Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ez nem a nyaljuk ki seggét topik <#nezze><#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Ha bele gebedsz, akkor sem leszel olyan jó soha, mint ö. <#mf2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
?!

1. Nem dolgozom semmilyen szamitastechnikai kiskerben/nagykerben.
2. Nem ertem milyen felmillas gep? Max 150-et ha er(het).
3. Ezt a feleannyit azert erosen ketlem.

Together we'll fly someday...

schrank
héj-héj nem kell a reklám nem tudtátok eladni a sok sulinetes gépet akkor most már ne akard terjeszteni azt a rémhírt hogy a félmillás gépeddel majdnem feleannyira tucc játszani mint én az ötvenezressel
indulhat a fléééém <#taps>

Pharolas
Commanderként 80fps-sel is eredményes lehet <#nyes><#nyes>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Me0w
Azert a 0.1 hardver... nem mindegy, hogy 22 fps-el jatszol vagy 80-al azert es a ketto kozott van 100 rongy differencia hardverben 😊

Pharolas
Hülye kérdés <#confused>

Skill - 70
Pálya - 29,9
Hardver - 0,1

Me0w
20%-20%-60%

Herold
Szerintetek a BF2-ben a játékbeli eredményesség milyen arányban tevõdik össze ebbõl a 3 részbõl: hardver - pályaismeret - skill ?
Több embert megkérdeztem már, de mindenki mást mond.

Me0w
Szerzsinnyo basz, ne adjal mar hulye tippeket, egy 7600gs-nek tokmindegy hogy 4x vagy 2x aa-val jatszol. Ami az SFnel szuk keresztmetszet lehet, az az 1g memoria, ezert a terraint meg a texturakat rakd low-ra, es nezd meg ugy.

HTS s3rg1nh00
aa-t vedd le...az bõven elég lesz szvsz
🤣-t meg ne használj,ez nem IPB fórum😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

esetleg kipróbáljam, hogy kicsit visszábbveszek a beállításokból meg az antialiasingbõl? 🤣
lol, kis nyomi pályák a nyomi gép ellen?! általában sz*patni szokott... 😊
a teknõs driver meg kell az abletonhoz. defragmentálva is vagyok. ja és külön vinyón a játék, külön a swap fájl és külön a dvdimage (daemon) 😞
ja, gondoltam, nagyobb a gépigénye, bár a hivatalos gépigénynek megfelelek. tán a proci lehetne erõsebb...
azért kösz a tippeket.
HTS s3rg1nh00
na basztass már én azt mint single játékot toltam "végig"...asse tudtam miaz a zinternet<#banplz><#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
A bf42-ben volt multiplayer rész, vagy csak single volt?<#idiota>

*A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét.
<#hehe>

-tRs-Landor

SigS
Jajjj!!

Itt volt az amikor lefele mentunk es elgondolkoztam hogy 15 mp mulva milyen kaszttal spawnolok ujra <#hehe>

Ez faszan osszejott <#taps>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

dronkZero
2.: A Special Forces pályái sokkal több* és részletesebb** tereptárgyakból állnak, mint az alappályák, ezért a gépigénye nagyobb.

* Pl a Warlordon megtalálható az összes épület, ami a Karkand-Sharqi-Mashtuur hármasban külön-külön. (TV torony, mecset, hotel, az összes típusú lakóépület, meg még újak is, pl a palota)

** Az SFben olyan helyekre is be tudsz mászni, ahová normálban nem. Pl van egy ilyen erkélyes ház, Karkandon ha tornyot építesz magadnak hozzá, akkor sem tudsz bemászni az erkélyre, míg az SF beenged arra a területre is...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

schrank
ha nem játszol onlájn attól még nem vagy kezdõ csak kicsit zavaros mert online game-t single-be nyomni a kis nyomi pályákon idióta gép ellen bravó <#worship>

1: szedd le a teknõs drivert
2: defragmentáld a vinyót

-tRs-Landor

helló mindenki...
megzavarnám a beszélgetést, ha lehet... kezdõ vok bf2-ben, és nem is játszom onlájn.
volna két problémám.
1, hang. két hangkártyám van, egy turtle beach santa cruz, amit elvileg nem támogat hardver gyorsítással a bf2, és egy audigy se, amit viszont igen. az audigyt állítottam be elsõdlegesnek a játékhoz. hardvergyorsítással a beszélgetések "dadognak", szaggatnak. dettó ugyanez a turtle beach-csel is.
2, special forces. xp2500-am van, 1giga ram és gf7600gs 256mb. a sima bf2 1024x768x32, minden high 2x antialiasing szépen megy, viszont a special forces szaggat mint állat, és közben folyamatosan tölt. na ez mitõl van?
elõre is kösz a segítséget!
üdv
mesor
Én viszont már nagyon unom az infantryt. Fõleg amióta divatba jött ez az 5vs5 felállás. Hányok tõle. Ennyi erõvel tényleg játszhatnánk a CS-vel warokat.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Beers
Én már elõre félek tõlük 😞 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
mondom én hogy ezektõl a repülõs <#lama>-któl sehol nincs biztonságabn az ember<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

