Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
BUÉK mindenkinek és igyatok sokat! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

BSZN Steve! Január 1-tõl tiszta lappal indulsz<#vigyor5> Hepi nyú yír/feliz año nuevo BUÉK mindenkinek...
Na én megyek is mert a haverjaim (Johnny Walker és Jack Daniels) már nagyon várnak<#pias><#vigyor>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

jappy
Bújék.

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Fujiryu
BÚÉK<#pias>
és találkozunk a detoxban<#hehe><#hawaii>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

gecc
<#pias>

köszi a segítséget !!!

<#taps>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Me0w
BSZN Steve! Es szczê¶liwego Nowego Roku 2007! 😊)

Together we'll fly someday...

Köszi Srácok 😉

B.Ú.É.K. 😊

[Bf2 80e hsz téker]

vsly
Nem,de ismeri a deepthroat technikát<#nyes><#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Kovács legény
HepiNyúlJír All!

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
csinálsz egy másikat és kész...csak nevet kell neki kitalálni,meg egy létezõ e-mail kell...
lásd innen is sokaknak nem 1 acc.-a van(tehát ez nem olyan mint a cs,látszik onnan gondolod😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mesor
<#nyes>

Robogo
BSZN Steve!<#pias>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

sziasztok bocs láma kérdés, de remélem valaki azért segít 😊
ha veszek egy eredeti, de használt bf2-t akkor tudom használni saját accounttal, vagy csak azzal amit az eredeti tulajdonos használt ?!
köszi a válasz !

BÚÚJJÉÉÉKK!!!

HTS s3rg1nh00
vagy extrém esetben a fosástól fog ugrálni a vécén<#idiota><#nevetes1>
BaSZNád Steve!
(BÚÉKot még nemírok,mert addig még leszek😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
BSZN Steve!

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Békés Boldog Új Évet mindenkinek! <#violent><#gun><#violent><#gun><#violent><#gun>
ColdFire
Búék! :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kisTekila
Sóban Citromban Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Erröl se feletkezzetek meg este:

xfire: kistekila

joebacsi
estefelé a normálisabbja a piától fog delfinezni, és nem a szervereken 😄
buék mindenkibe!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Most indultak be újra a magyar ranked szerverek és napközben egyre többen vannak fenn rajta, pláne estefelé. Egyelõre 2 van.

most próbáltam ezt hogy beírom hogy ea hu
talál is 2 szervert, de egyiken sincs senki.
Jó mondjuk már korán van 😊
De amúgy ezen szoktak is lenni? Vagy eetleg van valami más szerver is ami mondjuk 64es? Vagy csak e közül a 2 szerver közül választhat a magyar játékos?
Sziasztok
már rég nem jártam ezen a forumon, kb 1 éve 😊
De régebben még a kezdetek kezdetén nagyon sokat játszottam a BF2 vel, amig meg lehetett normálisan oldani hogy menjen eredeti serial nélkül is. Aztán egy idõ után már egyik magyar szerver sem volt tört aztán hagytam. Most végre rászántam magam és megvettem az eredeti játékot. És kerestem HU meg HUN cimszavak alatt a szerver keresüben hogy hol van magyar szerver de sehol sem találtam. Amiket találtam magyar szerverlistákat azok is mind 2005ösek.
Tudnátok nekem segiteni hogy hol tudnék játszani magyar emberekel? Mert a külföldi szervereken annyira nincs team game hogy már nem is annyira élvezetes a játék mint régebben honfitársaimal.
Szóval mit tudnátok ajánlani?
köszi a helpet!
eX RambO
B.U.É.K. minden kedves aktív forumozónak, és azoknak is akik csak néha jönnek fel leselkedni...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

mNzJean
BSZN Steve <#integet2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jaja lámi legalább a horda oldal menne.
BszN Steve <#lama>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

BSZN Steve!

