Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk szükségük is van rá, amilyen silány szart termelnek:DD
a traktoruk meg az ottani TSZ-é, csak ez nálunk bizonyos okoknál fogva elég szarul hangzik, bármilyen hasznos is lenne...
mindenesetre sajnos teljesen tönkre tették a magyar mezõgazdaságot, pedig a magyar mezõk bizony nem mentek tönkre...

pedal to the metal...

HTS s3rg1nh00
meg tudom:
azért,mert a magyar nyelvben minden népcsoportot kisbetûvel írunk

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zerénd
Fudzsi :DDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
de a kilfeldi parasztnak alapból több támogatás jut, még ha abból el is lopnak az ottaniak, amit nem hiszek, akkor is vígan tud termelni. A traktorjuk is magántulajdon, nem a banké.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Csak az a baj, hogy azt a támogatást nem az EU lopja el, mielõtt a magyar paraszthoz eljutna...
Ezzel szemben nyugaton eljut a kilfeldi paraszthoz...

pedal to the metal...

Zerénd
Lényegében a máv nem veszteséges. Csak ...

Hogy a Magyart kis vagy nagybetûvel írják? Több helyen megy errõl a vitatkozás. Egyértelmûen a helyesírási szabályok szerint kisbetûvel. Tudom, nem vagyok hülye. De megtudnád é nekem mondani, miért írják kisbetûvel? Régen biza naggyal írták! Kis segítség: nemecsek ernõ.

#165439-ra! Noob! Ennek is megvan az oka, a mi kárunkra!

<#pardon1><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

joebacsi
ki az a jópár fasz aki itt trollkodik?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szóról szóra így van!!!<#taps>
Na, jó. az elsõ bekezdést hagyjuk...<#hehe>

pedal to the metal...

itten helye sírásnak nincsen!!! rövidentömören kabe :)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

és tegyük hozzá azt hogy kilfelden a paraszt kap eu-s támogatást arra hogy ócsón agya a cuccait .. nálunk ez a támogatás sokkal kisebb és annak is csak a töredéke jut el a termelõhöz

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
csak az a probléma,hogy a máv cargo privatizálva van
meg is lepõdtek az elvtársak,hogy egy eddig úgy-ahogy menõ máv milyen veszteséges lett,mikor eladták a jól menõ részét...
ja,és még valami:a magyar mint nép neve,kisbetû.attól nem leszel nagyobb hazafi,hogy nagybetûvel írod,a Magyarország mint országnév az,de a népek neveit kicsivel írjuk(és ezt most nem azért mondom mert jaj de bele akarok kötni,csak a magyar helyesírás szabályai szerint így helyes)

sms-ben?!! :DD jaa hogy vatikáni valutában utalták!! :DDD

Zerénd
Tudod dzseg, külföldön a szakszervezet nem úgy müxik mint itt. Mindenkinek van szinte. Ha ezért kirúgja a munkáltató az arcot, akkor a szakszervezet elég kemény pört kezdeményez a munkadó ellen, amire rámehet a gatyája is, ezért inkább rá sem gondol, hogy kibassza az alkalmazottját. Ott a szakszervezet tesz is valamit, nem csak a tagsági díjat szedi be. A legkisebb cipészinast is védik!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Máv nem csak személyeket szállít teee ....! :P

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Nem akarlak bántai Dzseg barátom, de a sztrájk nem egyik pillanattól a másikig alakul ki. Munkaadó tud róla, ha meg nagyon muszáj, akkor ezer más lehetõség van arra, hogy beérjen az ember dolgozni. Gondolom te is megoldottad.
Remélem érted!

Zerénd
A durva külsõm egy érzõ szívet takar ám :DDDD

koschwarz
valaki válaszoljon már hogy lehet-e zúmolni!

<#bohoc>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Zerénd
Nyár végén bezárt az utolsó Magyar cukor gyár is. Megvette a külföldi, és megszüntette a konkurenciát. Hoppá privatizáció!

Zerénd
Te procit zabálsz kocka?

Zerénd
Elõször is: nyátok! <#mf1>

Másodzsor. Így van, ösze kell fogni. Nekem is kinyilik a bicska a zsebembe, mikor a vasutasok sztrájkolnak, ráadásul abban a szakszervezetben, ahol a vezetõiknek pofátlanul magas a fizetésük. Lásd pl a csigazabálókat. Ott ha valakik sztrájkolnak, akkor többen melléjük állnak és szolidaritásból õk is beszüntetik a melót.