vsly
Hogy a<#lama>-k ne fárasszanak minket...<#wave>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

koschwarz
csinálj belõle homlokpántot és amikor a klubban teniszezel, azt vedd fel<#kocsog>

vsly
Ez jó<#taps>
Ilyen egyszer nekem is összejött.Azzal a különbséggel,hogy én a MIGet szoktam így lerázni,s egyszer ott volt egy MI28 ugyanígy az alagútban.
Lelkileg már felkészültem a respawnra<#wilting>,de mégiscsak elfértem<#wow1>(a MIG már nem volt ilyen szerencsés<#hehe>)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

és az mire jó?
<#kocsog>

atomboy
Vlmit elneztel... Itt megnezheted, mit...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Hali!
Az 1.41-es patchre van már crackelt exe?
köszi

Boxer HUN
De még ezt is ide sorolhatjuk... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
KÖSZÖNÖM! Egészen pontosan erre gondoltam!!! <#eljen> <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

uHs Gerzson
Landor: önmagunkat nem számoltam ide <#vigyor> elég csak a tegnap esti eredményt megmutatni, meg azt hogy német oldal felõl a 2 csapatszállító a 2 Tornado és az 1 EuroFighter is minket próbált leszedni de valahogy mindig a te röhögésed meg a csavarkulcsod gyors munkáját halottam 😄

Beers: remélem Dcon-ban jó lesz a Hind és az apache mert repcsizni én biztos nem fogok 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pharolas
Ja, hogy Boxikám ERRE gondolsz???

<#eplus2><#taps><#nezze>

hál' istennek egy stingeres annyira nem tud minket megszopatni, fõleg ha hidnbe vagyunk (autorepair feature 😄)
ilyenkor általában a tankelhárító rakétám által szokott elhullani 😄D

-tRs-Landor

koschwarz
ja, akartam már említeni, azért én is észrevettem egy bugot ami nekem speciel nem volt korábban, ilyen sûrûn legalábbis, csak az 1.41 óta: fekve nem tölt újra a defibri, fel kell guggolni vagy állni, mégegyszer nyomni egy balegeret, és akkor töltõdik. roppant idegesítõ, amikor egy halom hullán próbálok segíteni.

Beers
Sajnos csak kevesen jöttek még rá, hogy a poe-ban heli ellen a stinger a legjobb!
Csak kapkodnátok a fejeteket, két stingerestõl gyorsan alkalmaznátok a kényszerleszállást 😊!
Az a baj, hogy nem külön kaszt, csak felvehetõ 😞!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

erdos
meg találja el <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

de saját magunk ellen nem lenne esélyed tankba 😄DD

-tRs-Landor

koschwarz
tényleg, rövid az újratöltés is. de az svd-t meg újra sem kell tölteni 2 lövés között<#ravasz1><#nyes>ezt a lövedékesést én nem is nagyon figyeltem eddig. így is jó snipa vagyok<#whatever>

runig: mióta játszom ezzel a gammával, azóta vártam minden peccsel egy jobb légvédelmet, ami tényleg jó repülõk ellen. semmi más nem kellene, minthogy egy kicsit gyorsabban fogja be a repülõt.

Running
Ne is mond, dávid,peti, fuji, wolfi, vagy hordás lámik vannak a helibe, akkor már tudom, hogy jobb ha be se ülök semmibe.
Sajnos nem a játékosok hibábája csak, hogy ennyire uralkodó eszközök a repcsik, helik. Pl felvehetõ légerhárítók, rendes stinger, mert a mostani is szar még. Poe2-ben 2-3 pontos pukkantás és leesik minden az égbõl. A felvehetõ légelhárító fegyó is király benne. Kár a h dice beleszakadt volna, hogy a f*sszop* unlockok helyett inkább ilyen felvehetõ cuccokat tett volna a játékba, valamint lõszeresdobozt és gyógyítóhelyeket. Medic csomiért mondjuk nem kell kunyizni, de lõszert sokszor csak akkor adnak, ha már lövöm a csávót érte.

Igazság szerint a bf2 jó lett, csak az a baj hogy a fejlesztõ nem számolt a lámasági faktorral és emiatt hatalmasakat bukik a játékélmény.

Me0w
Pontosabb is, nem 'esik' annyit a lovedek mint mondjuk az m95-nel ahol mar Karkandon a Gatehousetol lovoldozve is a csavok feje fole kell vinni a szalkeresztet - vicces baze hogy 100 meteren 30 centit esik a lovedek. Az l96 meg... ameddig ellatok addig szinte alig esik a lovedek, gyorsan ujratolt es vekony a szalkeresztje. Mondjuk arab oldalon a legjobb, en az svd-t nagyon utalom 😊

uHs Gerzson
Na az ilyen dolgok miatt játszok PoE2-t, ott legalább van esélyem a tankban egy kecseg heli ellen, és nem kell állandóan az égre mereszteni a tekintetem...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
nekem egyik kieg sincs meg, de néha a kezembe kerül egy-egy ilyen fegyver.

szvsz az L96akármi sem jobb az m24-nél, bár szerintem az svd a legjobb: a fejlövés az fejlövés, tökmindegy melyik fegyóból, és az svd-nek megvannak az egyéb elõnyei is pluszba. bár az L96akárminek tényleg pontosabb, vagyis vékonyabb a célkeresztje vagy mi.

