Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg a kutyám fog játszani...<#vigyor5>
erdos
TANKOSOK KIVÉTELEK <#violent>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

JCSR ODIN
nekem a hugom indul, szal engem nem érint <#nezze><#action>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Running
Az kimaradt, hogy a jcsr-heg lámák csak fele életerõvel kezdhetnek és nem gyógyíthatják magukat.<#mf2><#mf2>

JCSR ODIN
Örülök neki hogy ez a szabály. Bárki bármivel jön, ami nem medic, csak ügyes helyezkedés és taktikázás kérdése és elfogy az élete <#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Running
Sziasztok!

Meghirdetnék egy 1v1 bajnokságot, ahol eldõlne ki jelenleg az elsõ öt legskillesebb játékos a bf2ben.
-----------------------------------------------------------
A jelentkezési határidõ jövõhét közepe. Február 21. Addig próbák lesznek, és szabályfinomítások! A verseny lefolytatása a jelentkezõk számától függ, de egyenes kiesés nem lesz.

Akit érdekel a bajnokság az jelezze nekem:
msn és email cím: [email protected]
------------------------------------------------------------
Szabályok:
- Map: karkand (Hotel zászló amerikai kézen) Hotel és Square közötti területen folyna a harc. A Square mellett lévõ magas ház tetejére felmászni TILOS!!! A bejárható terület térképe megtalálható lesz a http://huncup.clanwar.hu oldalon!!
- 2 kör játék oldalcserével, körönként 5-5 perc, az nyer akinek a legtöbb killje van.
- Kempelni, vagyis folyamatosan egy helyen lesni az ellenfélre tilos.
- Zászlót lehúzni tilos.
- A játékosok a két pont környékén mozoghatnak csak.
- Spawnkill, commander, c4, claymore, telepített és unlock fegyver használata tilos.
- Spawnkill (A leszületõ ellenfelet nem lõheted le legalább 10mp-ig, meg kell várnod azt az idõt amig onnan elmozdul és elindul valamerre!)
- Kaszt szabadon választható, nincs megkötés.
- A harcok során lehet váltogatni a kasztokat.
- Az ellenfél felszerelését fel lehet venni a földrõl.
- Direkt öngyilkosság esetén az ellenfél gyõzött akármi is az eredmény.
- Véletlen öngyilkosság esetén, (pl nem nyílt ki az ernyõ, saját gránáttól meghalás, stb..) nincs semmi gond, + 1 perc jár a versenyzõknek arra a körre.
- A szerveren lehetnek vendégek, de nem zavarhatják a játékot és semmilyen eszközzel nem segíthetik õket, se ts-en, se játékban.
- A vendégek nem spawnolhatnak le, csak FREECAM-AL követhetik a játékosok küzdelmét!
- Mindkét oldalon lennie kell 1-1 bírónak akik figyelik a játékosokat, ellenõrzik a ts-t és lebonyolítják a meccset.
- TS szabályok. Az ellenfelek külön szobában lesznek és egyedül a ts-en, mindkét szobát jelszóval védjük, amit csak a bírók tudnak. A GBC TS-en lesznek kialakítva a szobák a versenyre!

koschwarz
<#worship>

végülis ez a legeccerûbb és ebbõl lehet a legkevesebb vita.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Nos gondolkodtam a dolgon, mármint a kasztokról és a gránátról, gránátvetõrõl, hogy mi legyen ezekkel. Sajnos a szavazás nagyrészt megmutatta miért nem érdemes ilyesmirõl szavazni, mert nagyon különbözõek a vélemények, jómagam is egyszer erre másszor arra hajlok.

Mivel itt gyalogosharcról van szó, a bf2-rõl, a skillrõl, a játékismeretrõl, és a tapasztalatról, nem tartom jelenleg jó ötletnek azt hogy a versenyt lebutítsuk egy kasztra, a medicre. Ez nem megoldás. Ez a játék nem egy kasztról szól és nem csak 1 fegyverrõl meg a gyógyítócsomagról.

Ezeket figyelembevéve úgy döntöttem mint fõmaki, hogy ezt a versenyt (ha mindenkinek bejön lehet máskor is) minden kaszttal lehet játszani, lehet gránátozni és gránátvetõzni is. A többi marad tiltva.

Akinek nem felelnek meg a feltételek, az szóljon és lehúzom a listáról!

Köszi a figyelmet.

Üdv

HBD frx Zozo

JAG1
Elõször is, ne tõcsé' semmit, miközben gémelsz.
Aztán itt a Hardware/Support résznél csináld végig, amit írnak.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

kBagyula
Reggelt!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

HBD frx Zozo

Reggelt.

Ja fennt van az 1.41, meg játszanak is ezeken a szervereken (Antik 1-4-6). Egyébként úgy néz ki magas lehet a ping-em (250+)! Erre tud vki valami jó megoldást? A szolgáltató azt mondta, márc. elején terhelik rá az optikai gerincre a netem, remélem attól jobb lesz, de most is 2Mbit/512Kbit csak a pingem xar! Mit lehet ilyenkor tenni?

Kami
Köszi!

mesor
Viszont az ellenkezõjére sincs bizonyíték. 😊

Egyébként ezek az arabok nagyon sunyik, bármikor elõugorhatnak valamelyik ablakból egy rpgvel. 😄

Az más kérdés, hogy az a sebesség amit a hummer diktált egy gyakorlott rpgs-nek nem jelentett volna akadályt. 😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kami
Hogy lehet vagy kell a PB.-t frissíteni?

