Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
ha jól emléxem avp-s is "csuszott" már el. 😉
mit is üzleteltetek? :p

(lett volna még két asztal, vagy egy) 😊

¥ xfire: kistekila

HTS s3rg1nh00
én se ma se holnap nem leszek jófej,mindenki bekaphassa<#mf2><#mf1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ma lehetsz jófej, de a holnapi nap az enyém lesz😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

TS Zolly
Pedig nem vagy az 😄 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Najó legyen....ma jófejnek akarok tûnni.<#zavart1>

A közös fotó az én öteletem volt a "békesség" jegyében te maki😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Running
Én simán bekiabáltam volna, úgyis mindenki tudja, hogy erdõs terjeszti a jcsr féle hordamix csítet. Buliban meg alig vártuk h megjöjjön a gonosz frx, már kiéheztünk egy kis bunyóra, aztán mikor kiderült h nem vagyunk 2x annyian meglapultunk és inkább közös fotót szerettünk volna.<#hehe>

Crem
Azért beszélt le, mert mikor odértünk , mindenki a monitornak volt feszülve, és nem akartuk, hogy miattunk legyen bukta!😊
Egyébként is klánon bellül ingyenesek ezek a dolgok!😄DDDDDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Nem különcködtünk!😊 Csak az AvP ill. a HBA tagok találkoztak illetve volt egy kis üzleti megbeszélés is...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hát igen,idézet Erdõs mestertõl:
"Hát ennek is volt ám oka hogy ilyen szarok voltunk Inf ladderben,csak senki nem tudta<#hehe>
Most pedig betettek a másodosztályba ahol még esélyünk is van"😊

Team GIGABYTE

HTS s3rg1nh00
naná...valahogy bf2 nélkül voltam mostanában:|

Running
Remek akkor valószínûleg azt is sikerül elolvasnod h a próbaidõd lejárt a Hordánál és sajnos nem sikerült a felvételed.

Running
Igen a cipõfûzõre kötõdött kézigránát nekem is bejön, komolyan hülye az aki beveszi, hogy ezek közül egy is tisztességes játékos. Infantry Open Cup: <#levele>

HTS s3rg1nh00
vazeeeee😄😄😄 Miskóc fõutcájáró laptoppal vagyok😄D suli hejett😄

TS Zolly
Kezdem szívembe zárni Borg urat. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

dicehater
Horda Vs Influxra rekflektálva:

Emberek azért ne bagatelizáljuk már el, hogy ezek is milyen ügyesek, okosak szépek - ez egy egyszerû kis kib*szott cheater csapat volt a beszámoló alapján, nem vereség volt ez hanem bármilyen nemû versenyszabály porba gyalázása 😞 Elnézést szabályt nem sértettek (3rd party software) mert nem fog kiderülni, ízelítõ a kinálatból:

- célkövetõ gránát folyamatosan (pofádba esett mindig)
- 2 lövéses pisztoly kill
- 1 lövéses kill az istenhátamögül
- nem vicc de sejtek valami "teleport" cheatet, olyanról már hallottam hogy az ellenfél valami szar segítségével bespawnolhat a MÁSIK csapat spawn helyére (!) - itt is volt hasonló, utána pedig még hátba is késelték a bentlévõket.
- robocop testpáncél - Pacino nem bírt ki ennyi golyót a Sebhelyesarcúban
- valahogy az elsõ 3 körben mindig arra indultak ahol nem volt senki a zászlónál, vajh honnan tudták?
- meggyõzödésem hogy az elsõ 3 körben minden cheatet/macrot/stb-t bevetettek, a 4. körre már természetesen behozhatatlan elõnyre tettek szert és mily érdekes pont az utolsó körben voltak már lõhetõek de a homing grenade akkor is hódított <#circling>

Viszont a döntõ (open cup) remélem majd élõben lesz nézhetõ, ott is vajon használják majd ezeket a khm doppingszereket? Gondolom senkinek sem lesz feltünõ vagy akkor már ez elfogadott lesz?