Magya áru. Igy van, magasak a Magyar áruk árai. enneik is megvan a maga oka. A Magyar termelõk ellehetetlenítése. Vegyük csak a kaját. Míg külföldrõl hozzák be az eredeti makói fokhagymát olcsó pénzért, addig a Magyar termelõ nem tudja annyiért eladni, mint amibe neki fáj. Ha nem hoznának be silány árut, csak az övét lehetne eladni, többet tudna termelni a gazda, olcsóbban tudná eladni. Nemrég született egy törvény. Aszongya, a polcok 30% kell, hogy Magyar termelõtöl származzon. Pl a lidl ahol szint teljes egészében külföldi az áru, szarik erre a törvényre. Megvannak a kiskapuk elég rendesen. Elég ha csak a csomagoláson ott van a csomagolás helye, és ennyi. Nem a Magyar áru a drága, hanem a külföldi szar amit behoznak.
Multik megadóztatása. Egybõl meggondolná, hogy hová forgassa vissza a lét, és lehet, neki is olcsóbb lenne Magyar gazdától vásárolni utána. Akkor persze olcsóbb lenne a Magyar áru is. Kereslet, kínálat. Attól meg nem kell félni, hogy kivonulnak innen, mert õk sem annyira hülyék, hogy itt hadják a kiépített hálózatukat az épületekkel együtt. Inkább kevesebb haszon, mint semmi. Zsidók sem hüJék ám he!

És még egy:
Nem az a lényeg, hogy aki ezután jön, az lop-e vagy sem, vagy hogy mennyit lop, mert biztos, hogy lopni fog az is! A lényeg, hogy közben tesz-e valamit azért, hogy ez az ország a "kisember" számára is élhetõvé váljon.(sajnos momentán úgy látom, hogy ez még jó ideig nem fog változni) Nyilván sz@rok bele, mennyit lop a kormányzat, ha én is el tudom tartani a családom és meg tudok élni(sajnos ez mostanában abszolut nem jellemzõ, pedig ugyanúgy dolgozom mint eddig, de tény, hogy 2002 óta egyre rosszabb és rosszabb a helyzetem(minden politikai felhang nélkül))

pedal to the metal...

Nem!!! Én csak azt mondom, hogy amíg eleve széthúzás van és mindenki csak azzal van elfoglalva, kit hogyan anyázhat-fikázhat, addig BIZTOS, HOGY NEM TÖRTÉNIK SEMMI! És addig a rabló banda nyeregben érezheti magát. Ennyi.
És biztos elõkerül majd egyszer valaki, aki tesz valamit ami mellé odaállhatok, de akik jeleleg tesznek, azok mellé nem tudnék jó szívvel odaállni...

pedal to the metal...

Herold
A tükörben. <#ravasz1>

Na de akkor ki? És mikor? És mit? Egyszer csak megtörténik? És én arról honnan fogok tudni? Vagy ha kufirc után bealszom, lehet lemaradok a kormány megdöntésérõl és nem kapok zsíros állást, mert nem voltam az elsõk között?
És ki lesz a királyunk? És Õ nem fog lopni? És ha te leszel a fõgóré, akkor te nem fogod szétlopni az országot? Hát nem a szart nem...

Egyszóval mese mese mátka. Ez hit, olyan mint Isten. Senki nem tud semmit, de még is mindenki* (*illetve aki hisz benne) tudja, hogy van. :-) Hiszel benne, hogy egyszer majd valaki tesz valamit, aki mellé odaállsz. Aztán az vagy lesz, vagy nem...

Oké, akkor megígérem, ha kukákat, meg autókat kell borogatni akkor nem, de ha bankot akarunk szétverni, pláne ha C*B, akkor megyek. Mostmár ELVtársak vagyunk? :-)
Pffúú, jött is sms, remélem a 10 éve elmaradt fizetés emelésem jött meg egyszerre. :-D

Hol?

Szerintem ezekben kokrét politika nem volt, csak nagy általánosságokban, így nem hiszem, hogy elítélendõ lenne a dolog. És nagyon bízom benne, hogy nem ezt az eszmecserét véled trollkodásnak....

pedal to the metal...

Hogy mi a terv, azt nem tudom, nem vagyok Dózsa György.<#nyes>
De máris elértünk valamit: kb. 85 hsz öncélú anyázás nélkül(örül az én lelkem), mert beszélgettünk egy témáról, intelligens módon. Csak így lehet elérni valamit...

pedal to the metal...

Running
Joebácsi szerint remek dolog az, hogy itt trollkodik jópár fasz, mert pörgeti a topikot, emiatt szerintem egy kis politika már fel sem fog tûnni neki.

Kösz szépen! Van azért egy-két értelmes ember is ezen a fórumon!
Hogy lehet snájperrel zúmolni...??
Ha indítani akaroma játékot elõtte fel kell telepíteni??
Offline módban lehetek magam ellen kommander?,

Ha ehhez hasonló hülyeségekrõl szólt volna az utóbbi pár hsz. akkor meg is érteném...de így?

