Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.battlefield.hu
klíma melegszik --> jéghegyek olvadnak --> belekerülnek tengerbe --> tenger hõfoka csökken --> golf áramlat kihül --> megszünik az afrikai partoktól érkezõ meleg víz és a sarki hideg víz (értsd: golf áramlat) körforgása --> befagy a seggünk 😊))
elõtte persze jön el ninjo, a meleg, meg a kishuga, az el ninja, vagymi, a frigid...
jó ez a tudományos topik ,)
www.battlefield.hu
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
zsenivagysrank...<#hehe>#hehe>
A másik meg, hogy a jégnek mindig is van víz feletti része, akármilyen körülmények uralkodnak. Ha elolvad a "teteje", akkor a fél méterrel alatta levõ rész emelkedik a víz fölé.
A harmadik meg, hogy mi a szarról beszélünk??? Ha a húrelméletet vitatnánk, akkor oké, de vazz... Ezeket bárki bizonyíthatja otthon is. Röhej<#mf1>#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ha 1köbméter vizet megfagyasztasz,akkor a jég térfogata nagyobb lesz,mint 1 köbméter.Ugyanez fordítva is igaz.
Ezért úszik a jég a vizen,mert a térfogatnökedésbõl adódóan kisebb lesz a relatív sûrûsége.
A földrajztanárod csak azt felejtette ki a számításból,hogy a jéghegy a víz felszine fölé emelkedik és amikor elolvad,akkor a felszin feletti jég elolvadva hozzáadódik a vízsszinthez.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
kemelném azt hogy TÉRFOGATA NEM NÕ (nem változik?!).. akkor most miapicsavan??
de egyvalamirõl mindenki elfeldkezik 😊 ha elolvad az északi sarkon a jég akkor ugyanez lesz a sorsa a délisarkon is
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
1942:HUNter007 2142:HUNkiller vagy Crazy-Sniper xfire:xvxvxvx
Azért láccik, hogy 2 éve tanultam utoljára kémiát😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
1ébként egy kis kísérlet:
vegyünk egy kis viszkit...mondjuk jéggel...(nem,nem kell dupla viszki...)namost ha az elolvad,vajon megnõ a pohárban a térfogata a dolognak?😉
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Meg mondom én csak töltelék voltam, meg az elsõ vonal is én voltam.Fuji elõrefut, felméri a terepet(három jobbról kettõ balról) és meghal.
-nak mert szökõárnak semmi köze a vízszintemelkedéshöz <#miaz>#miaz>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ott fenn azér csak szeretnek még minket 😊
meg most így elnézve, hogy lassan január közepe, és még egy darab hó se...hát nem vennék hollandiába telket a közeljövõben, az qvaélet 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
elromlott valami?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
meg nyomtam neki a "nédspammingot" hogy érezzék a törödést😄
Team GIGABYTE
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
juteszembe,tegnap hallottam egy jó kis poént csben:dust2n terrorok voltunk,kezdõn bombával okoskodik a manus,csak lelövik...másik meg duplaajtónál kempel...lelõnek mindenkit csak egyedül marad...na a faszláma ahelyett h.elmenne a 15m-re lévõ bombáért,elindul egyedül lelõni mindenkit...kérdezi 1 halott h."Ez meg mi a faszomat csinál?"jött a válasz rögtön h."Elmegy és lerakja A-ra az AK-t😊))"
izé,topicot tévesztettem?<#wave>#wave><#vigyor5>#vigyor5>
Kary vagy Karykeksz
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka