Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
olyan érzésem van hogy ez átbaszás <#puszis>#puszis>
(én még csak a mikrónál járok...jövõre is itt fogok azt hiszem<#hehe>#hehe>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[IRAM] leader
Kösz az infót!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Amúgy akkor nem én vagyok a béna,csak ismét az a ***** csalás. :S
HTS s3rg1nhoo:Ja a géppuskát soha nem veszik észre! 😊 csak azért sok kell belõle 😊
Nandorb és McKenny: az a helikopter az....húúú..azt sem tom hogy kell vezetni. 😄 Csinálnak ezek olyanokat azzal a szerencsétlen helivel ,hogy OMG. 😊 nem tom,hogy tudnak úgy körözni a zászló felett. Lebukik a heli és forog valamelyik irányba. 😛 még joystickal sem sikerült,de lehet hogy nem tudom a taktikát. 😄
Havercsótány: Ezt nem mertem elmondani,de (most lesz végem) nem eredetivel játszom. 😞 Mentségemre legyen mondva a Battlefield BC 2 megveszem. 😊 És szerintem amit adtál linket ott csak eredetivel lehet játszani. 😞
Yan: Neked ezt nagyon szépen köszönöm.Akkor most betudom majd annyinak hogy ("na egy **** csíterrel több").
itt regelj ide oda
amúgy utána olvasol és makróval vagy egyéb mással elpiszkálod a beállításokat. akkor nem ott leszel ahol téged látnak és kinevezheted magad hájgnak 😄
¥ xfire: kistekila
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Most játszottam pár menetet,de lehetetlenebbnél lehetetlenebb dolgok történnek.
A gyerek úgy szedett le IGLA-val hogy kidobtam a csapdákat!Az a nem mindegy.Pörgök,bukok elõadom a Hattyúk tavát a vadászgéppel,de az ellenség rakétája persze hogy eltalál.Úristen.
Na jól van nem sírok többet,de ha valaki tudja,hogy hogyan kell lõni a JET-kel az legyen már kedves mondja meg.
Ment elõttem egy heli semmit nem csinált csak ment és rálõttem az összes rakétát(6/6).Egy sem találta el. Jó hogy csak ment elõttem.Mi lett volna,ha kacsázik és csapdát dob. 😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Köszöntem a hozzászólásokat és a tippeket.
Bõvebben: Battlefield kérdések a fejlesztõknek II.
[IRAM] leader
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
havercsótány: Ebben az adott szituációban amit leírtam te sem fél percenként lövöldöznéd pláne anak a tudatában,hogy nem tudod mikor mit gondol a rakéta. (mintha életre kelt volna a SkyNet xD)
McKenny: Valóban kicsit régi a gépem. 😊 Lehetséges,hogy képtelen kiszámolni néha a dolgokat. 😄 Lehet Bugg.
SigS: Neked is ezt tudom mondani,hogy az adott szituációban sajnos mindnek be kéne találni.Semmilyen zavaró tényezõ nincsen.Persze egyértelmû,ha túl közel vagyok és fordulna akkor ugye a rakéta nem tudná követni ezért másfele menne,de itt adott minden.
Amúgy találkozott már valaki ilyennel? Csak ne higgyék hogy hülyeséget beszélek. 😄 Köszönöm a válaszokat. 😊
Ha nem így lenne, mindig az nyerné a légicsatát aki hamarabb kerül a másik háta mögé
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)