Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-tRs-Landor

Swy
core 2 duo 53+ 100 ezerért az említett VGA!!
Jó ha más nem kéne a gépbe akkor ennyi de azért ez nem több 200-nál!

http://bf2s.com/player/swy/

Sziasztok!
Ennél már csak a tegnapi eset a jobb:
EA szerver, géppuskásként ülök a tankban. (Karkand) Azt hiszem a hotelnél pityeg a rakéta jelzõ, jön a teraszról a raksi és a gyerek a tankkal fel a levegõbe alatta el a rakéta. hmmmmm. érdekes és ezt többszö megcsinálta<#fejvakaras>
koschwarz
tegnap a 25th szerveren 50 körüli pinggel egyszerûen senkit nem tudtam fejbelõni (természetesen szinte minden esetben rajta volt a célkereszt a delikvens fején). majd amikor késõbb átmentem egy 64-es kölföldi szerverre 120-s átlagpinggel, osztottam a fejeseket egymás után <#nemtudom><#fejvakaras>

ilyenkor vakarom a fejem, hogy mi van

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ColdFire
és?
xD
HBD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boxer HUN
HöBöDö... <#integet2> beléd sokat glug, glug.. <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Running
HBD MAKI!

Õ régebben én is néztem h lehet ez h 1-2 lövés és hulla vagyok, de tulajdonképpen áttértem a pontozásra és már nem is olyan hihetetlen. Ajánlom mindenki figyelmébe. Sorozatot én pl nem találom célszerûnek, max ha sikátorban nagy a tumultus, de minden egyéb szituban szigorúan fejre és egyes lövések, nekem bevált.

HBD Gaboca! kocka.<#kacsint>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

HTS s3rg1nh00
nekem az a kedvencem mikor 4mre áll vki,ATvel simán alálövök és ÉN halok meg tõle(és nem magam alá lövök,amennyiben a lövés pillanatában nem cserélek helyet hirtelen a delikvenssel😊)
más:jupííí,van magyar szerver...2 hete felmentem,jalalabad...egy pont...faszányos...5x kempeltek le tankkal mire egyáltalán tudtam futni 2m-t,akkor is volt kedves Zolly lelõni a tankkal...C4eztem 2-3 spawnig még aztán disconnect...törölni csak azért nem törlöm a játékot mert kurvára nincs kedvem 3x lehúzni egy peccset mire megint mûködni fog😊
(és sry Zolly ez nem ellened irányult csak megjegyeztem az egyetlen ember nevét akit el tudtam olvasni 2 spawn közt<#zavart1>)
s mivel ez egy ilyen fasza játék,lesheti bárki is mikor megyek én legközelebb bármilyen szerverre is...na szófosás OFF és HBD Gaboca!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Robogo
Ma van a szülinapom!😛

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Cream78
Hát az engem is bosszant, hogy én reagálok hamarabb, de az oldalra gurulászós, vetödõs még földet sem érõs lazán kinyuvaszt...

Kedvencem viszont az mikor a rakétavetõvel futkosó AT közelrõl le akar löni, hasra vágódok, és a rakéta el a fej fölött, én meg szép nyugodtan bele eresztek a fejecskéjébe kis ólmocskát<#hehe>...

koschwarz
nem lát mást az ember mint ugráló meg földön guruló embereket.

engem különösen az bosszant, hogy 10-bõl 8 x biztos hogy én szívom meg ha már fekszem és úgy várom az ellenfelet, mert valamilyen oknál fogva hiába kezdek el elõbb is lõni, az ellenfél hasra fekszik és 2-3 találattal kinyír (nyilván mert rögtön fejest kapok ahogy fekszek)

JCSR ODIN
42-ben igy volt, mert ott a fegyók jóval kevesebbet szórtak és jobban megérte állandóan mozgásban lenni, de ha bf2-vel játszol próbáld meg mindazt elfelejteni, ami valaha is jó volt a bf-ben, mert különben csak fölbaszod majd az agyad, de nagyon<#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

<#hehe><#integet2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Eredeti Battlefield Vietnam CDkulcsokat vennék!
Dobj egy privát üzenetet!

Ugyanitt BFV játékosok jelentkezését is várom! <#vigyor>

BaSZNáD TLD Robi!