/offtopic - akinek van kedve jöjjön DoA 4-et nyomni, ott még nincs cheat <#buck> gamertag: Czar007)

Running
Wardogzombie:
Büntetõpontok: ***** Dátum: 2006.12.05. 19:29 Adta: Borg
flame a bf2 topikban

Takarékra került a srác...<#hehe><#hehe>

Running
Persze h lebeszélt róla, hiszen magatokat nem szép kihagyni a listából...<#hehe>

Zs0lt1
az nem ratyi bár hanem komcsi bár, viszont a pizzájuk finom 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ratyi bárba??<#merges2><#guluszem1>

<#hehe><#vigyor2><#bohoc>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Yan
de mért kellett különcködni? 😊

&#165; xfire: kistekila

Crem
Tévedsz Joe!😊

Lanon ott voltunk! Illetve csak benéztünk. Elõször úgy mentünk át ketten Rodgóval, hogy ha odaérünk akkor kezdünk kiabálni, hogy: HORDA és JCSR csít eladó!!!😄DDD De aztán Rodgó lebeszélt errõl a poénról!😄
Utánna mi átmentünk a Marximba, mivel mi is HBA-s klán megbeszélést tartottunk. Számomra egy elég érdekes helyen!😄

ColdFire
Boldog Mikulást (vagy hogy mondják ezt) mindenkinek!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fujiryu
Na de legalább a ratyi wowosokat leelõztük topiknépszerûségben(igenezegyszó<#idiota>)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Boxer HUN
Ugye nem IT-nek tanulsz??? <#hehe>

ui.😞reménykedünk, hogy ne!!!)

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Hányszor lõttek (TK-ztak) agyon, hogy így szórod az imát??? <#hehe>

Boxer HUN
De nem egy korábbi idõpontra. Csak a legutolsó, szabályosan leállított rendszert tölti olyankor vissza. Ha 5 percel elötte csinált egy restartot, akkor azt a beállítást... stb.

TS Zolly
Elösször is kispofa. Ha valahová bemegyek, vagy esetleg egy fórumra irok, köszönök.
Másodszor. Ez a Battlefield2 szutyok tyopik, nem a ,,jajdenagybajomvanagépmnek,, tyopik.
Harmadszor. Ezek után ne csodálkozz, ha nem válaszólnak neked kellõ tisztelettel.
Negyedszer. Ha tudod milyenek a ratyi béefesek, akkor meg pláne nem ide kelett volna beirni. Tudod, aki kurvának szegõdik, ne csodálkozzon ha megbasszák.

Boxer HUN
Startmenü/kellékek/rendszereszközök/rendszer-visszaállítás. Na itt kell keresgélni.

HTS s3rg1nh00
nekem ott automatikusan felajánlja indításkor a rendszer-visszaállítást...<#nemtudom>

Boxer HUN
Attól, hogy csökkentett módban indít, még rendszervisszaállítás nem volt... <#hehe>

TS Zolly
ÁÁÁRUULÓÓÓÓ

HTS s3rg1nh00
rencervisszaállítás,indítás elõtt F8,csökk.mód és ott...ha azzalsejó,xp reinstall...egy idõben nekem is vót ijen😛 ha ígyse megy akkor hw gond van(mint nekem utána),rá kell nézni a cpu-lap-táp aranyhármasra;D

Boxer HUN
Távolálljon tõlem, hogy MYTHBUSTER legyek!!!!! <#worship>

Fujiryu
LOL

Mégis milyen válaszra vártál?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mesor
Ez KAMU!!

A Mikulás él és virul! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Boxer HUN
Nem értem... <#fejvakaras> Ez a topik mindíg aktív... csak abban az esetben light-osabb, ha össznépi ivászat van. <#hehe>

Pl.: Tavaly karácsonykor még a jézuska is csak a második helyre szorult vissza!!!

csak vissza kellet volna olvasni 1 picit😛

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Boxer HUN
Ugye milyen nehéz szó??? <#hehe>

ja eltévedtem. mivel ez a fórum épp aktí volt gondoltam kultúrált emberekkel tudok eszmét-cserélni. tudtam,hogy harciasak vagytok, de hogy ennyire<#duhos2>
TS Zolly
Te meg kicsit kulturált. Vigyázz, mi lesz az imidzseddel???? 😛

Boxer HUN
És tényleg... <#fejvakaras>

Me0w
Kicsit dezorientalt vagy...

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Eltévedtél kispofa.

TS Zolly
Lehet divatbéefes vagyok, de legalább nem armaláma kecseg. 😛 😄

nem indul betöltés után az xp. kiírja, hogy az explorer valamilyen dll. fájl hiánya miatt nem indul. csak a feladatkezelõbõl tudok megnyitni alkalmazásokat. mit tegyek? rendszervisszaálítás? de hogyan?<#violent>
Boxer HUN
Váááá! Kissebségi mikulás... <#mf1>

hehe<#mf2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mesor
"és meiktek a varázsló"
<#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Me0w
Aze' mer cigany 😉

Together we'll fly someday...