Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
csak mert elég uncsi, hogy sokkal jobb vagyok magamnál és mindig meghalok, vagy mi<#vigyor5>#vigyor5>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(én is most szedem:))
1ébként meg jártam bükkben,láttam 3 szétszedett UAZ-t is^^
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ultavány ócsón
érd. priv.
-tRs-Landor
amúgymeg én azt mondom ne bohóckodj ilyen amatõr szarokkal, hanem szánj rá egy kis idõt az adobe premier-re :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
5 perc alatt megtanultam a használatát.:) Nagyon könnyû kezelni és jó kis videót össze lehet vele vágni sok effektel meg sok minden másal!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Foszer megszerezte az ejtoernyos ribbont siman <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Grat HEG<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
:-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
-Mindenki egyen egy narancsot!
A nõk inkább banánt kérnek...
A fáradt hõsõk csak henyélnek.
de max már csak jövõhéten :)
KÉSZÜLÕDIK A FEKETE SEREG"
<#vigyor2>#vigyor2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ez a csajos topik nem a mulatós smiths-es ehh...
Így rendben van.
(ami persze nem változtat a tényen hogy dzsótata egy diktátor!)
Kary vagy Karykeksz

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^