[IRAM] leader

Herold
Széjjel lesz rúgva a picsátok Joebácsi által, már elõre látom... <#vigyor1>

Amirõl Te beszélsz azt összeesküvésnek hívják.<#hehe>
Ez nem így mûködik.Az amit te gondolsz,spontán fog(ha fog egyáltalán) kialakulni.Egyszercsak megtörténik.Ám addig ez a teendõ...hogy tudjam rólad,másról,ha belefogunk,mellettem állsz.Nem hagysz cserben,ha ki kell állni az igazunkért.
Ennek nem kell föltétlen barátságnak lennie...csak egyformán kell gomdolni bizonyos dolgokat,s ha sokan lesznek hasonló gondolkodásúak és annak bárhol,bármikor hangot is adnak,az ellenkezõ hangokat sokkal könnyebben elnyomják,felszámolják.Remélem érthetõ amit el akartam ezzel mondani.

[IRAM] leader

Értem én, hogy mirõl beszéltek, csak nem mondtok semmit. Ezeket mindenki tudja, csak a megoldást nem közli senki. :-)
És miért? Mert nincs...
10 éve kellett volna lépni, amíg lett volna hová. Most már baszhatjuk...
A rendszer áldozata vagyok, oké, MOND MÁR MEG MIT CSINÁLJAK!!!!!!4444nééégy Ha azt mered mondani, hogy fogjunk össze megverlek. :-)
Visszatértünk az elejére.
Tegyük fel össze vagyunk fogva.

- Szevasz endrodiz, itt az elnyomott, ma ráérek, hová menjek és mit verjek szét?
- Hello, menjél a Kossuth térre és szedd szét a virágos ágyást.
- Oké fõnök.
- Kész vagyok, megjött a fizetésemelés a ***KFT-tõl?
- Nem? Apicsába, egy rózsát, ami a szélén volt nem volt szívem kikapálni, biztos azért...

Vagy mesélj már a tervrõl...

Hát Fater, látom nálad elérte a célját a hatalom. pont úgy gondolkodsz, ahogy az nekik jó. Látod a problémát, de hiszel benne, hogy nem tehetünk ellene semmit. És minél többen hisznek ebben, annál tovább fogják ezt mûvelni velünk.
Nem a magyarokkal van baj, hanem azzal a "magyar mentalitással" ami nem is a miénk, hanem határozott céltudattal belénk neveltek, sujkoltak, mert csak azt lehet így kizsákmányolni, aki hagyja magát.
Szerinted "nyugaton" miért tud normálisan megélni a melós is a munkájából? Mert a nyugati tõkés nem akar annyira kizsákmányolni?? MUHAHA!!!

pedal to the metal...

Igen.Akár ellene is.Van APEH,van munkaügyi bíróság...stb.
A korrupt,semmittevõ politikusaink ellen.
Mit gondolsz,pl. az Olaszoknál hol mernének ilyent megtenni??...ott elmegy a szakszervezet a végsõkig...nem csak az öklüket rázzák.Csupán az a baj,hogy nálunk az életbe nem lesz ilyen.Sajnos.

A semmirekellõket??Ki tette azzá a 40%-ukat??Mert a többi sosem dolgozott és nem is fog.De nem is mindenütt tartják el õket,mint pl. nálunk.Már lassan nagyobb jogaik vannak ,mint a munkából élõknek.
A mostani közmunkaprogram,az "út a munkába" egy rakás fostalicska.De a mi pannontigris kormányunk csak ilyent tud.Akkor??Ezen nem kéne változtatni??Nyeljünk le mindent?
Még egy kevésbé tehetetlen,kevésbé korrupt kormánnyal is jobban járnánk.Csak ezek ne legyenek a hátralévõ idõmben még a közelben sem.Hidd el,ennél már csakis jobb lehet.

[IRAM] leader

Az állami szférán kívül mit is ér a szakszervezet?
Meg egyáltalán, magán kézben lévõ vállalkozást mit érdekli bármi féle szervezet?
Nalátod. Akkor ki ellen mész ki az utcára? A meggazdagodni akaró fõnököd ellen? Vagy mirõl beszéltek?
Szakszervezet, nevetséges. Ha nem dolgozol, elõbb utóbb kibasznak valahogy ez nem kérdés. Jön helyetted 100 másik.
Összefogsz és ledöntöd a kormáynt és mi lesz? A milliárdso államadósságból fizeted a semmirekellõket, nem dolgozókat? Vagy mit akarsz? Szép szavak ezek, hogy fogjunk össze, meg egységebn az erõ, de mi ellen? :-)

Szinte minden aljasságra képesek..ezt sajnos a bõrünkön is érezzük...a légyrõl jut eszembe.
"Egyél tehénszart,10 milliárd légy nem tévedhet!"

[IRAM] leader

Running
Ezeknél éhesebb légy már nem tud jönni. Én azt gondolom.

