Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
seggét topik <#nezze>#nezze><#vigyor5>#vigyor5>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
1. Nem dolgozom semmilyen szamitastechnikai kiskerben/nagykerben.
2. Nem ertem milyen felmillas gep? Max 150-et ha er(het).
3. Ezt a feleannyit azert erosen ketlem.
Together we'll fly someday...
indulhat a fléééém <#taps>#taps>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Skill - 70
Pálya - 29,9
Hardver - 0,1
Több embert megkérdeztem már, de mindenki mást mond.
🤣-t meg ne használj,ez nem IPB fórum😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
a teknõs driver meg kell az abletonhoz. defragmentálva is vagyok. ja és külön vinyón a játék, külön a swap fájl és külön a dvdimage (daemon) 😞
ja, gondoltam, nagyobb a gépigénye, bár a hivatalos gépigénynek megfelelek. tán a proci lehetne erõsebb...
azért kösz a tippeket.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
<#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
Itt volt az amikor lefele mentunk es elgondolkoztam hogy 15 mp mulva milyen kaszttal spawnolok ujra <#hehe>#hehe>
Ez faszan osszejott <#taps>#taps>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
* Pl a Warlordon megtalálható az összes épület, ami a Karkand-Sharqi-Mashtuur hármasban külön-külön. (TV torony, mecset, hotel, az összes típusú lakóépület, meg még újak is, pl a palota)
** Az SFben olyan helyekre is be tudsz mászni, ahová normálban nem. Pl van egy ilyen erkélyes ház, Karkandon ha tornyot építesz magadnak hozzá, akkor sem tudsz bemászni az erkélyre, míg az SF beenged arra a területre is...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
2: defragmentáld a vinyót
-tRs-Landor
megzavarnám a beszélgetést, ha lehet... kezdõ vok bf2-ben, és nem is játszom onlájn.
volna két problémám.
1, hang. két hangkártyám van, egy turtle beach santa cruz, amit elvileg nem támogat hardver gyorsítással a bf2, és egy audigy se, amit viszont igen. az audigyt állítottam be elsõdlegesnek a játékhoz. hardvergyorsítással a beszélgetések "dadognak", szaggatnak. dettó ugyanez a turtle beach-csel is.
2, special forces. xp2500-am van, 1giga ram és gf7600gs 256mb. a sima bf2 1024x768x32, minden high 2x antialiasing szépen megy, viszont a special forces szaggat mint állat, és közben folyamatosan tölt. na ez mitõl van?
elõre is kösz a segítséget!
üdv
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ilyen egyszer nekem is összejött.Azzal a különbséggel,hogy én a MIGet szoktam így lerázni,s egyszer ott volt egy MI28 ugyanígy az alagútban.
Lelkileg már felkészültem a respawnra<#wilting>#wilting>,de mégiscsak elfértem<#wow1>#wow1>(a MIG már nem volt ilyen szerencsés<#hehe>#hehe>)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
<#kocsog>#kocsog>
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Az 1.41-es patchre van már crackelt exe?
köszi
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Beers: remélem Dcon-ban jó lesz a Hind és az apache mert repcsizni én biztos nem fogok 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ilyenkor általában a tankelhárító rakétám által szokott elhullani 😄D
-tRs-Landor
Csak kapkodnátok a fejeteket, két stingerestõl gyorsan alkalmaznátok a kényszerleszállást 😊!
Az a baj, hogy nem külön kaszt, csak felvehetõ 😞!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
-tRs-Landor
runig: mióta játszom ezzel a gammával, azóta vártam minden peccsel egy jobb légvédelmet, ami tényleg jó repülõk ellen. semmi más nem kellene, minthogy egy kicsit gyorsabban fogja be a repülõt.
