Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Azt is megpróbáltuk már...amúgy alaplapi hang van a gépben és hátul 8 darab pci slot van elöl meg 2...

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Cream78
Fõleg ha integrált! <#hehe>

(nincs ötletem....)
Nekem voip nem megy bf2 ben, akár hogy állítom, minden más ok...

joebacsi
sztem így elsõre próbaképp b@szd át másik pci slotba a hangkártyát, hátha...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
Sziasztok!Lenne egy nagy gondom amit nem tudok megcsinálni sehogysem,meg mások se tudják megoldani ezt a problémát!
A mikrofonnak semmi baja,de vmi miatt nem jól müködik a ts-be...2 féle lehet a mikim 1.nem tudok beszélni a többieknek azaz nem hallanak,de én hallom amiket mondanak meg van hang...2.tudok beszélni a többiekhez ts-be,hallanak is,de akkor én nem hallom õket és minden hang elmegy a gépen,se játéknak,se zenének se semminek nincs hangja...A hangbeállításokba minden jól be van állítva állítólag...többen vmi olyat mondanak,hogy 2 progi blokolja egymást és így nem müxik!Ha a teamspeak fut akkor msn-be nem müködik a miki,viszont ha kinyomom a teamspeakot akkor jó az msn-be a miki...

Mi lehet a gond?Elõre is thanks!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

joebacsi
csak nem ihletet kaptál, és már csípi a szemedet? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

item
Ecsém, ki a tököm rakta össze ezt a szart ?? <#nevetes1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

joebacsi
itt untam meg 😊
(felcsutkázott 5.1essel persze 😄)

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

uHs Gerzson
Unatkozol? <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

asszem a történet a következõ:
Fuji elutazott síelni Karkandra ahol egy imperialista behatoló lábonlõtte, ellátta a saját sebeit, de sajnos nem volt steril az elsõsegélycsomag szal a Sebi elmérgesedett és amputálni kellett a lábát mellkastól lefelé...
fin - vége - the end

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

aham .. már elvesztette?? 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
aha szóval ez a magyarázat a lábad elvesztésére <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fujiryu
De ezt mind csak azért, mert megérdemlem<#vigyor>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Sztem, nem neked való ez a játék.A külföldi infantry szervereken, mindig van kommander, és a fele csapat mindig sniper...Tök jó érzés gyalogolni sharkin 5 percet, majd lelõni 2 embert, és meghalni egy taktikusan lehejezett claymoréval...Utána elõröl kezdeni az egészet...Majd ha már eleged van az egészbõl, akkor lehetsz sniper vagy jöhet a disconnect...Public rulz<#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

jappy
Tudtam, hogy benéztem<#falbav>Akkor majd szoljá kivel kell játszanom.Addigis szarok az egészre<#levele>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

JAG1
Ez melyik pálya? <#miaz>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

nahh én ezért csináltam volna azt ha a kommander 2x pontja lesz gyõzelem esetén
a vesztes oldalon meg simán osztanám a pontokat 2vel<#hehe><#nyes><#awink>

El lehet nindzsázni suburbig vagy a gatehouse-hoz maximum nem elsõre sikerül de nem mindig a nyerés a lényeg, néha jobb a hotelt erõltetni na AZ véres hehe! <#violent>

Az ottani banzai meg folyamatos harc élménye nekem néha többet ér mint a pár másodperces "USMC WINS" felirat a végén <#hehe>

a hoteles örjöngéshez meg egy csipetet gyengusz a gépem 😊

mán javítottam .. bocs csak részben hüjjeséget írtam 😉
amúgy páblikon 10-bõl 8-9szer sikeresen eljutok suburbig infratyikarkandon 😉) persze nem egyedül

Ha MEC vagyok akkor 10-bõl 9-szer én is eljutok a suburbig! <#hehe>

Ha a Bejrút-fíling kell akkor NE menj a suburbra hanem kezd a sort a hotellal, azután square stb mindjárt izgalmasabb a játék 😊

(btw nem minden szerveren töketlen a MEC kommander és ott már nem olyan egyszerû felsprintelni suburbhoz)

hát nemtom de szerintem az sem lineáris max azoknak az agyhalokk zombiknak akik usa oldalról csak a hotel lebeg a szemük elõtt mec oldalról meg kéjmórlámáknak 😉))

Karkand infantry, lineáris és mindig tömve vannak azok a szerverek.