HTS s3rg1nh00
Dilinyósok Központi Egyeteme,30 utóvizsga 5 perc alatt?<#wilting>

<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
Én a DKE-n csináltam 30-5 -öt😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Promi
Koszonom meg 1 szer a jo kivansagokat, most meg megyek melozni.😞
egyébként se hallottam a berregést amit a bemérés okoz... <#vigyor5>
(bocs a duplázásért)

aut viam inveniam aut faciam

frívill. vagy mi. nem KELL odamenned.

mike0013
uhh, bocsi, hogy ezt leírom, de nem birom kihagyni😊
ma kemény nap volt a battlefieldben
rengeteg remek skill-û játékos, nagy csapatmunka, rettentõ szoros eredmény (2-0 lett a legszorosabb, úgy, hogy 28-38-ról fordítottunk)
kaptam 4 kitüntetést és egy medált...
és még sorolhatnám a csatákat, szóval nagyon nagy nap volt a mai, ezen a téren😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

HTS s3rg1nh00
szerintem nem,tapasztalat h.volt már itt Vista-júzer,és õ is ezzel szenvedett...én a helyedben vmi másik winyóra XP-t tolnék...😉

Jaj, hát nehogymá' belemagyarázzátok, hogy abban az idõpontban pont egy RPG meredt a katonákra...
Erre semmi bizonyíték nincs.

Kami
OK, ez igaz, de most nem ez a kérdés, hanem az, hogy valaki használja-e ez alatt "hibátlanul"?
Elméletileg mennie kellene.

atomboy
Hat nemtom, ha rpg-vel celoznak, en se lassitanek...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Azért ha jól emléxem volt olyan helyzet is, hogy a kissrác éppen csak átért az autó elõtt az úton.
Szvsz ez a videó is az amcsik nagyképû, pökhendi hozzáállását bizonyítja...

HTS s3rg1nh00
használj XPt,jobb nincs...
BSZN Promi papa😊

Kami
Mikor lesz ez a verseny?
Ha jó lesz az idõpont Én is beneveznék!
Nick: -=HUN=-Kami

Sziasztok.
HBD promi!

Kami
Hali!
Használja valaki Vista alatt a BF2-t?
Ma telepítettem -Vistát-, de a pályákra belépve kidobál a PB. azzal a hibaüzenettel, hogy OS hiba van?
Másnál megy?
Valami 5let?
Elõre is thx!

Me0w
Ha te is katona lennel es az idiota elnokod odavezerelne irakba, es azon mulna az eleted, hogy nem allhatsz meg, mert kulonben kapod az rpgt a hummeredbe es szep ropogosra sulsz, akkor gondolom te sem avval torodnel, hogy lepattan a festek egy 20 eves verdarol.

Together we'll fly someday...

legalábbis az én indulásom meer a Ránning önkényeskedett<#hehe>
viszon nagyon õszintén fogok majd a Kossinak gratulálni mikor lealázza a Fiji-éket <#hehe><#hehe><#beka3>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Szathy
Nagyon emlékeztet a GTA-ra. De télleg, ha belsõ nézetbe váltasz kocsikázás közben, akkor épp ilyen a látvány - maximum picivel csúnyább grafikailag. De milyen jó hangja volt már a Hummernek... Lehet, hogy csak a turbó teszi, de akkor is be kell szereznem otthonra egyet!<#vigyor2>

atomboy
Optimista. <#nevetes1>

joebacsi
kenszöl lesz...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nem értem miért nem szeretik az amerikai - barmokat - irakban... <#nemtudom>
schrank meg ha ennyit ütközne már füstölne a kocsi. több realitást a bf2be! <#hehe>

TS Zolly
HBD Promika! 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Akko a fülcimpádra fingok egy nagyot! 😄DD 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

HBD! <#wave>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Promi
Koszike a jokivansagokat.
Itt vitatkoztok b+, hogy ki mivel menjen, ahelyett, hogy mindenki késsel nyomulna oszt kész, porzás meg késeléskor is van😊

HBD Promi papa!<#pias>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

TS Zolly

Admiral Chris
tõlem még akár minden kaszt is lehet, csak gránát ne legyen. Az értelmetlenné teszi a dolgot...

anyucid nem csuklik??? kiafaxx kérte hogy berakjál a sindlerlistádba?? <#mf2><#hehe><#hehe>

egyébként at-val kell lenni oszt ahullától felveszed a medikcsomit aszt híleled magad <#bohoc>

!!! amúgy tényleg nemérdekel az 1v1 !!!<#lookaround>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

szesz Ájjtem 😄D hun vótá?

TS Zolly
Jujde nagy izéségekrõl vitáztok bazdmegek! Ki ebben jó, ki abban. Ha valaki infbe csak supportal vagy csipával megy, akko hogy fogjátok kideríteni, ki a legjobb 5 legszkilesebb Magyar, ha rákényszerítitek a medicet, amivel csak marha ritkán megy? Heeeee? Ölés számít neeeem?? Hee??? 10x lelötte az ellenfelét, ö nyert. Hogy hogyan oldja meg, az ö problémája. Ha krumplival, hát krumplival. Vagy csipával messzirõl ha ugy tetszik neki.

atomboy
HBD Promi papa.