Sajnos nem a játékosok hibábája csak, hogy ennyire uralkodó eszközök a repcsik, helik. Pl felvehetõ légerhárítók, rendes stinger, mert a mostani is szar még. Poe2-ben 2-3 pontos pukkantás és leesik minden az égbõl. A felvehetõ légelhárító fegyó is király benne. Kár a h dice beleszakadt volna, hogy a f*sszop* unlockok helyett inkább ilyen felvehetõ cuccokat tett volna a játékba, valamint lõszeresdobozt és gyógyítóhelyeket. Medic csomiért mondjuk nem kell kunyizni, de lõszert sokszor csak akkor adnak, ha már lövöm a csávót érte.
Igazság szerint a bf2 jó lett, csak az a baj hogy a fejlesztõ nem számolt a lámasági faktorral és emiatt hatalmasakat bukik a játékélmény.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
szvsz az L96akármi sem jobb az m24-nél, bár szerintem az svd a legjobb: a fejlövés az fejlövés, tökmindegy melyik fegyóból, és az svd-nek megvannak az egyéb elõnyei is pluszba. bár az L96akárminek tényleg pontosabb, vagyis vékonyabb a célkeresztje vagy mi.
összefoglalva: pont ugyanígy érzek, keblemre cimbora!<#law>#law>
de tényleg, amikor apc vagy heli lõ le, csak ideges vagyok, mert tudom hogy mennyire semmilyen skill nem kell hozzá, én is ültem apc-ben és helibe gunnerként, és minden megerõltetés nélkül össze lehet szedni minimum 5-6 k/d-t a kör végére, városi mapon.
a több mapon meg a légierõ az úr, az a másik fele. szintén sokat repültem, és bár ez némileg nagyobb skillt igényel mint az apc-vel lámulás, de még az én gyenge képességeimmel sem kellett nagy megerõltetés ahhoz, hogy leszórjam a bombáimat vagy hogy egy ellenséges zászlóra rárepüljek és géppuskázzak, szinte biztos hogy legalább egy kill összejön.
de amikor arról van szó hogy a másik jobban céloz vagy ügyesebben mozog és ezért lõ le, akkor semmi probléma, sõt egy-egy jobb jelenet után még nevetek is a monitor elõtt.
ilyenkor néz a feleségem, hogy egyszer õrjöngök, egyszer meg röhögök...az õrület jelei... <#idiota>#idiota>
ennyi erõvel az engeneer sörétes szara is túl jó fegyver, mert szerintem sokkal messzebb hord mint kéne, bár nem tudom a való életben milyen a hatótávolsága.
egyébként meg nem a játékosok hibája hogy ilyen szarokkal idegesítik a másikat mint f2000 meg g36e. az EA/DICE tehet róla hogy ilyen köcsög módon adta el a kiegjeit.
mellesleg pl. azt a lejjebb említett angol jármûves szervert azért szeretem, mert mindig összejön 2-3-4 teljes squad, és így tényleg lehet jármûves térképeken játszani.
Felmegyek szerverre, repülõ és heli kizárva, mindig van 3-4 ember aki viszi, nem fogok órákat várni rá, egyébként is láma vagyok velük.
Tank és apc még ok, de minek azok? Beülök és már csak azt látom, hogy kibombáztak, kitévéztek, mert ugye a légi jármûvek nem egymásra vadásznak, hanem a könnyû földi célpontokat lövik.
Olajmezõn, 5x haltam meg egymás után tankba, apc-be úgy hogy egy zászlóig nem jutottam el. A leviccesebb az volt, mikor kiskocsival mászkláltam és a helikopter engem tévézett és lõtt mert próbáltam pontot húzni, 2-3 emberrel.
Ha véletlenül eljutottunk egy pontig, persze jött az arty, meg minden égi és földi áldás.
Nos sajnos én nem találom élvezetesnek hogy percekig csak a képernyõt nézem mert láma a társaság és a játék, inkább feltévedek egy infantry szerverre, ahol közel vannak a pontok egymáshoz, kiegyenlítettebbek az esélyek és a statisztika tényleg attól függ mennyire voltam jó vagy rossz.
Szerintem nagyon sokan emiatt járnak infantryzni. Jobban kidomborodik az egyéni skill.