érdekes.. nekem is talál mindig legalább egy tucat szervert (az más kérdés hogy abból a felén vannak is elegen hogy egy jót játszon az ember)

-tRs-Landor

jahh fasza csak én nemtalálok egy normális szervert se amikor nagyritkán poézhatnékom támad 😞(
Gerzsonnal a múltkor egyszerre és ugyanazokkal a filterekkel kerestünk neki 20-30 találat nekem meg 3 😞((

és az poe2 óriási elõnye, hogy nem a pontokra hajtanak az emberek, hanem a nyerésre... ;>

-tRs-Landor

Yeltzin
nem baj, egyelõre csak keresgélek, köszi mindent

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

poe2-vel a bajj az hogy töredék annyi a szerver minn bf2-ben és mégkevesebb közülük a frontline

húúúú b+ <#hehe>

Yeltzin
tudom, hogy taktikai, csak szvsz sok pályán pont a taktika bukik amikor szétesik a küzdelem sok kis apró párharcra... nyilván mindenkivel elõfordult már, hogy lövés nélkül foglalt el zászlót, ami szvsz elég ritkán fordulna elõ egy igazi háborúban

nekem speciel nagyobb élmény, amikor együtt a csapat és a 8vs8 az tényleg 8vs8 és nem 1v1-3vs2-1vs2.... stb a pálya minden pontján egyszerre -> nekem a FRONTVONAL hiányzik a BF harcokból, az hogy tudjam, az ellenség elõttem van, ez minden

köszi a linket, pont ilyesmire gondoltam!

JAG1
Joe b+ lebuktál... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Running
7. =HUN=-Kami vs Horda_Nicam / =HUN=Kami WIN /10-6 Vagy talán rossz az eredmény, mert nekem úgy tûnik gyõztél és mehetsz tovább.

Ma este ts ?

Kary vagy Karykeksz

ez nem halflife ahol egy csõben történik minden ez egy taktikai fps .. ha egy pájján nem lehet csak egy irányba menni akkor az mitõl lenne taktikai?! <#nemtudom>

egyébként talán a poe2-ben van egy neked való rész a frontline mód ahol aza szabájj ho mindig csak a köv zászlót lehet befoglalni ... ez talán lineárisnak lehet felfogni...

ez pédául

szia Kary 😊
jól eltüntél 😞(

Sziasztok.
Most akkor kiestem az 1 v 1 -bõl ?

Kary vagy Karykeksz

Yeltzin
hi

az a kérdésem, hogy vannak a gyárinál lineárisabb pályák, ahol egységesebb összecsapások alakulhatnak ki? lehet mod is vagy csak simán map, remélem, értitek, mit akarok 😊

koschwarz
te min szórakozol, neked a makkodra került a tetkó<#duhos2>

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
a fõmaki nem billogoz, az emberek lelkét bélyegzi meg.

méé? felhevítitek a fõmakit és azzal béjjegeztek??<#csodalk>

<#hehe>

télleg Kosi ha a kiscsaj felnõ és véletlen megláttya mivan a fenekeden mit mondasz neki?<#bohoc>

méé? felhevítitek a fõmakit és azzal béjjegeztek??<#csodalk>

<#hehe>

télleg Kosi ha a kiscsaj felnõ és véletlen megláttya mivan a fenekeden mit mondasz neki?<#bohoc>

Running mély benyomást tett rád mi?<#hehe>
koschwarz
nem tudom azóta se leszedetni a seggemrõl a hordás tetkót<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

JAG1
Egy "alsókategóriás" manussal löknék egy próba 1v1-et.
Van kb. egy hónap múltam BF2-ben, az is 1 éve. :-)

Jahh, és csak "biztonsági másolatom" van. :-)

aki egyszer hordás lett az is marad 😄

uHs Gerzson
"jaj õ hordás akkor rá nem"

Úgy tudom már szingli <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

nincs is mit szégyenkezned .. mink büszkék vagyunk rád meg Age-re is meg Kosira .. jaj õ hordás akkor rá nem <#hehe><#vigyor2>

jóis az 😄D

nálunk a helisek kaptak ki egy killel a heli 2v2 cb ladder 2.hejjezettyétõ

uHs Gerzson
Én az ilyen Hegesztõsöktõl sok esélyt nem vártam, de a bõrömet nem adtam könnyen <#crazya>