Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na akkor fuss neki mégegyszer

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Vajon ez a Vista miatt történt? <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
beleolvastam a topikjukba de a sok fanatikus közt csak egy normális volt és most nem azért érzek iránta szimpátiát mert képet linkelt hanem azért amit : <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Akkor a Duke Nukem Forever-rõl ne is beszélj <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
kéne flémelni valamit mert a szarker a legnépszerûbb topik a mi mienk meg épphogy sereghajtó <#fejvakaras>

schrank
nna a kockáknak elkezdõdött a számtekóra <#wave>

te mennyire hüle vagy <#nevetes1><#nevetes1><#mf2>

amúgy gyógyreggeltet mindenkiba

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
mert eddig csak a stalkerfunok írtak róla de running megmondta az õszintét a fanatikusoknak már mindegy milyen csak legyen a háttérben egy erõmû jó lenne nekik még a dalian plant is bf2-bõl már attól a két bazinagy kéménytõl is elélveznének de azért tisztelem bennük hogy tíz évet vártak rá bár sajnálom sokan közülük már nem élhetik meg a folytatást <#hehe>

koschwarz
van demo a multiról...a szinglirõl meg nem nagyon lehet demot csinálni, mer akkora lenne amint maga a játék tekintve hogy az egész játéktér szabadon bejárható, nincs több pályarészre osztva. eddig csak jókat olvastam róla<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
ütõs = b+ tudtam hogy semmit nem szabad venni ami orosz és villannyal megy <#hehe>
azért enyhén szólva beképzelt a kiadó hogy így demó nélkül elvárja hogy a sok fanatikusból meggadagodnak <#ejnye1>

schrank
látom nagyon szíven ütött hogy szóvátettem a drágaságodat <#vigyor5>

koschwarz
neba, honnan szerezted meg?<#ravasz1><#miaz>

én inkább elõrendeltem eredetiben, mert ez a játék így is, úgy is ütõs lesz. de engem úgyis csak a single érdekel, bf2-nél jobb multis gammát még nem találtak ki<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
A gugolás, futás, gyaloglás (fekvést meg se találtam) állítása gyors akcióhelyzetekben gázosnak tûnt, vagy csak szar az alap kioosztás. Fegyverbõl még csak pisztollyal lõttem, 7-8 golyó 1 ember, vagyis egy tár. Fejbe kevesebb de nem egy golyó. Mikor valakire lõnöm kellett, egyelõre nem hozott lázba, suta ai, fegyverhang, célkereszt, hitbox, mozgások, stb...a többi zsírnak tûnt, fõleg a hangulata a tájnak.

Running
Na tegnap megszereztem a Stalker full-t, és belepillantottam. Singlebe próbáltam ki, mert szerver még nem volt. A graf nekem tetszik, meg úgy az egész, de szerintem multiba atomfelejtõs lesz. Az emberek mozgása, a célzás, meg az egész eddig nem jött be túlságosan.

én legalább felvállalom, hogy szeretem pofozgatni a gépemet
te meg még magadat sem mered felvállani és nemcsakhogy fikázod a 'hárdverbuzikat', de sunyi-suttyó módjára be-be kérdezel számítógépes kérdéseket, amire elvárod a választ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
természetesen ez a hozzászólás is csak arra volt jó hogy mégtöbbet mutogathassam a configom 😄
részletesen itt a lap alján xD

-tRs-Landor

0Fritz0
"amúgy meg összeomlott a nyugati front, vagy miaf*sz? 😊"

Nálam behalt a WWII Online, miután betettem a vasba a 9500-ös vidikártyát és mivel már amúgy is eléggé "Allied Easy Mode On"-ban futott a gém, azért megvárom, amíg kijön az új motor. Hátha...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Az lesz. 😊
Me0w sosem volt szívbajos, ezért is szeressük. 😊
A gépen mos itt figyel az ArmA, a béjefkettõ és a WWII Online, de többnyire én is csak az ikonokat szoktam bámulni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
ase halott, mióta a yahoo felvásárolta, meg bf2õt sose nagyon szerette...
amúgy meg tedd fel az xfire nevû okosságot, amivel látod, hogy éppen merre játszanak az ismerõsök, és elsõ körben add hozzá meow-ot, mert látom, hogy ez szerelem lett elsõ látásra 😄
(engemet nekeressé, december óta nemtalálom a béefkettõ ikont, csak ide pofázok folyamatosan, meraz jó 😄)

amúgy meg összeomlott a nyugati front, vagy miaf*sz? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
lol

0Fritz0
Adok zsepit.

