Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Szóval maradt már bent neked is... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Fujiryu
És bumm!!!Így lett a csokapikk...najó a holnapután lett így, de a csokapikk az jobban hangzik<#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Szerzsínyó átaludta a bevezetõt föciórán😄 Csak a szökõárra figyelt fel😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Helyesen tetted, hogy megittad.A kisérlet az alkohol miatt nem alkalmas arra amire használni akarta szerzsinyó.(elpárolog, ami pazarlás, meg utcsósorban térfogatveszteség)<#hehe>

BurnBaby
fagyási térfogatváltozási kisérleteket házibulizók rendszeresen végeznek fagyasztóban felejtett sörrel 😊

www.battlefield.hu

Szathy
Aham, szóval most a globális felmelegedésrõl van szó... Azért jó tudni.<#hehe>

BurnBaby
nah akkor én is belebeszélek 😊
klíma melegszik --> jéghegyek olvadnak --> belekerülnek tengerbe --> tenger hõfoka csökken --> golf áramlat kihül --> megszünik az afrikai partoktól érkezõ meleg víz és a sarki hideg víz (értsd: golf áramlat) körforgása --> befagy a seggünk 😊))
elõtte persze jön el ninjo, a meleg, meg a kishuga, az el ninja, vagymi, a frigid...

jó ez a tudományos topik ,)

www.battlefield.hu

Fujiryu
De ha az összes elolvad, nem lesz ami a víz felett maradjon.Vagyis amit írtál, nem számít és slynak is igaza van😄 (de az enyém a mérvadó ettõlmég<#idiota>)

Boxer HUN
Nem mûködik nálam a kisérlet... <#szomoru1> Mikor eljutok odáig, hogy megnézzem mennyit változott a térfogata a "dolognak", addigra már csak a két jégkocka kergeti egymást a pohár alján veszettül... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Fujiryu
Csak ott enm vízbõl csináltak jeget, hanem széndioxidból...
zsenivagysrank...<#hehe>

Szathy
Ugyanaz a tömeg nagyobb felületen nyomja a vizet, ezért kisebb az egységnyi területre esõ nyomás, tehát "kisebb a víz vízbe nyomódása". Ez akkor lehetne érthetõ, ha körbe lehetne keríteni egy köbméter vizet az óceánban és annak emelkedését és egyben térfogatnövekedését is figyelemmel tudnánk kísérni, mikor megfagy.
A másik meg, hogy a jégnek mindig is van víz feletti része, akármilyen körülmények uralkodnak. Ha elolvad a "teteje", akkor a fél méterrel alatta levõ rész emelkedik a víz fölé.
A harmadik meg, hogy mi a szarról beszélünk??? Ha a húrelméletet vitatnánk, akkor oké, de vazz... Ezeket bárki bizonyíthatja otthon is. Röhej<#mf1>

Fujiryu
A jég térfogata csökken olvadáskor.Nyáron olvad, télen fagy.Ez az igazság.El kell fogadni.De a problémája a sok okosnak az, hogy több olvad mint fagy(magyarul nyáron több jég olvad el, mint amennyi télen keletkezik).Emiatt kezdenek eltûnni a gleccserek, az északi és déli sark jégtömege is fogy.Nagyobb lesz a vízszint, mert az északi(Grölland pl) meg déli sarkon is kurváramagasabban van a jég mint a víz.Tehát még ha kisebb térfogatú víz is lesz belõle mint jég volt, akkor is magasabb lesz a vízszint mint elötte volt, mivel kurvára sok jég van a vízszint felett.Azonban ebbõl nem lesz szökõár, mivel ez igen lassan végbemenõ folyamat.A tudósok egy része parázik, hogy majd eláraszt mindent a víz.Meg az üvegházhatás.A másik fele meg azt mondja, hogy ez csak néhány évtizedes felmelegedés(mint anno Mátyásnál volt kisjégkorszak) és utána minden okés lesz megint.Szóval ilyenen nem nagyon kell parázni mivel kurvára meghalunk mire lesz valami.Elöbb lesz problémánk abból, hogy az amerikaiak mindenkit megtámadnak az olajért, mint az özönvíz miatt...

schrank
egy kivétel van ahol a jég szublimálással alakul át és valóban nem emelkedik a vízszint ezt a jelenséget nevezik omegakoncertnek <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vsly
"TÉRFOGATA NEM NÕ (nem változik?!).. "-a térfogata változik,csökken.
Ha 1köbméter vizet megfagyasztasz,akkor a jég térfogata nagyobb lesz,mint 1 köbméter.Ugyanez fordítva is igaz.
Ezért úszik a jég a vizen,mert a térfogatnökedésbõl adódóan kisebb lesz a relatív sûrûsége.
A földrajztanárod csak azt felejtette ki a számításból,hogy a jéghegy a víz felszine fölé emelkedik és amikor elolvad,akkor a felszin feletti jég elolvadva hozzáadódik a vízsszinthez.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

jappy
Lámák:-)))))

jobb ma egy sör mint holnap kettő

atomboy
Voltmar. Szanin. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
de a sarkokon fél évig van nyár meg fél évig van tél ergó mire lenne ideje elolvadni addigra befagy vagyis a hõmérsékletkülönbségek algebrai összege nulla szakmunkások kedvéért kõmíves kelemen efektus <#hehe>

HTS s3rg1nh00
...
végre meginduktunk a 107k felé<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