Me0w
En altalaban hangtalanul jatszom, de neha nagyon kiborito a jatek... me'g infantriban is, mikor a sok unlock szar ellen kell kuzdeni. Nekem is megvan mindegyik, de csak a sniperet hasznalom, azt is a sajat szorakoztatasomra 😊 - az a fegyver pontosabb az m24-nel es egyebkent is kibaszott jo. A tobbit is jol ismerem, mivel szoktam sf-ezni mikor a tobbi frx elmegy aluszni, de sajnos azok az alapjatekba nem valoak.

koschwarz
<#worship>

összefoglalva: pont ugyanígy érzek, keblemre cimbora!<#law>

de tényleg, amikor apc vagy heli lõ le, csak ideges vagyok, mert tudom hogy mennyire semmilyen skill nem kell hozzá, én is ültem apc-ben és helibe gunnerként, és minden megerõltetés nélkül össze lehet szedni minimum 5-6 k/d-t a kör végére, városi mapon.

a több mapon meg a légierõ az úr, az a másik fele. szintén sokat repültem, és bár ez némileg nagyobb skillt igényel mint az apc-vel lámulás, de még az én gyenge képességeimmel sem kellett nagy megerõltetés ahhoz, hogy leszórjam a bombáimat vagy hogy egy ellenséges zászlóra rárepüljek és géppuskázzak, szinte biztos hogy legalább egy kill összejön.

de amikor arról van szó hogy a másik jobban céloz vagy ügyesebben mozog és ezért lõ le, akkor semmi probléma, sõt egy-egy jobb jelenet után még nevetek is a monitor elõtt.

ilyenkor néz a feleségem, hogy egyszer õrjöngök, egyszer meg röhögök...az õrület jelei... <#idiota>

koschwarz
schrank megint megmondta a tutit<#hehe>

ennyi erõvel az engeneer sörétes szara is túl jó fegyver, mert szerintem sokkal messzebb hord mint kéne, bár nem tudom a való életben milyen a hatótávolsága.

egyébként meg nem a játékosok hibája hogy ilyen szarokkal idegesítik a másikat mint f2000 meg g36e. az EA/DICE tehet róla hogy ilyen köcsög módon adta el a kiegjeit.

mellesleg pl. azt a lejjebb említett angol jármûves szervert azért szeretem, mert mindig összejön 2-3-4 teljes squad, és így tényleg lehet jármûves térképeken játszani.

Me0w
Ne is mondd, tegnap felmegyek a szerverunkre - fusi passz ment - beszallok a tankba az alapon, 1 perc utan TV, majd TV, majd a hidon TV, majd a masodik pont elott TV. Ezek utan hogy ilyen jol eltankoztam 15 percet megkerdeztem mar Tp.petit hogy nem akar-e mashol helizni, mivel nalunk senki nem helizett, o meg a hordas kisbaratjaval avval szorakozott hogy mindent megtvzett ami mozog. Ezek utan ugy erzem azert az inf kicsit tobb szorakozast nyujt - legalabbis szamomra.

Running
Conquestezni akkor jó, ha jó a szerver és van csapatmunka egyébként lámaság az egész.

Felmegyek szerverre, repülõ és heli kizárva, mindig van 3-4 ember aki viszi, nem fogok órákat várni rá, egyébként is láma vagyok velük.
Tank és apc még ok, de minek azok? Beülök és már csak azt látom, hogy kibombáztak, kitévéztek, mert ugye a légi jármûvek nem egymásra vadásznak, hanem a könnyû földi célpontokat lövik.
Olajmezõn, 5x haltam meg egymás után tankba, apc-be úgy hogy egy zászlóig nem jutottam el. A leviccesebb az volt, mikor kiskocsival mászkláltam és a helikopter engem tévézett és lõtt mert próbáltam pontot húzni, 2-3 emberrel.
Ha véletlenül eljutottunk egy pontig, persze jött az arty, meg minden égi és földi áldás.
Nos sajnos én nem találom élvezetesnek hogy percekig csak a képernyõt nézem mert láma a társaság és a játék, inkább feltévedek egy infantry szerverre, ahol közel vannak a pontok egymáshoz, kiegyenlítettebbek az esélyek és a statisztika tényleg attól függ mennyire voltam jó vagy rossz.
Szerintem nagyon sokan emiatt járnak infantryzni. Jobban kidomborodik az egyéni skill.

felpillanto
baromság amit ugatol