Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
ehez már hozzászokhattál volna...

www.czekoart.hu

schrank
freddy13 3/4 <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Robogo
Na kipróbáltam atwe ellen az 1vs1-et...Hát elsõ körbe kiszoptam,de olyan szinten,hogy idegeségembe majdnem szétvertem a gépet!A második körbe 2 fregel gyõztem.

Nem is megyek inkább a n1ce ellen szerdán,mert kibaszottul szarul megy most a game...vagy csak atwe a túl jó...

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Töröm a fejemet, de nem jut eszembe semmi <#mf2>

Kovács legény
ako gondolkozz még egy kicsit...

www.czekoart.hu

Ez lehet ohgy a tiéd volt, én ilyenre nem emlékszem <#fogmosas>

Kovács legény
asszem gyõkér ,vagy kispöcs<#nemtudom>

www.czekoart.hu

Nem tudjátok mi volt az elsõ nickem amivel bejöttem ide fórumozni? Szeretnék azon a néven itt, és a játékban lenni.

sranknak új logója van 😄

HTS s3rg1nh00
te ki vagy?én is kivagyok😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

leveskocka
elegge kilehet...
schrank
te ki vagy <#fejvakaras><#hehe>

Te még élsz?Azt hittem már van 20 izéd,ilyen lengyel közlekedési táblád:

schrank
te meg nem tudm mit vagy kiakadva a repülõkön nem kell velük leáálni harcolni ugye kecseg krém <#mf2>

gbc csabika
Te önmagad karikatúrája vagy b+😊

Ezen vagy kibukva?
Engem már kibasztak infantry szerverrõl azért is mert vízben úszó ellent lõttem le pedig az ott tilos volt mert unfair hisz nem tud visszalõni! <#idiota>

Még így is az infantry a legjobb, bármi jó ha nincs rajta repülõ.

(én eddig azt hittem az FF-on claymore-ra nem vonatkozik, az csak az ellenre robban)

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
de azért az már egy kicsit túlzás hogy be van kapcsolva a szerveren a FF és akkor kibasznak mert claymore-t használok és nem a zászlónál szánalmas az összes infantri láma <#levele>

Én a claymore aknamezõkön vagyok kicsit kiborulva de általában nincs overpower class, mindegyik lehet jó és mindegyiket le lehet lõni valahogy.

Ez persze csak infantryra igaz, jármûveknél a repcsi még a legutolsó patchel is túl erõs.

schrank
mi van fáj az igazság <#beka3> majd májustól medic-eljetek a frontline-ban <#hehe>

gbc csabika
Hiába írod le százszor hogy a medicek noobok, akkor sem fog senkit érdekelni😊

Mik azok a szerverek? ea hu

HTS s3rg1nh00
xD

schrank
azért a medic nem elég hogy öngyógyító de gyakorlatilag õ egy assault specop mert a g26e noob-ok ....

Me0w
Ezaz b+, ha zavarnak buzik, basszal meg egy fickot, ez a jo hozzaallas.

Together we'll fly someday...

Looserke
Hali!

Mik azok a szerverek ahol többségében magyarok játszanak?

Na mindegy, most már nem érdekel ha supportal lõnek le, max én is megyek azazl egy kicsit 😊

HTS s3rg1nh00
persze,mindig az a legjobb ami az adott delikvensnek van,ezt már megfigyeltem,a többi mind szar😊

Nekem csak a support lámaság. Nem kell hozzá nagy gyakorlás/tudás. Szokott olyan lenni, hogy jön egy ember ellenem medikkel, azt lelövöm, utána jön asasultal, lelövöm, aztán jön supportal, és kinyír 1 lövéssel...

mNzJean
Nem vágom ,ha valaki supportal tanult meg játszani az miért lámább annál mint aki a medicre esküszik ,mindamellett ha valaki csak spec opsal játszana évekig és skilles lenne is az illetõ lehet ,hogy elkenné sok medic maistró száját ,tehát nem a kaszt adja a skillt ,hanem a gyakorlás és a jó reflex ,+zongoraujjak/ lsd.Odin<#vigyor>/ stb. De ki az aki megállapította ,hogy csak a medic lehet az ász , azért mert pár külfõldi nobb elkezdte ezt az only medic faszságot attól még nem kell követnünk a példájukat.Ennyi erõvel ,ha valaki ugrál elöttem, akkor már az sem skilles mert egy külföldi frag mouviban a csóka úgy osztott ,hogy nem ugrált ,na ne röhögtessetek.<#falbav>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mesor
Felteszem a kérdést, jelenleg melyik kaszt nem számít lámaságnak?
Medic - lámaság mert gyógyítani tudja magát
support - lámaság mert unlimited ammoja van és a fegyvere is túl erõs
sniper - lámaság mert claymore van nála
assault - lámaság mert krumplit dobál
spec-ops - lámaság mert c4-ik
Anti-tank - lámaság mert a rakétával ha kilõ valakit nem lehet feléleszteni
engineer - lámaság mert közelharcban túl erõs a puskája

