Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég bosszantó volt.Agyvérzést is kaptam.Az elsõ körbe mire le spawnoltam gaboca már az én területemen volt bõven.Azt se tudtam mivan.Elkapkodtuk az idõpontot. Remélem a 2.kört tiszta körülmények közt játszuk.Vagy elõröl az egészet.
BSZN!
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
<#miaz>#miaz><#hehe>#hehe>unatkozom
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Azonnal leszerelték azt a rendõrt, akit biztonsági õrök fogták el szabadnapján a dunakeszi Auchan áruházban, miközben a számítástechnikai szaklapokból a DVD-mellékleteket szedte ki. A szolgálaton kívüli törzsörmestert szerdán késõ este érték tetten az áruház biztonsági õrei. Mivel a lopási kár értéke nem haladja meg a 10 ezer forintot, az ügyben szabálysértési eljárás várható.
Together we'll fly someday...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
meg csináltam felhasználónevet a játékban, ki lehet választani az országot de nem leltem magyart. Nincs benen vagy ne az m és h betûnél keressem?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van olyan szerver, ami magyar és tört játékkal is fel lehet rá menni?
Meg van iylen pontozási rendszer faqba külföldirõl ír, de azóta lehet mrá van iylen magyarhonba is...
Akinek chelloja van annak nem jön be ugyanis kedves UPC s emberkék odavoltak hogy mindnekinek felnyomják 10 Mbitre a sávszél és jól elkúrtak pár dolgot.
Fel kell hívni a UPC t a 1221 es számon ha jól tuodm ez a tel számuk ami ingyenes és be kell jelenteni, hogy nem tudják elérni a Csúcsnet Hálózatát.
Ez a hiba már amúgy benne van a UPC hibalistájában de minnél többen cseszegetik õket annál jobb kb 3 hete tudnak róla de még nem gyógyították meg a dolgot.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
btw nekem tetszik, manapság ritka a játszható és élvezhetõ rts
-tRs-Landor
jóreggelt mindenkinek!
<#fogmosas>#fogmosas>
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Welcome back, commander!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
-tRs-Landor
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ja és BaSZNáD MAKI!!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<#puszi>#puszi><#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
[Bf2 80e hsz téker]