Me0w
Ugye nem mondod b+ hogy ASE-vel kerestel szervereket? Ha igen vegig fogom sirni az iccakat...

Together we'll fly someday...

3TOMI3
..::CB::.. Chaos Brigade Hungary : 84.21.4.49:16567 régi szép idõk <#worship>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

0Fritz0
Köszi 😊

Akkor ezt hanyagolom.

uHs Gerzson
Akkor nem tudom, de itt vannak a magyar szerverek listája.

Harump 😊

schrank
egy ratyi magyar szerver van az is ratyi infratyi és még az is le van lockolva <#szomoru2>

KáTéCé
Akkor márcsak azt magyarázd meg, hogy miként látsz te ( BB ) klános magyar bf2-es szervert? <#guluszem1>

0Fritz0
Lazán elírtam, az 1.41 van fent. 😊

uHs Gerzson
1.41 patch hiányzik nálad 😉

0Fritz0
Háj emberek

Megint feltettem ezt a szutykot (v1.4), viszont alig találok magyar szervert.
A VÉNY #2 és a Horda szerverén klánharc megyen és ezen kívül már csak CoR-t (nem az alapjáték megy rajta) és a ( BB ) Clan's szerverét találtam meg, amihez viszont nem BF2HU a jelszó.
Az ASE-n meg nincs is benne az 1.4-es verzió, mint szûrõ. 😊

Csak ennyi szerver maradt, vagy már megint láma vagyok?

Köszi

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TS Zolly
pfúj rohadt pedofil! Vagy csak türelmetlen???

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
szerdzsit <#vigyor1>

Most kit sajnáljak jobban: szerzsit vagy schrankyt?<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

wardogzombie
kössz szezsinnyó de a tápom 400as azt nem cserélem. a többiért mérhetetlen thenksz<#worship>no és a többieknek is

schrank
ezért a zolly a ...csádba rúgik rontod az izületét

HTS s3rg1nh00
link s emellé még kellhet egy ilyen de semmi több...

schrank

schrank
vigyázz mert te még beleesel a korcsoportba <#puszis><#hehe>

HTS s3rg1nh00
pedig nyugodtan bevallhattad volna,könnyebben megbocsátjuk,minth.te legyél a bf scene pedofilja<#nemtudom>

wardogzombie
olyan 25-30k-t tok rászánni mivel sajna még nem szarom a zsét de ha ennyiért van vmi tutko az már jó lenne kábelnettel sztem de javitsatok ki ha mégse<#wilting>

wardogzombie
micsoda hát a bf2
<#violent>

schrank
jóvan pihennyé agyadra ment a sok thriller <#zavart2><#hehe>

schrank
micsoda <#idiota>

HTS s3rg1nh00
szerintem ez egy gyerekkori fényképe,és ki kéne találni melyik õ<#miaz><#ravasz1>
biztos a piros ruhás gombafejû jobb oldalt<#vigyor5>

wardogzombie
fraps szerint 40-50közti fps számmal fut<#email>

schrank
pedig mindíg adok rá utaló jeleket <#vigyor5>

wardogzombie
jol van azért össze ne vesszetek a dolgon. annyit még hozzá hogy van 1giga ddr1-es ramom meg amd 3000+os procim na igy van jo ötlete vkinek?<#conf>

Nem is tudtam, hogy másodállásban pedofil vagy<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
miért hozzá adod a skodrit is <#hehe>