Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
akkó legalább csak mond el a saját szavaiddal 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.czekoart.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
meg amúgy is, még csak top7 vagyunk, és ha priviben folytatod, akkor még az az egy értelme elvész ennek a gyökérkedésnek...
kûldtem privit amúgy 😛
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Van valamilyen kapcsolat a pékségben talált (és megevett) csótányok és Árpicsótány között?<#vigyor1>#vigyor1>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
amúgy én nem felejtek, csak a sör az ami felejt...a többit kombináljátok ki 😊
Bf2 forever.A többi mellékes.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Csak gondolj bele, hogy Pl.: ODIN édesanyja mennyit csuklott mondjuk esténként, vagy a warok idején... vagy Wolfié... stb!!! Ne élj mindíg a multban. Engedni fog szerintem Árpi, ha te sem hántorgatod fel örökké a multat... kezdesz öregapámra hasonlítani... neki vannak ilyen hatalmas problémái... <#hehe>#hehe>
Dobjál már rólam is valamit a közösbe... én már öregszek és nem emlékszem egy hétnél korábbi dolgokra... <#eplus2>#eplus2>
"elégdiplomatikusanfejeztemkimagam?" <#fejvakaras>#fejvakaras>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
azt véletlenül nem tudjátok hogy miért nem találja a bf2 a szervert?
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
pl janek is jopofizhat TSn ,de attol még nem fogom csipni ,ugyanaz a kisfasz mint aki volt.
Teljes mértékben elhatárolodom a mostani témától,leszarom.
A 7th-val eddig sem volt bajom ezután sem lesz ,amelyik embert nem csipem azzal nem foglalkozom oszt jóvan,
de Joetatát sem kell lebaszni mert elmondta a véleményét!
www.czekoart.hu
valahogy nekem hiányzik a szmájli az "anyázós", "senkizõs" hszai végérõl...
Feladó: jappy
Elküldve: 2007. 04. 14. 11:32
Tárgy: .!.
Csak sajnálni tudlak annyira szánalmas vagy. Az ilyen embernek nem tiszta a lelkiismerete. Javaslom beszélgess el anyukáddal hátha tud segiteni:-)
sok sikert a neveléshez...
aki szerint pedig én vagyok a fasz, amiért nem haverkodok vele pár anyázás, meg senkizés után, az magyarázza már el, hogy miért is...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
amikor pedig belököm, hogy miket írogatott annó, egy egyszerû "bocs b+" helyett újabb "rossz pillanatok" következnek
ha pedig forró a lába alatt a talaj, szól a bratyónak, aki meg jól beizmozik...
lehet, hogy a csés vérpistikéknél ez jópofa, de itt nem kéne még adni is az ilyenek alá a lovat...egy 26 évesen meg már úgyse nevelsz semmit
dehát mint mondottad/m volt, ez teljesen a ti döntésetek...
Eccccceeeeeeerrrrr meeegjavuloookk éééénnnnnn.
<#action>#action>
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mondjuk attól fogva nem is volt gond vele...szal peace,world peace.<#wave>#wave>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
összefoglalva:változunk...és biza ha bekerülünk egy erõs közösségbe,akkor hozzájuk csiszolódunk elõbb-utóbb(inkább elõbb,mert lehet utóbb már nincs rá lehetõség)...szóval én azt mondom,Árpi olyan mint bármelyikünk,vagy ha netán ne lenne olyan,hamarosan olyan lesz,errõl biztosíthatlak😉
(és szakadj meg h.elloptad a tékemet<#hehe>#hehe>)
ugy csinálsz mintha most lennél elöször itt.
¥ xfire: kistekila
Más a vezetõ és a játékosok legtöbbje is más. A warokhoz való hozzáállás is megváltozott. Viszont gondolj bele, mi van ha esetleg az itt ott rosszúl megnyilvánuló embereket normális útra tereli a 7th? Kihozzuk belöllük a legjobbat.
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
csak sokan eddig tiszteltük a "hetedikeseket".
annak idején én szerettem velük/ellenük jáccani waron/publikon. de ha ilyen emberek lesznek, hááát...
(reméljük sikerül megnevelni)
¥ xfire: kistekila