Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-tRs-Landor
Jó ha más nem kéne a gépbe akkor ennyi de azért ez nem több 200-nál!
http://bf2s.com/player/swy/
Ennél már csak a tegnapi eset a jobb:
EA szerver, géppuskásként ülök a tankban. (Karkand) Azt hiszem a hotelnél pityeg a rakéta jelzõ, jön a teraszról a raksi és a gyerek a tankkal fel a levegõbe alatta el a rakéta. hmmmmm. érdekes és ezt többszö megcsinálta<#fejvakaras>#fejvakaras>
ilyenkor vakarom a fejem, hogy mi van
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
xD
HBD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Õ régebben én is néztem h lehet ez h 1-2 lövés és hulla vagyok, de tulajdonképpen áttértem a pontozásra és már nem is olyan hihetetlen. Ajánlom mindenki figyelmébe. Sorozatot én pl nem találom célszerûnek, max ha sikátorban nagy a tumultus, de minden egyéb szituban szigorúan fejre és egyes lövések, nekem bevált.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
más:jupííí,van magyar szerver...2 hete felmentem,jalalabad...egy pont...faszányos...5x kempeltek le tankkal mire egyáltalán tudtam futni 2m-t,akkor is volt kedves Zolly lelõni a tankkal...C4eztem 2-3 spawnig még aztán disconnect...törölni csak azért nem törlöm a játékot mert kurvára nincs kedvem 3x lehúzni egy peccset mire megint mûködni fog😊
(és sry Zolly ez nem ellened irányult csak megjegyeztem az egyetlen ember nevét akit el tudtam olvasni 2 spawn közt<#zavart1>#zavart1>)
s mivel ez egy ilyen fasza játék,lesheti bárki is mikor megyek én legközelebb bármilyen szerverre is...na szófosás OFF és HBD Gaboca!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kedvencem viszont az mikor a rakétavetõvel futkosó AT közelrõl le akar löni, hasra vágódok, és a rakéta el a fej fölött, én meg szép nyugodtan bele eresztek a fejecskéjébe kis ólmocskát<#hehe>#hehe>...
engem különösen az bosszant, hogy 10-bõl 8 x biztos hogy én szívom meg ha már fekszem és úgy várom az ellenfelet, mert valamilyen oknál fogva hiába kezdek el elõbb is lõni, az ellenfél hasra fekszik és 2-3 találattal kinyír (nyilván mert rögtön fejest kapok ahogy fekszek)
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Eredeti Battlefield Vietnam CDkulcsokat vennék!
Dobj egy privát üzenetet!
Ugyanitt BFV játékosok jelentkezését is várom! <#vigyor>#vigyor>
BaSZNáD TLD Robi!
-tRs-Landor
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Together we'll fly someday...
Jcsr-es droidribijeim jelentkezését várom a fõkapitányuknál, vagyis nálam. (Tp.peti maki, Fujiláma, Wolfimaki) Részletek Stevenél ha épp nem leszek elérhetõ.
Kary vagy Karykeksz
nem ?
Mert itt bf2ben ez nem így van
ez nagyon gáz 😞
Kary vagy Karykeksz
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Bódogat Gabóca 😊) mivan nagykorú lettél?! 😄DDD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
HBD Gaboca!<#pias>#pias>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Eladó 2 notebook.
Portocom (Clevo D400S)Celeron 2Ghz...
IBM T23 Mobile Intel Pentium 1133 MHz, makulátlan...
Részletek PM-be.
ON>
- Mert minden nagyobb háztartási gép fehér...
Szöke nö vizsgázik. Kérdés:
- Ha a XX. század nagy gondolkodói közül beszélhetne valakivel,
legyen az akár élö, akár halott, ki lenne az? Válasz rövid
gondolkodás után:
- Az élö...
www.czekoart.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
- Képzeld Gazsi! Megvan a jogosítványom!
- Kajakra?!
- Nem, kocsira
www.czekoart.hu