És jóccakát mindenkinek!

mé te az vagy?😊

ColdFire
Nem töjt vazzeg...
má vagy 2 órája...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

joebacsi
hmm látom pedálozol a humánerõforrás menedzseri posztra 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ERykk
Nekem nem tölt be az oldal😞
<#hehe>

joebacsi
és jócsaj vagy?

felpillanto
Valami
nem
tutko
a
Magyar
szerverrel
szerintem!
Hiába lövök valakit
agyba föbe a célkeresztem telibe a testén de mégse látom a találatokat és persze nem is sérül az ál áldozat de csak néha van ez.

ColdFire
1 perc töltési idõ, azt is felvegyem?xDDDDD

TS Zolly
Hát pedig én elhiszem, hogy megy neki full vidijón. Persze a pálya betöltés egy cigi szünet, utánna hosszú percekig csak szaggatás, vinyó tekerés, majd kb az 5. perc után lehet normálisan megmozdulni, utánna még szaggat mint állat, de szép lassan csitul, és ha hosszú a kör, még játszani is lehet vele simán. Igaz néha beránt, de megy. 😄DDD 1x kipróbáltam, kb erre az eredményre jutottam.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Köszönjük az esti mesét! Továbbiakban légyszi ezen az oldalon közöld a mondanivalód: www.miafasznakvagyilyengyoker.com/forum

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

gbc csabika
Ha eredeti a játékod akkor beszélj az EA-vel hogy vki lenyúlta a cd-kulcsod, ha nem eredeti akkor vegyél egyet.

ColdFire
ilyenkor be kell menni a boltba, és meg kell venni a játékot <#eljen>

gbc csabika
Azt nem mondtam hogy hülye😊

Szathy
Ezzel Csabika csak azt akarta kifejezni, hogy mekkora hülye vagy, hogy normál képminõségû full lowon fraps-el felvett videó helyett a gyenge képminõséget és a kétségesen jól futó high grafikát választottad.
Utóbbiban amúgy én is kételkedem, mert 3.06-os Hyper-Threadinges P4-gyel duálba kapcsolt 2x512MB DDR400-as rammal és 256 megás GeF6600-al nálam nem megy a játék 30-40 fölé. Karkandon. Akkor most képzelj el egy FuShe-t.<#buck> Én is megtehetném, hogy "tökéletesen fut a játék maxon, ezért azon játszom", de mi értelme, ha már egy nagyobb népsûrûségû Sharqin beszaggat Constructionön (arról nem is beszélve, hogy az árnyékoktól semmit nem látok...)

Debilke13
Segítsetek nekem!!!!Ilyenkor mit kell csinálni??
Ezt írja ki a bf2-ben:
"- CD-key is alredy in use.Please contact Eletronic Arts
customer support if you suspect that your CD-key has been
hijacked."milyen kód kell?? és hova??

ColdFire
unatkoztam, mé ne venném fel? 😄DD
amugy ezen minden láccódni fog

gbc csabika
Nem értesz.(Mondjuk én alapból nem venném a fáradtságot hogy ilyen hülyeségeket bizonygassak akárkinek is, de az én vagyok).
Ha már feltöltesz egy videót akkor azon lehessen már rendesen látni mindent, ezzel az erõvel az egészet elhihetjük neked videó nélkül is😊

ColdFire
a video tökéletesen felvett mindent, annyira meg bíz már meg bennem hogy highon van...

mesor
Lehet hogy közvetítik a Magyar-Lengyel meccset. (még nem biztos)

Live stream: http://hstv.pl or in WMP mms://tv1.headshot.pl:8000

gbc csabika
Egy fényképezõgéppel felvett videón minden kétséget kizáróan nagyon jól fog majd látszani mind a high detail mind pedig a fps, fõleg ha még a kép is szalad...

ColdFire
azt már fényképezõvel vettem fel ^^
amugy is ha azzal vettem volna, vagy 2gb lett volna a video, még tömörítettem volna...

gbc csabika
Még a frapsot is elindítottad? Na erre kíváncsi leszek😊

ColdFire
csak töltse fel a youtube... 😛