Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
(nincs ötletem....)
Nekem voip nem megy bf2 ben, akár hogy állítom, minden más ok...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A mikrofonnak semmi baja,de vmi miatt nem jól müködik a ts-be...2 féle lehet a mikim 1.nem tudok beszélni a többieknek azaz nem hallanak,de én hallom amiket mondanak meg van hang...2.tudok beszélni a többiekhez ts-be,hallanak is,de akkor én nem hallom õket és minden hang elmegy a gépen,se játéknak,se zenének se semminek nincs hangja...A hangbeállításokba minden jól be van állítva állítólag...többen vmi olyat mondanak,hogy 2 progi blokolja egymást és így nem müxik!Ha a teamspeak fut akkor msn-be nem müködik a miki,viszont ha kinyomom a teamspeakot akkor jó az msn-be a miki...
Mi lehet a gond?Elõre is thanks!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
(felcsutkázott 5.1essel persze 😄)

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Fuji elutazott síelni Karkandra ahol egy imperialista behatoló lábonlõtte, ellátta a saját sebeit, de sajnos nem volt steril az elsõsegélycsomag szal a Sebi elmérgesedett és amputálni kellett a lábát mellkastól lefelé...
fin - vége - the end
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
a vesztes oldalon meg simán osztanám a pontokat 2vel<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#awink>#awink>
Az ottani banzai meg folyamatos harc élménye nekem néha többet ér mint a pár másodperces "USMC WINS" felirat a végén <#hehe>#hehe>
amúgy páblikon 10-bõl 8-9szer sikeresen eljutok suburbig infratyikarkandon 😉) persze nem egyedül
Ha a Bejrút-fíling kell akkor NE menj a suburbra hanem kezd a sort a hotellal, azután square stb mindjárt izgalmasabb a játék 😊
(btw nem minden szerveren töketlen a MEC kommander és ott már nem olyan egyszerû felsprintelni suburbhoz)
-tRs-Landor
Gerzsonnal a múltkor egyszerre és ugyanazokkal a filterekkel kerestünk neki 20-30 találat nekem meg 3 😞((
-tRs-Landor
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
nekem speciel nagyobb élmény, amikor együtt a csapat és a 8vs8 az tényleg 8vs8 és nem 1v1-3vs2-1vs2.... stb a pálya minden pontján egyszerre -> nekem a FRONTVONAL hiányzik a BF harcokból, az hogy tudjam, az ellenség elõttem van, ez minden
köszi a linket, pont ilyesmire gondoltam!

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Kary vagy Karykeksz
egyébként talán a poe2-ben van egy neked való rész a frontline mód ahol aza szabájj ho mindig csak a köv zászlót lehet befoglalni ... ez talán lineárisnak lehet felfogni...
ez pédául
jól eltüntél 😞(
Most akkor kiestem az 1 v 1 -bõl ?
Kary vagy Karykeksz
az a kérdésem, hogy vannak a gyárinál lineárisabb pályák, ahol egységesebb összecsapások alakulhatnak ki? lehet mod is vagy csak simán map, remélem, értitek, mit akarok 😊
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#law>#law>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
<#hehe>#hehe>
télleg Kosi ha a kiscsaj felnõ és véletlen megláttya mivan a fenekeden mit mondasz neki?<#bohoc>#bohoc>
<#hehe>#hehe>
télleg Kosi ha a kiscsaj felnõ és véletlen megláttya mivan a fenekeden mit mondasz neki?<#bohoc>#bohoc>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Van kb. egy hónap múltam BF2-ben, az is 1 éve. :-)
Jahh, és csak "biztonsági másolatom" van. :-)
Úgy tudom már szingli <#nyes>#nyes>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
nálunk a helisek kaptak ki egy killel a heli 2v2 cb ladder 2.hejjezettyétõ