Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuji for president xD
-tRs-Landor
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A többi szerencsés aki délben bejelentkezett és még fut a BF2 annak jó játékot! ...csak halkan jegyzem meg, hogy a pontokat nem számolja hozzá a teljesítményhez szerintem mert reggel 10-tõl du 2-ig kb 250-pontot szereztem "elvileg", ennek sehol sincs nyoma...és amíg nem léptem hi a HQ-ban sem látszott. De sebaj, ha befut egy bíborszív nem kell majd szégyenkezni<#nyes>#nyes>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Csak azért kérdezem,mert az America's Army-ban is szokott lenni ilyen,h egy két napig nem lehet bejelentkezni.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
A lényeg egyébként az, hogy sok embernek van most ugyanez a gondja, miszerint nem tudnak az account szerverhez kapcsolódni. Többek közt én sem 😞
A FAQ-t elolvastam de nem találtam választ arra,h miért írja ki a BF2,h :Visszautasítja a kapcsolódást(Angolul vmi olyasmi,h the game has refused the connection) amikor elõtte már egyszer tudtam csatlakozni a acc.-omra.
Aztán játszottam egy single-t is és utána nem engedett bejelentkezni.
Nem tudjátok,h miért?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Team GIGABYTE
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
1ébként meg,mivel senki nem dolgozik az EA-nél,aki magyar és olvassa ezt a fórumot,valószínû kurvára semmi fogalmunk nincs róla,neked épp miért nem jó...
1ébként meg:üdv a KK körében<#eplus2>#eplus2>
1ébként meg leszarom a szóismétlést<#idiota>#idiota>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Team GIGABYTE
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Van valakinek némi infója hogy kb mikor lesz acc server? Görcsös elvonási tünetek kezdenek erõt venni rajtam.