Most komolyan ellenetek csak késsel lehet menni, hogy legyen egy kis esélyetek nyerni. Bár gyanítom a késsel is csak 10% esélyt kaptok a túlélésre.<#hehe>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

MaskimXul
Akkor tan a cod2 topicban kene probalkozni <#pardon1>
Hallottam,hogy lelkes emberek egy mod-ot akarnak készíteni a bf2-höz,és ugyancsak lelkes emberek segítségét várják😊
Meg tudja mondani vki,hol tudok meg errõl többet?
Beszállnék😉
Frequency
Ne akard a battlefieldhez az ASE-t használni,nem fog mûködni.

Ezt úgy mondod mintha nem lennél support/gránát láma.

Frequency
Köszi,kipróbálom.

MaskimXul
Nekem 93.71 van egy 7900gt hez, és mint mondtam, semmi gondom a bfel.
Frequency
92.91-es nvidia drivert használok,a lemezen lévõt ki sem próbáltam...talán megér egy próbát.

MaskimXul
Ja, meg annyi, hogy lehet a driverekkel is varialni, pl nem a legujabb, hanem eggyel vagy kettovel regebbi verzio, stb.
MaskimXul
3 eves windows, az is biztos atomstabil dolog lehet 😊
Logikusan vegiggondolva pedig igy fest a dolog:
Van akinek tokeletes, van akinek fagyogat, kidobal, stb.
Ezeknel az embereknel a software bitre ugyanaz ugye, bf2+1.41.
Ami elter, az a hardware kornyezet, meg az egyeb progik, logikusnak tunik tehat, hogy ebben az utobbiban keressuk a problema forrasat.
Otimalis esetben feltetelezzuk, hogy a vassal nincs gond, mivel azonos konfiggal rendelkezo emberek kozott is vagy van gond, vagy nincs, tehat nem mondhatjuk, hogy par bizonyos hw-n nem fut a bf, vagy szarul fut, hibakkal. Igy csak az egyeb progik maradnak.
Akiknek kidobal, javaslom, hogy probaljanak egy teljesen szuz win installt, csak driverekkel, meg bfel. Ha igy jo, akkor lehet egyesevel felrakni a hasznalt progikat, mindegyik utan bfteszt, igy kiderulhet, mi okozza a kilepegetest.
Ha igy sem jo, akkor tenyleg marad a passziansz, have phun 😄
bfv? 😊

-tRs-Landor

Kovács legény
"Soha többet nem irok ide"

és még sorolhatnánk...

www.czekoart.hu

Kovács legény
nekem sem van problémám a bfvá

www.czekoart.hu

schrank
az én gépemre még csak 4 bf lett telepítve nem úgy mint a sok kis grafikabuzinak akik minden szart kipróbálnak meg hetente win install és az én 3 éves windowsomon még nem ugráltak be ilyenek ...<#mf2>

Az elsõ naptol játszom BF2-vel és a legújabb patchig engem soha nem vágott ki.

Most MEGINT kirakott desktopra ma már másodszor szal a patchel van vmi gáz...

Frequency
Nos nem ez a probléma,a rég lerágott csont...fekete képernyõ,és asztalra dobás,Atival nálam sem volt gond,viszont a Gt-vel el sem indul.

MaskimXul
Magadra ne vedd, de nem nezem ki beloled, hogy normalisan karbantartott geped van <#vigyor1>
schrank
engem most baszott ki <#hehe>

MaskimXul
Igazabol van megoldas. Normalisan karbantartott gep, legujabb driverek, antivir es anti spyware progik. Kulfoldi forumokon irtak meg, hogy bf2 allergias a tuningra, szal annak a visszavetelevel is lehet probalkozni.

En mar tavaly nyar ota nyomom, de miota megvan az 1.41 es patch, egyszer sem dobott ki az asztalra, igaz, nem is vagom haza a winemet kismillio telepitett progival. Jah kodekpakkokat is lehet elfelejteni.

Neha a hatterben furo progik is bekavarhatnak, azokat is erdemes kiloni, es ugy probalni bfezni.
Frequency
Sajnos nincs.Most vettem új videókarit (Leadtek 7600 gt)és engem is kidob.A faq sem segített,attol tartok hogy le kell mondanom errõl a játékról,pedig nagyon sokat játszottam vele.