Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Tegnap kiakadtam elég rendesen rájuk. Felmentem egy nem infranty szerverre, egy wék onlányra. 11 haláloból 5 kéjmor volt, talán 1x szedtek le rendes kézi fegyverrel, a többi tüzérség. 😞 Na akkor megfogadtam, felmegyek infrany szerverre, ahol a baráti sebzés 1, és csippás leszek, szórom a kéjmort ezerrel. Rendesen hullottak az emberek. Oszt a cb warunk után, páran még felmentünk publikolni, mind az öten csippások voltunk. Karkandon az amik nem is tudtak kitõrni, mert valamelyik GS.bf2-ös kéjmorba botlottak. 😊 Flash és én is megkaptuk a veterán robbantos faszságot. 😊 Egész csak szimpla hüjülésnek indult. Mikor pár hordással meg asszem Dáviddal talán?, kitaláltuk, csak g3--al megyünk. 😊 Mivel nem volt a szerveren belõve a kör utáni térfél csere, átáltunk mind aminak, és a 64-fõs karkandon végigszáguldoztunk mint egy szélvihar. 😊 Landor, q bírtad volna! 😄 Rég röhögtem ilyen jót mint tegnap publikolás közben.
-tRs-Landor
Látszik hogy mennyere gyakran toljuk, ez a párbeszéd hangzott el a tsen:
Landor: - Na gyere GCR! Nállam van az ukrán.. vagymi.. arab! helikopter! Hogy is hívják?
CGR: - Nemtom.. Kobra.. vagy belkhók?
<#idiota>#idiota>
Tegnap sikerült megcsinálnom a 2142-t hogy menjen neten, de hát mi tagadás, 1 óra játék után már inkább a fos bf2(poe2 a zisten of koz 😄), mint a trágya 2142(így utólag nagyon örülök hogy nem adtam ki pénzt érte 😄)! Nevetséges hogy mennyire szarok ott az ALAP fegyverek.. dehát tudják az EAnál hogy mi a hosszú játékidõ titka.. ;>
Jut eszembe nemsokára meglesz az elsõ bf2 medic unlockom 😄
-tRs-Landor
-tRs-Landor
látom a punci még a koczkákat is megkavarja 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Amugy lenne egy kérdésem. Farok Farock hogy tudta átirni a nevét??? Mert nem találom sehol. 😞 Ö a Thomas vagy a Kakas?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"megadodd a teams pasword-ot nem tudok , bemenni??" - hmm<#ticking>#ticking> ez most miért kérdés??<#nemtudom>#nemtudom> + teams - csapatok jelszavát kéri-E vagy a teams-peak jelszót???
"lenzomni az 1.1 mecsett" - lezombi annak még vóna értelme de csekéjj .. mecsett?! hmm
"se a horda servere" - a hordának se servere se macskája .. ennyi makinak hogy is tellene ijjesmikre!!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#mf2>#mf2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Elküldve: 2007. 03. 15. 14:06
Tárgy: Nincs tárgy
Hi! megadodd a teams pasword-ot nem tudok , bemenni?? lenzomni az 1.1 mecsett. se a horda servere."
Ez az ami nem semmi, valaki esetleg fordítaná?
A második párharcok lejátszási határideje MÁRCIUS 22: MÉG 5 NAP!!
-------------------------------------------------------------
- Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévõ fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.
Felsõ ágas új párharcok:
1. GBC_Csabika vs GBC_Emu
2. frx_mesor vs Dr.Sin / frx_mesor WIN /9-4
3. GBC_Tyborc vs Horda_Magyar
4. <Dragon>$niper vs JCSR_Erdos
5. Dr._Szandra vs Horda_atwe /Horda_atwe WIN /1-0
6. frx_meow vs JCSR_TP.Peti
7. KaryKeksz vs coRDHA AGE-T
8. GBC_Gaboca vs Dr. KO2
9. JCSR_
10. Horda_Bari vs Horda_Ace_DP /Horda_ACE_DP WIN /13-6
11. JCSR_Odin vs Freddy Jahnek /JCSR_Odin WIN /11-1
12. linkinmikey93 vs JCSR_KLegeny /linkinmikey93 WIN /9-5
13. GBC_HardcoresHUN vs Horda_Gundark
14. Horda_Running vs JCSR_Matt /JCSR _Matt WIN /13-2
15. Dr.maxika vs Horda_Hundani
16. Dr.Sallala vs coRDHA-tRs-Gerzson
Alsó ágas új párharcok:
1. frx_sector vs =25th=west /=25th=west WIN 10-5
2. Dr.matyo vs Horda_Keke77 /Horda_Keke77 WIN /9-6
3. Koschwarz vs Livius
4. =25th=Vogelpapa vs =25th=LtCol.Mbala
5. GBC_SzedoPeter vs Dr. Darkmoren
6. <Dragon>nemesis72 vs =25th=B.Bischy
7. =HUN=-Kami vs Horda_Nicam
8. GBC/JCSR_Jean vs Dr.Predatorsx
9. Rogernyul vs Dr. Stryker
10. frx_deqwator vs =25th=Orionhungary
11. GBC_Aus vs Dr. Ghostsoldier /GBC_Aus WIN /1-0
12. GBC_Szathy vs Horda_Admiral_Chris /Horda_Admiral Chris WIN /6-4
13. GBC_bardel vs JCSR_Wolfguy
14. Dr.yuriprime vs Horda_Cram0
15. Macskássy vs JCSR_Chrisliebing
16. Dr. Padloszonyeg vs Arpicsotany /Arpicsotany WIN 1-0

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
neménvótam <#miaz>#miaz>
-tRs-Landor
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
bódóg szülletésnapja legyen a Bárány-sültnek a menSZESZ-nek és a JCSRSzóldzsörnek(bár õ utóbbit még nemláttam it)
<#pias>#pias><#pias>#pias><#nevetes1>#nevetes1>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Szal igazán csak a "sznipa kukucska" nézetén látszik a torzítás,máshol nem.
Mivel a bf2-ben az 1440x900 nem támogatott felbontás.
a képernyõ arányból kiindulva x tengelyben tojglibbosodik <#vigyor5>#vigyor5>
Na és itt.
Itt nézz körül.
Maximálisan meg vagyok elégedve vele.Megjegyzem elötte egy 19"-os Acer-em volt,ahhoz viszonyítva ez sokkal jobb.Egy picit tojglibb lesz a sniper nézet,de egyébként semmi extra.Én nagyon gyorsan megszoktam,szerintem bátran belevághatsz egy widescreen moncsiba.