Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
De majd kiderül, lehet megint engem fog elküldeni melegebb éghajlatra. 😄D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Apropó nóta!
FAQ-ban nem találtam. Nincs meg valakinek a gém zenéje?
Én nem tudtam kiszedni a programfiles-ból.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
bitibitbáx 😄
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én minden játékot megveszek..
Sõt, még az XP-m is eredeti... Nem tudom, mi ebben a nagyszám.
Igen, eredeti
em értem a FAQ-t. Le van írva a patchelési modszer. Odaáig ok, hogy az installig kell eljutni, utána kikeresni a név/local settings/temp-bõl az adott könyvtárat, utána bemásolni. Nade, a patch.exe -t hol találom?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
<#nyes>#nyes>
¥ xfire: kistekila
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
#5177:
"valaki aki ért az all seeing eye-hoz az segítsen má lécci me talál magyar szervereket!"
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ha már itt járunk,hogy híjják a sovány rendõrkutyát?Anorex<#hehe>#hehe>
KKü mindenkinek😊))
(nameg ha már annyian emlegettétek,punci!<#buck>#buck>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
vagy nem? :o
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
(és : punci 😄)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
2. - Ha felteszed akkor se fogsz talalni publik magyar szervert mert nincs.
3. - Nem eloszor csinalod, de nem is utoljara
<#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Aset felejsd el.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^