Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt van neked zombi: :-DD

aza zombimozgás mikor hátulról filmezik a csávót 😄DD ómájgád

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
ezek az arcok tényleg nem viccelnek <#vigyor1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
szintén zenész <#integet2>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Metalmilitiakid
ennyi erõvel ittvan ez de kérem mindenki várja meg a szövegig nem viccból van ott a lyrics!!!!!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
de most komolyan ebben mi a zene ???

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

havercsotány
údemegbasznám

OrionHungary

olyan érzésem van hogy ez átbaszás <#puszis>

Vadnokedli

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Boxer HUN
Jó éjt...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

OrionHungary
jajj te már a workraft-osok is tudják mi a macro <#nezze> valami újat kell kitalálj amitõl kivételesnek érezheted magad <#nevetes1>

HTS s3rg1nh00
majdnem
(én még csak a mikrónál járok...jövõre is itt fogok azt hiszem<#hehe>)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
ökonómia

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fenn.
HTS s3rg1nh00
1.5ös patch fent van?

Ma felraktam bf2-t win7re (x64) kicsit poénkodni, de valami nem klappol. A játék 2 vastag csíkot nem használ a képernyõ két szélén, legfrissebb ati driver fent van. Már telepítésnél is furcsán nézett ki: http://kep.ivpicture.hu/249986.jpg. Valakinek ötlete?
SigS
Csak a hardporeszt töröjük <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

A házigazda sz@rik az ilyesmire...elfér<#eplus2><#nevetes1>

[IRAM] leader

A házigazdának adtam melót! 😊 Töröld légyszives ezt a 2 üzit.Az sf az véletlen volt. 😄
sf
ZTM
Hát én 1 éve legalább már hogy meg vettem a BF2-t a mostani netem vezetéknélküli 512/96 kbps teljesítményû szutyok, és 3000Ft-ot fizetek érte, most jött egy kábeles szolgáltató ennek a 3x-osáért ugyanennyit kér, szóval már nem kérdés váltok-e😄
Kösz az infót!

havercsotány
teljesen jó

ZTM
Ez komoly nem laggol meg semmi normálisan lehet vele játszani?

havercsotány
nekem is pont ilyen ratyi netem van és elég

havercsotány
az egy gazdaság nem?

ZTM
1536/256 kbps kábeles net elég a laggmentes normál pinges játékhoz?

havercsotány
mi is a Battlefield BC 2 -re készülünk és az oldalunk is

Fujiryu
Még mindig nem tudjátok mi a makró 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Köszönöm szépen ismét a válaszokat.
Amúgy akkor nem én vagyok a béna,csak ismét az a ***** csalás. :S

HTS s3rg1nhoo:Ja a géppuskát soha nem veszik észre! 😊 csak azért sok kell belõle 😊

Nandorb és McKenny: az a helikopter az....húúú..azt sem tom hogy kell vezetni. 😄 Csinálnak ezek olyanokat azzal a szerencsétlen helivel ,hogy OMG. 😊 nem tom,hogy tudnak úgy körözni a zászló felett. Lebukik a heli és forog valamelyik irányba. 😛 még joystickal sem sikerült,de lehet hogy nem tudom a taktikát. 😄

Havercsótány: Ezt nem mertem elmondani,de (most lesz végem) nem eredetivel játszom. 😞 Mentségemre legyen mondva a Battlefield BC 2 megveszem. 😊 És szerintem amit adtál linket ott csak eredetivel lehet játszani. 😞

Yan: Neked ezt nagyon szépen köszönöm.Akkor most betudom majd annyinak hogy ("na egy **** csíterrel több").
havercsotány
gyere velünk játszani esténként
itt regelj ide oda

havercsotány
Ha már hájg vagy mindennel egyszerûbb.

