te voltál 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de most õszintén...ha már annyira mmorpg, akkor miért nem wwiionline, miért ez a túlhájpolt varázsolgatós izé?
nézz most magadra, mi lett az egykori wespe királyból...😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
jó, néha elõfordul, hogy 2 tali között néha játszunk is a gép elõtt, de az már csak részletkérdés 😄
"-egy mosolyt ha kérhetnék?"
<#nyes>#nyes>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
http://horda.clanwar.hu/plug.php?e=gal&id=27
amugy hová tünt mindenki éjfél tajt?
hazament kockulni, vagy diszkópatkánykodni?
tekila alig fogyott, de vmelyik huncut kölök csapat felszivta az összes kólát a raktárból is.
¥ xfire: kistekila