Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na én megyek is mert a haverjaim (Johnny Walker és Jack Daniels) már nagyon várnak<#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
és találkozunk a detoxban<#hehe>#hehe><#hawaii>#hawaii>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
B.Ú.É.K. 😊
[Bf2 80e hsz téker]
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
lásd innen is sokaknak nem 1 acc.-a van(tehát ez nem olyan mint a cs,látszik onnan gondolod😊)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ha veszek egy eredeti, de használt bf2-t akkor tudom használni saját accounttal, vagy csak azzal amit az eredeti tulajdonos használt ?!
köszi a válasz !
BÚÚJJÉÉÉKK!!!
BaSZNád Steve!
(BÚÉKot még nemírok,mert addig még leszek😊)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Erröl se feletkezzetek meg este:

xfire: kistekila
buék mindenkibe!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
talál is 2 szervert, de egyiken sincs senki.
Jó mondjuk már korán van 😊
De amúgy ezen szoktak is lenni? Vagy eetleg van valami más szerver is ami mondjuk 64es? Vagy csak e közül a 2 szerver közül választhat a magyar játékos?
már rég nem jártam ezen a forumon, kb 1 éve 😊
De régebben még a kezdetek kezdetén nagyon sokat játszottam a BF2 vel, amig meg lehetett normálisan oldani hogy menjen eredeti serial nélkül is. Aztán egy idõ után már egyik magyar szerver sem volt tört aztán hagytam. Most végre rászántam magam és megvettem az eredeti játékot. És kerestem HU meg HUN cimszavak alatt a szerver keresüben hogy hol van magyar szerver de sehol sem találtam. Amiket találtam magyar szerverlistákat azok is mind 2005ösek.
Tudnátok nekem segiteni hogy hol tudnék játszani magyar emberekel? Mert a külföldi szervereken annyira nincs team game hogy már nem is annyira élvezetes a játék mint régebben honfitársaimal.
Szóval mit tudnátok ajánlani?
köszi a helpet!
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
BszN Steve <#lama>#lama>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
És jóccakát mindenkinek!
má vagy 2 órája...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem
tutko
a
Magyar
szerverrel
szerintem!
Hiába lövök valakit
agyba föbe a célkeresztem telibe a testén de mégse látom a találatokat és persze nem is sérül az ál áldozat de csak néha van ez.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Utóbbiban amúgy én is kételkedem, mert 3.06-os Hyper-Threadinges P4-gyel duálba kapcsolt 2x512MB DDR400-as rammal és 256 megás GeF6600-al nálam nem megy a játék 30-40 fölé. Karkandon. Akkor most képzelj el egy FuShe-t.<#buck>#buck> Én is megtehetném, hogy "tökéletesen fut a játék maxon, ezért azon játszom", de mi értelme, ha már egy nagyobb népsûrûségû Sharqin beszaggat Constructionön (arról nem is beszélve, hogy az árnyékoktól semmit nem látok...)
Ezt írja ki a bf2-ben:
"- CD-key is alredy in use.Please contact Eletronic Arts
customer support if you suspect that your CD-key has been
hijacked."milyen kód kell?? és hova??
amugy ezen minden láccódni fog
Ha már feltöltesz egy videót akkor azon lehessen már rendesen látni mindent, ezzel az erõvel az egészet elhihetjük neked videó nélkül is😊
Live stream: http://hstv.pl or in WMP mms://tv1.headshot.pl:8000
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
amugy is ha azzal vettem volna, vagy 2gb lett volna a video, még tömörítettem volna...