Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Mi tegnap az EXIT-eseket infantryban elkentük karkandon.(igaz 5v4-be nyomtuk mert nagyképûek voltak, de jó meccs volt:D)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Pláne amikor elõveszem a távcsöves géppuskát és közben szarráröhögöm magam meg ujjongok TS-en:)

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

atomboy
Sztem mar igy is legenda vagy... nem lattalak jatszani, miota BF2zok... :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Running
Nekem is gombosra van, csak szeretem megosztani másokkal a boldogságom és a bánatom. De mindig kikapok érte.<#rinya><#rinya>

Running
Egy kis érdekesség számotokra ,pihentebbek elönyben!!
Angolosok Figyelem !!!!!!!!!!

What can there -------- ? Vadkender
Hole one a Wait say --------- ? Hol van a WC
Sun cow --------- ? Szánkó
Beer luck ---------- ? Bírlak
Fog peace call low ----- ? Fogpiszkálló ( fogvájó ) -- Drevo na zub
Hot show race -------? Háccsó rész
All cut race ----------- ? Alkatrísz
Kitchen get nec --------- ? Kicsengetnek
This no all --------- ? Disznyó ól - rofi csárda

hihi énis szoktam káromkodni de én gombos ts-t használok nem hangaktiválósat :DD .. akedvencem az amikor Sturm bemonnya hogy a heli ide vagy oda menjen aztán halljuk a választ Age-tõl hogy "már tisztul a kép" aztán az 5.1 hangcuccából a heligépágyú hangja elnyom mindent :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
"amúgy egy rossz szavatok nem lehet, úgynézki bejött a taktikai húzásom, hogy inaktivizáltam magam kicsit, mióta nemjátszok, egész szép eredményeink vannak :D"

mindent a csapatért, igaz?<#hehe>figy, a labdaszedõk is nagyon hasznosak tudnak lenni...<#nevetes1>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
áhh sztem megvárom, amíg tényleg masszívan tudunk játszani 12vs12õket, 2 okból is
egyrészt, mert ott könnyebben akad 1-1 nyugdíjas elfekvõ pozíció, ami jó lesz nekem, és nem kell annyira küzdenem a csapatbakerülésért, mint a pörgõs 8vs8ban...
másrészt, meg megvárom, míg tetteim kicsit legendává érlelõdnek, mert utánna már kevésbé tudok destruktív lenni a személyi kultuszomra :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

haggyad mán szegényt!! :D szerinted mi mit baszogattyúk érte?! .. még arra senincs idejje hogy Drill-t 'felöltöztesse' itt sg-n :(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Nézz meg engem, minden héten megyek 2 meccsre rontani az eredményt. Tegnap még a steve le is baszott, hogy minek káromkodok annyit ts-en. Kicsit felszívtam magam, mikor 16.-ra is kiszedtek tévével. Rohatttt tévé!!!<#rinya>

Running
Joe sok a fejtés meg a magyarázkodás, szerintem inkább legyél aktívabb, mert lassan asse tudja a csapatod, mekkora láma vagy a játékban.<#hehe>

jóvanDzsó :D akkor eztis neked köszönjük ;))

joebacsi
az, hogy 2 cb meccs között összeszedi ircen pár skandináv topcsapatot, és elkenik a szánkat, az azé van, hogy legyen mitõl fejlõdni :)
a többibõl pedig az derül ki, hogy lassan a 12vs12es meccsekre kell gyúrni :)
majd valamikó felszabadulok tsre, oszt szétcsapok köztetek :)

amúgy egy rossz szavatok nem lehet, úgynézki bejött a taktikai húzásom, hogy inaktivizáltam magam kicsit, mióta nemjátszok, egész szép eredményeink vannak :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jó az a zatar, ellenük is csak az egyik kört keféltük el, a másik 3 a mienk volt (második zatar kör 102-0 nekünk), de összesítésben õk ígyis 10 ponttal jobban kijöttek :(
nemtom, zataron mostanába érezzük a zívet :)

Running
A dán buzzancsok olyan pixel izés tow lámázokat csináltak zataron hogy csak lestünk. Ha jalabalán nem verjük rommá õket, akkor kikaptunk volna mint a szar. Mondjuk zatar egyébként is egy undorító pálya.

de Dzsó tegyük aztis hozzá hogy ahányszor gyakvaroztunk (fingekkel-norvégokkal) a cb-warok elõtt simán kaptunk néhány zakót :DD de nagyot! amúgy kár hogy nem voltál tennap :D "verekedés" volt a ts-n hogy ki jáccon :DD

joebacsi
jó halkan megkell akkor jegyezni aztat is, hogy a 2 vereségen összesen kaptunk vagy 18pontot, ami nemkicsit idegesítõ :)
de ahogy látom a horda épp a dán buzzancsok ellen törlesztett tegnap :)

Piedon
Csak kiváncsiságból miért parasztvakítás az Audigy SE? Mert drágább mint az 5.1 és semmivel nem tudhat többet?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

mesor
Bizony!

