Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Egy barátságos meccsel még mindig lógtok nekünk, csak ezidáig nyuszkók voltatok kiállni.<#hehe>

koschwarz
mer ti egymással voltatok elfoglalva...<#miaz>

<#eplus2><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
azé alakul valami flémecske. mellesleg én usagi yojimbo c. játékkal kezdtem úgy 18 éve.<#zavart2><#vigyor2>

"Hordánál elsõsorban játékélmény számít, másodsorban talán az eredmény, de engem leginkább az érdekel h tudjak agresszorkodni felettük, meg a banánjaimat dugdosni AKÁRHOVA"

Látzsik, hogy Steve-nél meg nálam sem sikerült😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

A nyáron még azt írtad, hogy volt barátnöd, nem?😊

Gyök alá vonni csak tud😊

De te úgyis fiatal vagy hozzá😊

Running
"te egy nagy bukta vagy önmagad, arcod meg akkora mint egy intercity szerelvény."
- Ezt mire is alapozod? 😊 Ja és pont te beszélsz nekem arcról mi, nagyon komoly ember vagy. 😊)

"a dcon nem lesz bukta elárulom, én nyomtam a 0.1-es DC-vel amikor te még BF-et se láttál. olyan szar volt szegény, hogy azt leírni nem lehet. utána jött a 0.2, 0.3, 0.4-nél meg a clanbase ladder. mirõl beszélsz amúgy? ez egy 0.1-es alfa verzió amit szerintem kidobtak már csakazért is, hogy a sok maki lássa lesz belöle valami."
- Nem tudtam h valaki attól nagy ember mert játszott a bf-el. A kedvedért elárulom én nem bf-el kezdtem, hanem komodoron a commando-val. 😊) Akkor ennyi erõvel most te vagy lúzer vagy mi?
- Attól h valami felkerül a clanbase-re még semmit se jelent, lásd poe2, pl...

Még írnék többet, csak az a gond, hogy veled ellentétben én nem csak a számat tépem, hanem dolgozok is azért h valami legyen belõle.

schrank
egyetértek a dc0.7 ben is még akkora bugok voltak amik sem a bf2 alapban sem a mostani dconban megközelítõen sincsenek mégis játszottuk mert király volt
(nyalizós hsz) <#bee1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
és hogy megy neki a matek?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DonC
te egy nagy bukta vagy önmagad, arcod meg akkora mint egy intercity szerelvény.

a dcon nem lesz bukta elárulom, én nyomtam a 0.1-es DC-vel amikor te még BF-et se láttál. olyan szar volt szegény, hogy azt leírni nem lehet. utána jött a 0.2, 0.3, 0.4-nél meg a clanbase ladder. mirõl beszélsz amúgy? ez egy 0.1-es alfa verzió amit szerintem kidobtak már csakazért is, hogy a sok maki lássa lesz belöle valami.

van benne x bug, 0.2-ben meg majd kijavítanak belöle amennyit tudnak. perpill kis klánok várogatják meg tesztelgetik ezt a szar dcont-t mint a HFD, utgn, kod, stb. akik mind visszartérö ágban vannak.

szal nyugtával dicsérjük a napot, lesz ebböl még clanbase is

HTS s3rg1nh00
16...lassan 17,én nyertem😛
különben én a DCon-t csak azé nem szeretem,mert volt ez a bunkeres geci pálya,32 fõs elvileg és be voltunk eresztve rá 64en,ahogy Boxer mondaná,egymásba ért a faszunk<#idiota>azóta nem is nagyon próbálkoztam...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
jólvan lassan kialakulnak a párok.<#vigyor>

dugunk szüzike?
<#mf2>

-tRs-Landor

schrank
kosvarc ha akkor bejött a dc akkor ez is most szinte teljesen ugyan az mint a dcfinal én is csak csodálkoztam hogy nem felejtettem el sztingerrel célozni úgy hogy elalamejnen el tudok sztingerelgetni órákon át anélkül hogy megunnám <#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Beers
Jaaaa, akkor ezért van hetente 4 war 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
hisziapiszi<#mf2>

<#mf2>Nagynénnnnnyém van😄25 éves!És jó bõr.Az elrendezne kicsirigó<#banplz>

koschwarz
én meg lusta<#nevetes2>

JAG1
Áááá, ahhoz én már öreg vagyok. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JCSR ODIN
míg szül az asszony el lehet menni csajozni ratyik <#hehe>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

JAG1
Akkor azt mondod, dolgozzak elõre? :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

koschwarz
a szülés környékén neked is teli lesz néhány hónapig<#hehe><#eplus2>

koschwarz
ÚRISTEN!<#ijedt>

<#hehe>

JAG1
Húúú, akkor tele a zacsi. :-)

uHs Gerzson
Nekem 6 éve nincs nõm szóval csit te banánbráner <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
de nekem nincs nõm és a mattnak sincs húga<#rinya>

Beers
Ahogy az R2-es mondotta a star wars-ban: maga az utolsó reményünk!
Én is így gondoltam a dconnal kapcsolatban, de ez egyelõre nem az, amit szeretnék!
Szerintem bf2 alá nem is lehet megcsinálni!
Talán majd egy másik motor....!