Yan
ha szép egyenesen repülsz, nem tud leszedni 😊

amúgy utána olvasol és makróval vagy egyéb mással elpiszkálod a beállításokat. akkor nem ott leszel ahol téged látnak és kinevezheted magad hájgnak 😄

&#165; xfire: kistekila

McKenny
egyszerûbb helivel leownedolni a publiklámáka szval azzal gyakorolj xD

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

HTS s3rg1nh00
géppuskázni kell megtanulni,csendes és hatásos.

nandorb
helizel😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sajnos most egyes emberek lelkébe taposok,de azt kel hogy mondjam,hogy a rakéta rendszer az egy kalap **** a BF2-ben. :S
Most játszottam pár menetet,de lehetetlenebbnél lehetetlenebb dolgok történnek.
A gyerek úgy szedett le IGLA-val hogy kidobtam a csapdákat!Az a nem mindegy.Pörgök,bukok elõadom a Hattyúk tavát a vadászgéppel,de az ellenség rakétája persze hogy eltalál.Úristen.
Na jól van nem sírok többet,de ha valaki tudja,hogy hogyan kell lõni a JET-kel az legyen már kedves mondja meg.
Ment elõttem egy heli semmit nem csinált csak ment és rálõttem az összes rakétát(6/6).Egy sem találta el. Jó hogy csak ment elõttem.Mi lett volna,ha kacsázik és csapdát dob. 😄
Fujiryu
Elsõ elégedett felhasználó.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ok.Mostmár rá álltam a gépfegyverre.Hatásos az biztos! 😊

Köszöntem a hozzászólásokat és a tippeket.
Running
Az EA egyik munkatársával kb 1 hónappal ezelõtt felvettük a kapcsolatot, aki azt az ígéretet tette, hogy kérdéseinket továbbítja a Battlefield fejlesztõk felé. A titoktartási kötelezettségeik miatt akkor még nem tudtak válaszolni a PC-s verzióval kapcsolatos kérdésekre. Pár napja jelentkezett az EA munkatársa email-ben, hogy a PC-s kérdésekre januárban már tudnak válaszolni. Így most ismét megragadjuk a lehetõséget, hogy összegyûjtsük a kérdéseket és továbbítsuk nekik. Akinek van még ötlete, javaslata, kérdése az nyugodtan szóljon hozzá a hírhez. (Battlefield 3 kérdéseket ne tegyetek fel, mivel jelezték, hogy nem fognak mondani semmit se.)

Bõvebben: Battlefield kérdések a fejlesztõknek II.

<#eplus2><#eljen>

[IRAM] leader

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nandorb
jah es ugyanodaig jutsz el😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

atomboy
Csunya bacsi. De szerencsere ujra le lehet nyomni a play gombot.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Fujiryu
Használd a gépfegyvert.Fél életét leviszed, akkor a 6 rakétából egy már csak bemákolja a j10et 😊

Yan
persze hogy találkoztunk,
a légvédelmi rakettya sem találja el :/

joebacsi
Nem benned van a hiba, az f35 rakétái fosak (bár már nem annyira, mint régen voltak).

Yan
a valóságban nem így van? 😊

Yan: Azért nyomom mert van joystickom. 😊

havercsótány: Ebben az adott szituációban amit leírtam te sem fél percenként lövöldöznéd pláne anak a tudatában,hogy nem tudod mikor mit gondol a rakéta. (mintha életre kelt volna a SkyNet xD)

McKenny: Valóban kicsit régi a gépem. 😊 Lehetséges,hogy képtelen kiszámolni néha a dolgokat. 😄 Lehet Bugg.

SigS: Neked is ezt tudom mondani,hogy az adott szituációban sajnos mindnek be kéne találni.Semmilyen zavaró tényezõ nincsen.Persze egyértelmû,ha túl közel vagyok és fordulna akkor ugye a rakéta nem tudná követni ezért másfele menne,de itt adott minden.

Amúgy találkozott már valaki ilyennel? Csak ne higgyék hogy hülyeséget beszélek. 😄 Köszönöm a válaszokat. 😊
SigS
Nem miden rakéta talál be, gondolom az gyárilag így van programozva.
Ha nem így lenne, mindig az nyerné a légicsatát aki hamarabb kerül a másik háta mögé

SigS
Te a saját ratyi topikodban osszad az ész a homár barátoddal együtt!