Grat az összes csapatnak!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

höhö :)) siralmas .. és volt idõ amikor az egész ország ezt nézte! :DD

Boxer HUN
detto..

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Kovács legény
reggeltotall

www.czekoart.hu

nono<#hehe><#zavart2>

jah azé halkan jegyezzük meg hogy az utcsó 3W -bõl az RT ellen necces volt a gyõzelem ;)) õk zataron mi meg sharkin nemtuttuk miússág és mi jöttünk ki jobban belõle :DD

koschwarz
minek örülsz vaze, ez nem fog futni a voodoo kártyádon<#nemtudom><#hehe>

koschwarz
nekem hiányoztál srank<#puszi>

joebacsi
jah, az eferiksz tolja a pitsánkat felfelé, a horda meg a jcsr pedig mélységbõl sunyul :)

vsly
Kérd meg Bilbót,hozzon neked.(csak nehogy rásózzanak a tündék vmi wow-ot<#hehe>)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

schrank
FX5200 meg 9600xt-kel nyomjuk 6600gt-t még nem is lehet kapni itt nálunk a megyében <#szomoru1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

+ némi kötélideg is a hibák elviseléséhez ;))

úgylátom magyar napot tartottunk a cb-n?? :))

Boxer HUN
Méghozzá elég szépen. Csak legyen elég ramod is! <#eljen>

gerforce 6600 GT -n Megy a bf2 ?
Mert ha igen akkor megyek megvenni a pirosat ;)

Kary vagy Karykeksz

Me0w
Az objectek LODjat befolyasolja nagyreszt, meg persze a detailt, ergo hamarabb eszreveszed a helit a tavolban, az IGLA-t, stb.

Together we'll fly someday...

Boxer HUN
Naná, hogy önnálló game..

erre is számítottam<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

ColdFire
vajlyon <#idiota> kieg lesz-e vagy full gém? :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boxer HUN
Ki ne próbáld... (csak ellenõrzött körülmények között)!!! <#nevetes1>

Boxer HUN
És a 7G-s terhelés csak ez után következik.. <#hehe>

Boxer HUN
És a 7G-s terhelés csak ez után következik.. <#hehe>

erdos
Ez nem csak szerinted hanem tényleg az <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
nem is a meow picsájára gondoltam hanem a te kis popsi-mopsidra <#puszis>
itt a tablóképem szépfiú <#ticking>

Cream78
Bocs az offért, de szerintem beszarás....
Vizsgálat....

joebacsi
nem, de egy nagy hájas, szõrös segget nem fogok belinkelni ide :D
ez a bf: bad company
kurvakevés infó van róla, összefoglalva kb ennyi:
- nextgen konzolokra még 2007ben kigyün
- lesz pcre
- tereprombolhatóság
- középeurópa az elsõdleges hadszíntér
- lesz masszívabb szingli
- lesz fasza multi...

schrank
ez az dzsó amire gondoltam ez az ? <#buck>

joebacsi
"...In a world that's 90 percent destructible..."

nocsak-nocsak, ha ezt multiban is összehozzák...úgynézki mégse csak a répát verik a svédek, és a lézerpityus mod után végre egy játékot is tudnak alkotni :)

gbc csabika
Gondolom a katonák és a fegyverek kidolgozottságát. De low beállításon pölö a black hawk minigun-ja csak egy hatszög keresztmetszetû szirszar, ha feltolod akkor már hat darab csõbõl áll.

HTS s3rg1nh00
nem volt ennyi ráérõ idõm:)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Boxer HUN
A belinkelés ezt jelenti... <#hehe>

mesor
Geometry-t ha feltolod high-ra akkor részletesebb lesz a táj és sokkal messzebb látni mint low beállításnál.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4