Én nem mondtam, hogy a hordáról van szó (direkt klánokat és személyeket sem említettem, nehogy az legyen.....)
Mivel nálunk a többség inkább 40, mint 30 éves, szinte mindekinél gyerek-gyerekek, ezért mi nagyobb közszereplést nem kívánunk vállalni egyelõre!
Talán majd egy másik ....., addig nekünk jó a lassú, régi, megunt, nyugdíjas DC 2-3 hetente (csak azt tudnám miért is játszák még annyian a bf1942-t 😊 )!
Nálunk a játék már nem elsõdleges!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Pl:
- A horda heti 3-4 meccset játszik, legalább 1-2 8v8c és only 18-an vagyunk.
- Nálunk pl senki sem lépeget át más klánba, (csak másból hozzánk, mert annyira JÓFEJ A RUNNING) max válogatott meccsekre járnak, mert jól nyomják. Aki kilépett, az sem más klán miatt.
- Hordánál elsõsorban játékélmény számít, másodsorban talán az eredmény, de engem leginkább az érdekel h tudjak agresszorkodni felettük, meg a banánjaimat dugdosni AKÁRHOVA!<#hehe>

- Kátécének sosem lehet igaza, ezt tudhatnád!

- Ha nem javítják a lagot és nem lesznek jobb és új mapok akkor tuti bukta, ha lesznek akkor talán nem. Lag kérdésre úgy látom nem nagyon találták még meg a választ. 😞

<#hehe>

Beers
Akkor megsúgom neked:
A CoR 8 vs 8-ban játszik 2 hetente és mindig van 3-4 ember aki arra vár, mikor jöhet a szerverre!
Nem lehet minden klán 40-50 fõs!
Nálunk nem divat 2-3 havonta másik klánba átmenni, mert az most menõbb!
Ez egy kicsit másról szól nálunk!

Ja és KTC-nak igaza van 😊!

Abban pedig csak reménykedem, hogy a DCon csak jobb lesz!

ps:azt azért megsúgom semmivel sem lett kevesebb dc-on szerver , mert kijött a dcon!

te már vissza is kapaszkottál a banánfádra!! <#hehe><#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
tudod hogy van ez...a rendõrség megvan nélkülem is...<#hehe>

koschwarz
mindig fenyeget a banánjával, de nem adom meg magam<#nyes>

mi a baj a fán éléssel? ott nem tud elkapni a kardfogú tigris<#idiota>

Az az uccsó smiley mit akar jelenteni?<#wilting><#idiota>vigyázz vele koschwarz...

Running
különben is kollega miért nem tetszik dógozni, mindig itt teccik lenni és rontani a levegõt.<#ejnye1><#law>

<#nyes>

Running
ha rajtatok múlna még mindig a fán lennénk b+.<#mf2>

Jah, sok láma akinek az nem megy az próbálkozik mással<#idiota><#idiota><#zavart2>

koschwarz
lehet hogy maradi vagyok, de én olyan jól elvagyok az alapjátékkal még mindig...<#nemtudom><#idiota>

a meglévõ bugokat már mexotam, minek telepítsek mellé még...<#ticking><#schmoll2><#nyes>

Running
Itt van egy lista ami bugot eddig találtak. Akinek még gondja van postolja:
Hibajelentések

a tiedet valami harapósló!!!<#mf2><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
én minden tõlem telhetõt megtettem, dehát ez a topic se olyan mán mint régen.<#rinya>

uHs Gerzson
Még egy kurva tetves flémet sem lehet elinditani ebben a vacak topicban xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
tuggyátok mit? mindenki kapja be! <#mf1><#mf2>

KáTéCé
Hülye, illetve korlátozott felfogó képeséggel rendelkezõ kiscsávóval nem vitatkozom. <#mf1>

nagyon magasbanánfáról beszél itten 😄DD

Running
"Szerintem az, hogy a jelenlegi verzió néhány hibájáról beszélnek, nem feltétlen fikázás."
Persze én hiszek neked, attól hogy egyszerûen máshogy fogalmazod a tény még tény marad.

", akik meg nem, azok meg játszanak vele."
Igen a régi DC-vel, ezzel is gyarapítják az új dc szerverein lévõ tömeget...lol

"Csak beszélsz a levegõbe alaptalanul."
Várom a csapatok jelentkezését egy 12v12-re, frx, CoR...pl..😛

"Kabd be!"
Kapja be a fogaskerék.

"Egy szónak is száz a vége, az egod már megint a plafont verdesi :p"
Van mire, akkor meg miért ne, a miért meg még nem hivatalos.

Te gyüssz.
<#mf2>

buzi-e vagy? <#idiota><#vigyor>
JAG1
Mé van összefirkálva a logódban a tank? <#hehe>

KáTéCé
"Kicsit érdekesnek találtam, a dc topicban néhány dolgot. Akik a legjobban várták a dc-t, most azok fikázzák a legjobban"
Szerintem az, hogy a jelenlegi verzió néhány hibájáról beszélnek, nem feltétlen fikázás.

", akik meg nem, azok meg játszanak vele."
Hidd le nem csak õk.

"A nagy DC-sek magyaráznak a 10v10, 12v12-rõl mikor összesen nem tudnak 6 aktív embernél többet kiállítani,"
Csak beszélsz a levegõbe alaptalanul.

"és még sorolhatnám... "
Kabd be!

"szedd össze magad, fikázz le rendesen"
Egy szónak is száz a vége, az egod már megint a plafont verdesi :p

kBagyula
Gyógyreggelt!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul