Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
narancs powaaaa!😄
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Hmm...
Ez a cica ma sem dorombol... csak fúj, mint az anyatigris!!! <#hehe>#hehe>
Ez a cica ma sem dorombol... csak fúj, mint az anyatigris!!! <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
nyugi pufi pofi majd fent a gémen megkéselhetsz vagy agyonlõhetsz<#violent>#violent><#gun>#gun><#taps>#taps><#bdead>#bdead>
Sertettel, tettelek...
Hm, a reggeli mintha beragadt volna a T es az R gombok koze...
Hm, a reggeli mintha beragadt volna a T es az R gombok koze...
Together we'll fly someday...
Nem sertetel, telleg dagadt seggem van, csak reflexbol ignorera tetelek 😉
Akivel legalabb mar beszeltem ket szot, az azt ir amit akar, de latatlanban, tok ismeretlenektol az ilyet nem szeretem 😉
csak láttam hogy full serveren tolod a gémet és gondoltam nézhetnénk másik szervert hogy én is beférjek játszani. csak vicc volt de láttam nem vágod.
nna ilyen nevût még friends of friends-ben sem láttam 😄
de ha rámutatod az egérkédet a nevére, kiírja, h ki a közös ismerõsõtök ;D
de ha rámutatod az egérkédet a nevére, kiírja, h ki a közös ismerõsõtök ;D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Aha. Na, akkor jelentkezzen az, akinek valami yodamester vagy ki a veres lofasz az ismerose xfiren. Megegyszer beirja xfiren hogy huzzam a dagadt seggem barhova is, akkor szajba fogom baszni <#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
Jó reggelt lányok!!
Látom mindíg akad valaki, aki egy hónapban csak egyszer tekint be... <#hehe>#hehe>
Látom mindíg akad valaki, aki egy hónapban csak egyszer tekint be... <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Hát a faszom akart belemenni egy idióta véget nemérõ vitába, ezért töröltem a francba, mindig az van, hogy hülye running megint beszól nap van, ne má mindig én ugassak be mindenkinek, régen ez a te feladatod volt, tessék folytatni...<#vigyor2>#vigyor2>
Running, miert nem vallalod fel a hozzaszolasaidat, gyermekem? 😄
még én is csítgyanús lettem, a becsületrend lovagja<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na mi a fasz volt itt? Látom kimaradtam a jóból. 😞
Miért pont ilyenkor alszok el én is...<#falbav>#falbav>
Miért pont ilyenkor alszok el én is...<#falbav>#falbav>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ajjajj, izomszagot érzek <#bohoc>#bohoc>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Nem mintha számítana valamit hogy nincs igazad, de az ott az 1 guidhoz tartozó regisztrációk listája...tehát nem azt jelenti 5x megfogta a pb.,
itt látod az elcsípést pbcuccos
tehát errõl a részrõl az "elõre is bocsánat" lép érvénybe.<#wink>#wink> és én fejezem be a témát<#duhos2>#duhos2><#hawaii>#hawaii>
itt látod az elcsípést pbcuccos
tehát errõl a részrõl az "elõre is bocsánat" lép érvénybe.<#wink>#wink> és én fejezem be a témát<#duhos2>#duhos2><#hawaii>#hawaii>
<#hawaii>#hawaii>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Tudtam h ismerõs a neved, [H Crem, nagy szerencséd van barátom, hogy tiszteletem jeléül most inkább nem mondok semmit. De jobb lenne, ha most azonnal befejeznéd te is a témát...