-tRs-Landor

koschwarz

nem árulkodunk Kosika és a viperával sem bántjuk a padtársunkat .. mondom nem bántjuk ... mondom neem... látom Kosika agysebész leszel ha felnõsz 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
nincs értelme, vártam hogy történjen valami de semmi<#zavart2>

www.czekoart.hu

Cream78
Ezek után a reakciók után én már meg sem nézem....<#mf2><#hehe>

Cream78
Vazze Sopronban elkezdett havazni....

Kovács legény
DE EZ SZARSZEMÉTSZUTYOKSZÁNALOMSZAR<#levele>

www.czekoart.hu

koschwarz
megmondalak runningnak, és õ majd jól kiizél innen, teeee szarpalacsinta<#duhos2>

JAG1
Vagy inkább nyelt volna le anyád... ;-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Me0w
De kar, hogy apadnak nem volt penze gumira... vagy csak a kutya volt kanos?

Together we'll fly someday...

Me0w
Semmi, csak nekunk ezek a problemaink olyan 2005 oktobereben voltak meg 😊)

Running
Fekvõ embert azért jobb lõni, mert a kis burája jól illik a célkeresztbe és a földön legritkább esetben mozog ide-oda. Térdelõset illetve futó, rohangáló, ugráló makikat nehezebb ugye.

Running
Figyelem, Figyelem!

Jcsr-es droidribijeim jelentkezését várom a fõkapitányuknál, vagyis nálam. (Tp.peti maki, Fujiláma, Wolfimaki) Részletek Stevenél ha épp nem leszek elérhetõ.

Nem értelek !

Kary vagy Karykeksz

Me0w
Valami idoviharba kerultun volna? hmm... 2007, akkor valami lokalis problem lehet 😊)

A fekvõ embert elméletileg sokkal könnyeb lelõni .
nem ?
Mert itt bf2ben ez nem így van
ez nagyon gáz 😞

Kary vagy Karykeksz

JAG1
Mél ment... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

G.Erzsi neked meg gyobbulást 😊) és egy kicsit menj távolabb a monitortól nehogy elkapjunk valamit 😄D

gyógyreggelet 😄D

Bódogat Gabóca 😊) mivan nagykorú lettél?! 😄DDD

uHs Gerzson
HBD Gaboca <#vigyor>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jó reggelt all!

HBD Gaboca!<#pias>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

mesor
😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
dehogynem, a látottakból itélve egész jól megfeleltek...sztem az 1 havi próbaidõ felét simán elengedhetjük...a KK tagnak meg elég lesz 1 hét, hogy bizonyítson 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
pm-ment

www.czekoart.hu

schrank
részletek pm-be ??? eladó részletre vagy mi ? <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

JAG1
<OFF
Eladó 2 notebook.
Portocom (Clevo D400S)Celeron 2Ghz...
IBM T23 Mobile Intel Pentium 1133 MHz, makulátlan...
Részletek PM-be.

ON>

HTS s3rg1nh00
valszeg mindre jön...pcre biztos😊

schrank
és ez most csak konzol vagy only online konzol átirat lesz vagy egy külön pc-s bad company <#nemtudom>

Kovács legény
- Miért van a menyasszonynak fehér ruhája?
- Mert minden nagyobb háztartási gép fehér...

Szöke nö vizsgázik. Kérdés:
- Ha a XX. század nagy gondolkodói közül beszélhetne valakivel,
legyen az akár élö, akár halott, ki lenne az? Válasz rövid
gondolkodás után:
- Az élö...

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
Battlefield:Bad Company a hivatalos cím,innen google😊

Kovács legény
Két roma beszélget:
- Képzeld Gazsi! Megvan a jogosítványom!
- Kajakra?!
- Nem, kocsira

www.czekoart.hu

3TOMI3
BFV nem szar -.-

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

schrank
a 2142 az megy a gépemen az már más kérdés hogy egy rakás szar <#miaz> de már letelik lassan a két év amilyen idõközönként szoktak megjelenni a az igazi bf-ek jó a road to rome meg a bfv meg a 2142 meg szir sarokat nem számítva <#ticking> hmm mondjuk akkor az 4 év <#szomoru1><#hehe>

Jóccakát all!

Biztos az ûrbéefet akarja majd megvenni a booster packkal vagy csak a wow-ra erõsít😊

Kovács legény
mien nyú játékról beszélel?

www.czekoart.hu