Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
de ezt halkan mert jönnek a hájtok fikkantani :)
¥ xfire: kistekila
De 8500 pénz tv-vel együtt nem olyan vészes. Csak legyen stabil és ne legyen nagy a pinged.
maximális le- és feltöltési sebesség: 30/3 Mbit/s
garantált le- és feltöltési sebesség: 10/1 Mbit/s
Na megkötöttük igy tv meg net 8500 pénz. Hivom tesómat hogy jó jártam e. Erre mondja, hogy neki 30szor gyengéb netje van és avval is megy a bf. Itt elpattant egy ér az agyamba. Az a kurva mi a faszomér mondta, hogy nem elég a 15/5 net faszom. Megbasszák a kurva nénikéjüket. ......................................grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ki?
figyejjémá te ott!
He!
Figyejjémán Zé! beszótt a kiscsávó. kötöszködik, kötöszködik, ahejjet hogy segítene.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
te meg a hébammegZé haverod méé nemtuttok nórmálisan válaszolni? mindigcsak ez a kötöszködés
:DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
tök igazad van!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Az medálok és kitüntetések amiket a multis játékokban kapok miért nincsenek ott a BFHQ menüben?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ugyan valszeg nem lesz vele bajod, de a UPC p2p korlátoz rendesen a torrent miatt. Ezzel egy baj van, hogy az online gém is p2p. Illetve a minimum sebesség a mérvadó. Nem véletlen van megadva...
UPC az a szolgálztató, ahol van nagyon elégedett és van baszottul nem elégedett ügyfél. Nem éppen atomstabil. Aztán lehet, hogy soha semmi bajod nem lesz vele. Ha van lehetõséged, akkor hûségszerzõdés nélkül köttesd be, mert ha szar, le tudod mondani, még ha kicsit többe is kerül.
Tehát inkább azt nézd, melyik szolgáltató megbízhatóbb nem annyira leterhelt...
garantált le- és feltöltési sebesség: 5/0,5 Mbit/s
Ezzel lehet bfezni?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A 24-es pályával elvoltam, vagy 10 percig.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
a CoP-ot úgyis szintén megveszem, ilyen ukrán verziók meg pláne nem érdekelnek.
lehet hogy fasságot írtam, de arra gondoltam, hogy a FULL 1.41-et szedtem le megint (akkor az nem az incremental<#fejvakaras>#fejvakaras>kiestem a gyakorlatból)
Ha erre azt írom, hogy b34, akkor vágod? :-)
jag1: több mint amire valaha is szükségem lesz
yan: hát az incremental 1.41-et, de lehet hogy elõször 1.4-rõl kellene 1.41-re?
/install => 1,4 => 1,41/ ?
¥ xfire: kistekila