"pedig egész nyugodt lehetnél vele...most mesélték fõõdrajzon,h.a jég hiába olvad el a térfogata nem nõ->nem lesz itt 40m-es szökõár...^^"

kemelném azt hogy TÉRFOGATA NEM NÕ (nem változik?!).. akkor most miapicsavan??

de egyvalamirõl mindenki elfeldkezik 😊 ha elolvad az északi sarkon a jég akkor ugyanez lesz a sorsa a délisarkon is

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

vsly
A térfogat nem nõ meg,inkább csökken.Ha a jég a viszkibõl kilóg,akkor a folyadékszint emelkedni fog az elolvadásakor.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
megnõ de nem akkora lesz a térfogat mint a jég meg a vízki térfogatának összege mert a jég könyeb a víznél lásd úszó jéghegy <#lama><#mf2>

http://brain.plk.hu/?Skalpolok

1942:HUNter007 2142:HUNkiller vagy Crazy-Sniper xfire:xvxvxvx

vsly
Igen,és mit mondott???Mert annak a törvénynek semmi köze a vízszintemelkedéshez.Inkább a folyadékba/gázba merülõ testre ható felhajtóerõhöz...

Na azért

Persze, mert mert a jégbõl víz lesz, de mivel a víz poláris és az alkohol apoláris, ezért nem oldódnak egymásban😊
Azért láccik, hogy 2 éve tanultam utoljára kémiát😊

felpillanto
arkhimédész

felpillanto
mittom én valaki aki a kádban szorakozott

TS Zolly
Pitagorasz???

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

HTS s3rg1nh00
földrajz(és 1ébként tesi😛)tanár az OF😄DDD
1ébként egy kis kísérlet:
vegyünk egy kis viszkit...mondjuk jéggel...(nem,nem kell dupla viszki...)namost ha az elolvad,vajon megnõ a pohárban a térfogata a dolognak?😉

felpillanto
suly

felpillanto
igen de a suj pitagorast figyelmenkívül hagyod kiscsakó

majha 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

aha akkor ezt az érvelést nézve gondolkodjon a földrajztanárod: a jég úszik a vízen és 1/10-e kilóg belõle .. ha elolvad akkor ez hova lesz? üzenem az istenbarmának hogy a diplomája mellé nem adtak nekije észt .. b+

Fujiryu
Ja meg most Petinek olyan gépe lett, hogy 1600*1200-ban geometry és textura highban, stabilan mértem a 100 fps-t repcsizést közben.Ilyen grafikával, még nekem is max 2 forduló volt a helikopter.Ált 1 is elég volt.Meg a J-10-et is begyaláztam párszor😄

Fujiryu
Szar a netem, meg telekúrtam a vinyóm frapses videókkal.Meg persze meccs közben is ment a fraps, ami átlag 50 fpssel megy.Na a Demo szerverén 4 másodperc lefagyás bekapcsolásnál, és 19 fps...Meg fraps nélkül is 30 fps hiányom volt.100 helyett csak 70 volt😄

Meg mondom én csak töltelék voltam, meg az elsõ vonal is én voltam.Fuji elõrefut, felméri a terepet(három jobbról kettõ balról) és meghal.

schrank
te meg ne képzeld magad -nak mert szökõárnak semmi köze a vízszintemelkedéshöz <#miaz>

HTS s3rg1nh00
pedig egész nyugodt lehetnél vele...most mesélték fõõdrajzon,h.a jég hiába olvad el a térfogata nem nõ->nem lesz itt 40m-es szökõár...^^

schrank
mivan mohus éhes a vajlant <#hehe>

joebacsi
dzsizusz hozzáigazítja a természetet a gázáremeléshez 😄
ott fenn azér csak szeretnek még minket 😊

meg most így elnézve, hogy lassan január közepe, és még egy darab hó se...hát nem vennék hollandiába telket a közeljövõben, az qvaélet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mohus
gyerekek, ma a teraszon 16 fok volt...most is 11 van kinnt

elromlott valami?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

én azé' raktam az arcukba a ólmot ezerrel😊/140es pinggel:|
meg nyomtam neki a "nédspammingot" hogy érezzék a törödést😄

Team GIGABYTE

mit kúrtál el? és büntibõl csak kést kaptál és elõrezavartak 😄DD

joebacsi
nembaj, sturmot ezé szeressük 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
érdekes,az életben állat fegyvernek mondják,de játékban mindig csak mellékszerepet kap(bf2 és css együtt...)
juteszembe,tegnap hallottam egy jó kis poént csben:dust2n terrorok voltunk,kezdõn bombával okoskodik a manus,csak lelövik...másik meg duplaajtónál kempel...lelõnek mindenkit csak egyedül marad...na a faszláma ahelyett h.elmenne a 15m-re lévõ bombáért,elindul egyedül lelõni mindenkit...kérdezi 1 halott h."Ez meg mi a faszomat csinál?"jött a válasz rögtön h."Elmegy és lerakja A-ra az AK-t😊))"
izé,topicot tévesztettem?<#wave><#vigyor5>

Fujiryu
Elkúrtam.Nem kicsit...nagyon<#vigyor2> Én csak azért voltam, hogy meglegyünk 5-en 😄

dejóól hangzik 😊) pláne ha kapni is lehetne!? 😞(

Igenn az a Kary vagyok 😊

Kary vagy Karykeksz

atomboy
Googlen: A Battlefield 2: Deluxe Edition egy csomagban tartalmazza az alapjátékot és annak kiegészítését, a Special Forces-t.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

akyyy
de itt nincs olyan hogy deluxe, igy nem tudom az mit tartalmaz😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;