Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(nincs bazinagy piros betûkkel kiírva, hogy "ellenségvagyok, lõjjé le!", még a barát-ellenség azonosításhoz is megkell lennie bizonyos számú játékórának, ezenkívül nincs minimap, nyilacskák, élet, meg hasonló f@sságok)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
igaz a rambó sztájl nemnagyon jön be... 😊
inkább csak túl reális a bf után 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Battlefield 2: Complete Collection DVD-ROM
Platform: PC
Publisher: Electronic Arts
ESRB: Rating Pending
Pre-Release
Ships 3/13/07
szerintem
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szerintem
<#szomoru2>#szomoru2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
tudom en az a bajotok, hogy ott nem kaptok pleccsniket es sajna a bunny hopping se mukodik, mert nincs benne ugras :p
szerintem
majd rajoszz, nem fontosabb :p
---
noob, bar nem vagyok egy fegyver szakerto, de van benne olyan dzsip aminek bazi nagy gepagyu van a tetejen.
szerintem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
szerintem
Bar ezt mar talan a BF2 forumba kellebe irnom reklamkent, de siman az egyik kuldetes bar ctf volt, ha nem tudom hogy az arma exet inditottam el, akar a bf3 is lehetett volna, hatalmas volt csinaltam egy ket bena videot, de mar a gepem nem szerette a frapsot meg a jatekot egyutt.
Szoval tenyleg csak a kepzelet szab hatart, ki milyen jatekot dob ossze benne 5 perc alatt. Ha lenne energiam osszevagnam, mint BF3 teaser szerintem az emberek 90 % a aki nem ismeri az ARMA-t benyelni, hogy tenyleg az lesz. Fura modon amikor ment a fraps is akkor a vedelem is belendult es atdobalt galambnak. De az a BF-ben sokat latott jelenet amikor beulsz a helibe pilotanak, majd beul gunnernek egy nem kivant szemely te bunko modon felemeled a helit majd fejre allitod es kiugrasz itt is sikerult megcsinalnom akaratomon kivul.
Beultem a helibe, beultek mellem, felporgott a rotor, erre a vedelem
kivagott galambnak a heli felemelkedett csoka benne maradt fejjel lefele befordult a fak koze, amik gyonyoruen kidoltek a robbanastol.
Na ezt a jelenetet majd felteszem, ha egyszer otthon leszek.
Ha ez az hazosszedoles, fakidoles esetleg kigyulladas kraterkepzodes nem lesz benne a kovetkezo BF-ben es ebben reszletesebben akkor elmehetnek a sunyiba...
Bar kar, hogy csak latvany vam ahogy kidol a fa, maga a torzse nem kepez akadalyt, /bar lehet, hogy direkt/ pedig mekkora lenne vissztartasz egy egesz gyalogos hadosztalyt egy kidontott erdovel, itt ugrani ugyse lehet :p, szoval kerulhetnek meg , vagy jonne a napalmot dobalo repcsi aki kitisztitja neked az utat. plusz a 30 perces kor vegere kharakandbol csak romok lennenek es minden langba allna.Ah 10 eve varok ilyen jatekra, bar meg nem az igazi, de jo iranyba megy.Bar a söldnerben reszletesebben lukat lehetett loni a hazba, igazabol a company of heroes haz szetlovese lehetoseggel mar teljesen kibekulnek fps nezetben.
Na ezt szeretnem latni, Ezzel az enginnel talan meg is lehet csinalni. De miutan a dice licenszelte, nem artana a repcsi szimulator keszitoknek is, hogy alattad tenyleg egy gyongyoru varos, erdo stb legyen, ne az a mai napig bena, nagy semmi.
Vagy akar a Bfben a sokat hianyolt, legyen pilota kaszt es csak az tudjon repulni is megvolt csinalva az egyik kuldetesben, ahol harom BH-60-as cipelte a katonakat a dinamikusan valtozo kuldetes celpontok fele hatlamas csapat munkaval a gep AI-t irtva.
Sot meg az egyik palya teljesen americas armysra volt megcsinalva, az se volt rossz.De meg 1000 felet lehetne felsorolni. Mindezekre csak a multi kiprobalasa jottem ra, de ott is meg kell talalni a megfelelo jatekot, ami nem egyszeru, mert par rosszul kitalalt unalmas lassu kuldetesre talal ra az ember hamar elmehet a kedve.
Na jo tobbet nem irkalok, akinek nem jott meg a kedve annak ugyse fog :p
Schrank duplazd meg a jovendobeli gepedet teljesitmenyet, hogy elmenjen nalad azert lowon majd az ARMA.
szerintem
Pálinkásat mindenkinek! <#integet2>#integet2>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
bár kétlem hogy õ ezt olvasná...
amúgy gyógyreggelt 😉
Tegnap este meghalt a videókártyám, ezért lehet kimaradás várható 1v1 szervezésben nálam egy darabig, ha nem tudom kölcsönkarival pótolni, amig meg nem jön az új gépem.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy