Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 7th klánon belûl szervezünk 1 infantry mérkõzést mint öregfiúk vs újfiúk. Ehez keresnék gyakorló partnert egy két meccs erejéig.
8vs8 infantry oman illetve mashtuur pályákra.
Az öregfiúk részét képviselem.
Ilyen összeszokó mérkõzésekrõl van szó, hiszen a sokunk már lassan fél éve (ha nem több) nem játszott még a játékkal se.
Örülnék ha olyan csapat keresne meg akiknek van szerverük eme nemes eseményre, mert a milyenk távolabbi országban foglal helyet.
Over and out!
Elastic An-usZ Boys
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Van egy problémám:
32 bites Vistát használok és nem tudom feltenni az1.41-es patchat. Ha van már valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy megoldása szivesen fogadnám! Kösz!
röhögtem is nagyon rajta...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Csak aztat nem értem. DCon szinte az alap játékra lett ráépítve, szinte ugyan azok a fegyverek is, nagyon sok pálya bf2-es, Poe2 ezzel szemben szinte minden uj. És az elején sem volt benne ennyi nem tetszõ dolog, amit javítani kell.
Artilery needed meg mi a tököm???? Bunkers pályán arty???
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
na sebaj,lassan nekem is leér😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
0.5-re ez nagyon jó kis mod lesz, erõs CB ladderral. Sajna ez az alfa 0.1-es release alkalmatlan még szerintem CB-re szal addig a BF2-rõl nem állunk át teljesen amig performance problémák vannak. De asszem elkezdjük a gyakmeccseket tolni benne. Ó a jó kis lost village.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Köszönjük a CoR-nak a tegnapi DCon public játékot, csak lécci legközelebb bövítsétek a szerver slotot, mert kevesen tudtak feljönni😞
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
FRX DCon szervert ma talán már menni fog, mi tegnap kipróbáltuk de egy __üres__ 3 gigás Xeon szerveren laggok voltak (értsd semmi nem futott rajta a DCon-on kívül, szerver meg 100MBit-es linken...). Szerver load 0.13 1,5G free memory-nál... Most olvasom a DCon fórumot, hogy brutalitás lagok fordulnak elõ néhol a pályákon (EL-AL, DS) szal hamarosan jön valami mentesítõ patch.
Amúgy first impressionként egész éjszakai játékként. Verni fogja a BF2-t hamar. Hangulat über szerintem. Lost Village atombrutál.
-tRs-Landor
http://www.youtube.com/watch?v=uuuApoPa9r0
szerintem ha lehet ki kéne venni ezeket
elala gazala kell!!!!!!
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
<#nezze>#nezze>

-tRs-Landor
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
segitsen valaki plz
<#eplus2>#eplus2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
-tRs-Landor