Sajnos ez a lehetõség is benne van...

pedal to the metal...

És akkor jaj nekünk...mert onnantól már nincs se Isten,se ember...Ki dönti el ki a rossz?? jobb lesz utánna?,..mi a biztosíték?..semmi.
Változik valami??Semmi..,mert az ember gyarló és odakapaszkodik ahol rés van a kerítésen...nem mászik falat.
Lehet,hogy csak az egyszû paraszt mondta,de szerintem örök igazság:"Ne zavard el a legyet,mert éhesebb jön helyette""

[IRAM] leader

hát ezt magyarázom! Ha a vasutasok egyedül sztrájkolnak, azt le lehet szarni, megoldható. Sõt jó is,ha egyedül sztrájkolnak, mert a sok szegény ember aki nem tud bejutni a munkahelyére és fél, hogy emiatt elveszti a munkáját, az nem a kormányra fog haragudni, hanem szidja a sok buzi vasutast -> No lám ,milyen egyszerû dolog ellentétet generálni a népben. Minden nagyon szépen meg van tervezve, hogy csak az a bizonyos 2% gazdagodjon, de az kibaszottul.

pedal to the metal...

Abszolut nem érted mirõl beszélünk... persze, hogy Bélát kibassza a fõnöke, ha egyedül nekiáll kardoskodni. Erre találták ki a szakszervezeteket. Csakhogy nálunk ez is szarul mûködik, mert egyrészt milliókat fizetnek a szakszervezeti vezetõknek, plusz õket is úgy rángatják, hogy egymás ellen menjenek...
De visszatérve: nekem is van családom és nyílván az az elsõ, nem vonulok utcára hõzöngeni magamba, mert el kell tartani õket.
De hidd el, egyre több az elkeseredett ember és elõbb utóbb ezek utcára vonulnak. Ha meglesz az a "kritikus tömeg" akinek már minden mindegy...

pedal to the metal...

ok.ez érthetõ...de nem errõl vitázunk/beszélünk..<#eljen><#eplus2>

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
a máv sztrájkkal semmit nem fognak elérni,mert alternatívaként ott a volán,a taxi vagy az autó
a volánból ugyanúgy befolyik a pénz a kasszába,a taxi vagy autó meg benzinnel megy
szóval kurvára leszarják mit csinálnak,mert ilyen vagy olyan módon úgyis megkapják a pénzt...

Igen.Értem.De nem érthetõ.
Mondd,ki tette ezt veled??
A munkáltatód/munkáltatónk.
És miért?
Mert nagyobb,több adót vetettek ki rá pl. vagy több lett ez a költség,vagy az a költség.
És miért??
Mert a politikusaink sz@rt sem értenek a munkájukhoz,s kutyába sem veszik az embereket,kizárólag a saját/szûkebb pátriájuk sorsa érdekli õket,rögtön a megválasztásuk után.
Ezért írtam,hogy ne politizáljunk legalább itt ne..
A munkaadód is fenn akar maradni,mert neki is van ilyen vagy olyan hitele...ezt is ránk kényszerítették.
Nem tehet mást,azt fogja foglalkoztatni ,aki mindig a rendelkezésére áll.
Tehetsz valamit ellen??Ja ,hogy nem,mert nincs aki szóbaáljon Veled??
Vagy aki képviselje helyetted is az érdekedet??Ez már bibi.
De a MÁV-nak van!!Viszonylag erõs szakszervezete.S nekünk sem (a magunk módján) gyengíteni kéne azt,hanem szervezni a miénket,segíteni a másikét,ahol tudjuk.Hogy vissza tudjunk vágni derék politikusainknak valamilyen módon.Ne csak választáskor!!
Na itt van az eb elföldelve ,drága barátom.

[IRAM] leader

Hol élsz te, már ne is haragudj...
Ez a mentalitás 20 éve még esetleg mûködhetett is, amikor minden állami kézben volt és a nép elkergeti a felsõ tízezret, akik a fõnökük volt a melóhelyen, így nem baszták ki õket. De most...
Elkergethetjük a politikusokat, de attól még Bélát kibassza ching jua, a fõnöke, mert õ pont telibeszarja, hogy te épp megmented az országod.

HTS s3rg1nh00
megtöröm a csendet
mikroökó zh fail

Hát amíg én az életben maradásért küzdök nap, mint nap, akkor urmabocsá', de leszarom más baját magasról...És nem azért, mert geci vagyok, hanem azért, mert amíg vállvetve megyünk elõre táblákkal a nyugatiba meló idõben, addig engem kibasznak. És tökre fogok örülni, hogy megszavaztak az új barátomnak 5% béremelést az én segítségemmel, amíg kilakoltatnak a lakásomból, mert nem tudom fizetni a lakáshitelt...