Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Látzsik, hogy Steve-nél meg nálam sem sikerült😊
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
De te úgyis fiatal vagy hozzá😊
- Ezt mire is alapozod? 😊 Ja és pont te beszélsz nekem arcról mi, nagyon komoly ember vagy. 😊)
"a dcon nem lesz bukta elárulom, én nyomtam a 0.1-es DC-vel amikor te még BF-et se láttál. olyan szar volt szegény, hogy azt leírni nem lehet. utána jött a 0.2, 0.3, 0.4-nél meg a clanbase ladder. mirõl beszélsz amúgy? ez egy 0.1-es alfa verzió amit szerintem kidobtak már csakazért is, hogy a sok maki lássa lesz belöle valami."
- Nem tudtam h valaki attól nagy ember mert játszott a bf-el. A kedvedért elárulom én nem bf-el kezdtem, hanem komodoron a commando-val. 😊) Akkor ennyi erõvel most te vagy lúzer vagy mi?
- Attól h valami felkerül a clanbase-re még semmit se jelent, lásd poe2, pl...
Még írnék többet, csak az a gond, hogy veled ellentétben én nem csak a számat tépem, hanem dolgozok is azért h valami legyen belõle.
(nyalizós hsz) <#bee1>#bee1><#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a dcon nem lesz bukta elárulom, én nyomtam a 0.1-es DC-vel amikor te még BF-et se láttál. olyan szar volt szegény, hogy azt leírni nem lehet. utána jött a 0.2, 0.3, 0.4-nél meg a clanbase ladder. mirõl beszélsz amúgy? ez egy 0.1-es alfa verzió amit szerintem kidobtak már csakazért is, hogy a sok maki lássa lesz belöle valami.
van benne x bug, 0.2-ben meg majd kijavítanak belöle amennyit tudnak. perpill kis klánok várogatják meg tesztelgetik ezt a szar dcont-t mint a HFD, utgn, kod, stb. akik mind visszartérö ágban vannak.
szal nyugtával dicsérjük a napot, lesz ebböl még clanbase is
különben én a DCon-t csak azé nem szeretem,mert volt ez a bunkeres geci pálya,32 fõs elvileg és be voltunk eresztve rá 64en,ahogy Boxer mondaná,egymásba ért a faszunk<#idiota>#idiota>azóta nem is nagyon próbálkoztam...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
<#mf2>#mf2>
-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Én is így gondoltam a dconnal kapcsolatban, de ez egyelõre nem az, amit szeretnék!
Szerintem bf2 alá nem is lehet megcsinálni!
Talán majd egy másik motor....!
Én nem mondtam, hogy a hordáról van szó (direkt klánokat és személyeket sem említettem, nehogy az legyen.....)
Mivel nálunk a többség inkább 40, mint 30 éves, szinte mindekinél gyerek-gyerekek, ezért mi nagyobb közszereplést nem kívánunk vállalni egyelõre!
Talán majd egy másik ....., addig nekünk jó a lassú, régi, megunt, nyugdíjas DC 2-3 hetente (csak azt tudnám miért is játszák még annyian a bf1942-t 😊 )!
Nálunk a játék már nem elsõdleges!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
- A horda heti 3-4 meccset játszik, legalább 1-2 8v8c és only 18-an vagyunk.
- Nálunk pl senki sem lépeget át más klánba, (csak másból hozzánk, mert annyira JÓFEJ A RUNNING) max válogatott meccsekre járnak, mert jól nyomják. Aki kilépett, az sem más klán miatt.
- Hordánál elsõsorban játékélmény számít, másodsorban talán az eredmény, de engem leginkább az érdekel h tudjak agresszorkodni felettük, meg a banánjaimat dugdosni AKÁRHOVA!<#hehe>#hehe>
- Kátécének sosem lehet igaza, ezt tudhatnád!
- Ha nem javítják a lagot és nem lesznek jobb és új mapok akkor tuti bukta, ha lesznek akkor talán nem. Lag kérdésre úgy látom nem nagyon találták még meg a választ. 😞
<#hehe>#hehe>
A CoR 8 vs 8-ban játszik 2 hetente és mindig van 3-4 ember aki arra vár, mikor jöhet a szerverre!
Nem lehet minden klán 40-50 fõs!
Nálunk nem divat 2-3 havonta másik klánba átmenni, mert az most menõbb!
Ez egy kicsit másról szól nálunk!
Ja és KTC-nak igaza van 😊!
Abban pedig csak reménykedem, hogy a DCon csak jobb lesz!
ps:azt azért megsúgom semmivel sem lett kevesebb dc-on szerver , mert kijött a dcon!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
mi a baj a fán éléssel? ott nem tud elkapni a kardfogú tigris<#idiota>#idiota>
a meglévõ bugokat már mexotam, minek telepítsek mellé még...<#ticking>#ticking><#schmoll2>#schmoll2><#nyes>#nyes>
Hibajelentések
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Persze én hiszek neked, attól hogy egyszerûen máshogy fogalmazod a tény még tény marad.
", akik meg nem, azok meg játszanak vele."
Igen a régi DC-vel, ezzel is gyarapítják az új dc szerverein lévõ tömeget...lol
"Csak beszélsz a levegõbe alaptalanul."
Várom a csapatok jelentkezését egy 12v12-re, frx, CoR...pl..😛
"Kabd be!"
Kapja be a fogaskerék.
"Egy szónak is száz a vége, az egod már megint a plafont verdesi :p"
Van mire, akkor meg miért ne, a miért meg még nem hivatalos.
Te gyüssz.
<#mf2>#mf2>
Szerintem az, hogy a jelenlegi verzió néhány hibájáról beszélnek, nem feltétlen fikázás.
", akik meg nem, azok meg játszanak vele."
Hidd le nem csak õk.
"A nagy DC-sek magyaráznak a 10v10, 12v12-rõl mikor összesen nem tudnak 6 aktív embernél többet kiállítani,"
Csak beszélsz a levegõbe alaptalanul.
"és még sorolhatnám... "
Kabd be!
"szedd össze magad, fikázz le rendesen"
Egy szónak is száz a vége, az egod már megint a plafont verdesi :p