Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
antitank video
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
van róla egyébként fénykép is :DD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
14:04 Crazygirl: ahol lakom nem sokan probalnak felszedni
14:04 JAG1: nem az a baj, hogy okos vagy, hanem, hogy beképzelt...
14:04 Crazygirl: de sokan megneznek az uton pl
14:04 Crazygirl: jag: szerinted...
14:04 icebob: :D
14:05 donatus13: én pl szeretem lány okosabb nálam:D
<#hehe>#hehe>behalok!!! Jag ótogassad csak õket
de csak akkor ha vele jácchatok <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
<#hehe>#hehe> a skizó végre önmagával alkothat cspapatot <#hehe>#hehe>
összejövünk, remélhetõleg jól szórakozunk, és remélhetõleg nem lesz anyázás, és mindenki nyugodtan elfogadja majd a vereséget (amit kap tõlem<#hehe>#hehe>)
másrészt meg már van 60 játékos akit érdekel a dolog. szerintem ez a játék szól a csapatmunkáról, meg szól az egyéni skillrõl is (meg a bugokról és a lagokról).
mostmegmondtamafrankót-szmájli<#integet2>#integet2>
Nézzünk szembe az igazsággal, CON32 felejtõs mert képtelenség kiállítani 8 klánt rá. CON16 amire lenne igény, de már volt, persze ettõl még lehet. Inf16-ra jelenleg 6 csapat ha van, ami kevés.
Mi is marad akkor joe? Con16-ozzunk? Egyik con16 kupa induljon a másik után, ugyanazon csapatok között, hm?
Vagyis mi következik ebbõl? Próbálok valami fun dolgot kitalálni amivel el lehet szórakozni, valamilyen szinten érdekes, de lehet versenyezni is. Pl. heliverseny, repcsiverseny, autóverseny és most 1v1. Egyik se csapatmunka, de valamilyen szinten szórakoztató. Kb ennyi.
Ha látom, hogy van értelme csapatmunkát igénylõ versenyeket szervezni akkor meg fogom tenni, jelenleg nem látok erre esélyt. Önismételni nem szeretem magam. Ha a DC bejön és sok csapatnak bejön, akkor induéhatnak abban is kupák, stb. Emlékezhettek rá h POE2-t is hirdettem de senkit nem érdekelt.
mellesleg szerintem janekkal az a baj még mindig, hogy nem tudja hol a helye. és nem feltétlenül a koráról van szó, bár azáltal hogy köztudottan 15 éves, már csak ezért elvárná az ember, hogy ne szóljon be egy nála 2x idõsebbnek. de még a kora sem számítana, ha egyébként valamilyen módon szellemileg felül tudna emelkedni ezen, és nem írna olyan fasságokat hogy együtt jégerezik az apjával, meg hasonlók, mert most elmondom neki, HOGY QRVÁRA SENKIT NEM TUD MEGETETNI ILYEN BAROMSÁGOKKAL. és pont az ilyenek miatt nem tudjuk "komolyan" venni a srácot.
de majd megváltozik, a remény örökké él<#hehe>#hehe>
jahh hsz-fákktori ... sok-sok szalagmunkással :DD
De sok hszt gyártotok itt állandóan b+:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
erre meg jössz egy ilyennel, hogy magyarázni kelljen neked, hogy miért kell az ilyen jancsikafélékkel szemben a zéró tolerancia...
pedig b@szottegyszerû...én itt akármekkora fasságokat pofázok, ugyanúgy a szemedbe merném mondani élõben neked, meg mindenki másnak, és ha észrevetted ezt az íratlan szabályt itt nagyrészt mindenki betartja, beleértve téged is...és ez így jó...
viszont abban biztos vagyok, hogy kicsi jancsika meow-al szemben pl az ilyen zsigeranyázások helyett, az "Elég fényes már a makkod Mester, ahhoz, hogy ne bánts a következõ 5 percben?" szövegszerkezetet alkalmazná általában :D
nah mostmár tényleg elhúzok énis a rákba, joccaka :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Amúgy már csütörtökön este szétlõhetem a zrityódat ha akarod.. és nemám vizes zsömlével! <#ejnye1>#ejnye1> <#eplus2>#eplus2>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ha meg 8v8 akkor conq inkább mint infantry...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Én csak azon vagyok fennakadva, hogy minek kell leszólni vmit ami neked nem tetszik.Nem kell csak azért fikázni...Itt van a janek például.1 hétig teljesen normális volt(pedig kúrogattátok rendesen, nem szólt be érte).Aztán beanyázott, mert kicsit elege lett(gondolom nem elsiklottatok az anyázása felett, hanem egybõl visszapofáztatok...)Többen az imádott és mélyentisztelt fórumozók közül is megcsinálták már ugyanezt.Náluk ez már-már olyan elfogadott dolog, hogy észre se veszik, sõt inkább megdicsérik, hogy mekkora király és aki szóváteszi azt lehurrogják...De ha mondjuk janek beszól, akkor persze egybõl ugrani kell, hogy: na látod hülyegyerek, már megint nem sikerült megváltozni, húzzál vissza anyádba...Jó ez a közösség, nincs vele semmi bajom...forevörpísz<#vigyor2>#vigyor2>
na megyek megkeresem a macimat és megyek aludni
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
nézd csak meg, ahogy megy lefele a létszám meccsen, úgy megy lefelé szépen az átlagéletkor is...nem véletlenül
a bf közösség pedig azért lett ilyen amilyen, azért vannak még mindig õsbfes kecsegek és tsai, mert az akkor szabvány 8vs8-at a vérpistike csapatok még rövid távon se tudták biztosítani...nézd meg csében mi van...3-4 hülyegyerek összeáll, és mégis van a csapat, csak ott kell rohasztani a seggüket a gép elõtt egész nap, oszt jóvan...
míg egy 10+ fõs csapat egybentartása azért kissé több intellektualitást igényel, ami egyfajta szûrõként funkcionál...
illetve nem mellékesen minnél nagyobb a létszám meccsen, annál inkább kap nagyobb hangsúlyt a taktika (igen, jobban lehet kompenzálni a másfajta hiányosságokat, csak hogy hízzon a májad :D), és a hozzánk hasonló "nyugdíjas" csapatoknak is jobban megfelel, akiknek nem a hácéübergéming póvered báj zalatej lebeg a szemük elõtt, hanem hogy megtalálják az egészséges egyensúlyt a teljesítmény és a szórakozás között, emellett, hogy úgy kéthavonta összecsõdülve szanaszét igyák magukat olyan emberekkel együtt, akikkel amúgy a bf hiányában életbe nem váltottak volna 2 szót...
nah az, hogy megy le a létszám, ezt az egészet kezdi megborigatni (a ránning féle 1vs1rõl már nem is beszélve, nem véletlenül nem vagyok nagyon oda érte), és elviekben innen már csak egy ugrás a vérpistikés csé, attól teljesen függetlenül, hogy most van zászló vagy nincs
uff mög jóccaka! :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha annyi idõnk lenne játszani mint nektek auzt hiszed nem lenne meg a skill.
Szal' szerintem errõl ennyit.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4