Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsétlenek között meg hiába próbálnék hõsködni(pl.: kiugrani Omanon amcsiként minden zászló elvesztése után), én is csak egy lennék az ingyenfregek között. Inkább beverem magam valami jármûbe, aztán hülyére freggelem magam. Néha ezzel gyõz a csapatom, néha nem. Ez van. Nem különösebben érdekel. Én jól szórakoztam és kész. Persze érdekelne, ha lenne kikért küzdeni, de hát nincs.
(Amúgy nem tudom miért olyan nagy probléma az, hogy máshogyan gondolkozunk, az, hogy nekem mást jelent szórakozást. Éppen ez a király a multis játékokban, hogy sokfajta játékossal/játékos ellen játszik az ember. Tök unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkozna, ha mindenki ugyanúgy játszana. Nem?)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ellenségnek tök jó vagy, hisz az ilyenek miatt veszít a csapat.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nem mondtam senkinek semmi ilyesmit, csupán megkérdeztem a véleményét. Engedelmeddel...
Egyébként elég rendesen szopattam õket a repülõbõl.Az f-18asuk az nem nagyon élvezhette a kört, mivel eléggé rajta voltam.Mondjuk lefregelni kb 5xfregeltem le, mert amekkora noob volt, vagy kiugrott, vagy belerepült valamibe amíg le akart rázni😄 Az egyetlen amir nagyon utálok bennük, hogy gyorsan betöltenek, meg hogy náluuk kevés nagyobb claymore noobot láttam😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
El tudom képzelni mennyire untad, te akkor is a gyalogosokat bombázod ha egy zászótok sincs.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Fuji-val elég sûrün bejárunk a bamboo serverre. Ott ha másért nem is, de elégtételnek tökéletes! Mivel "a serverszabályzat" csak az ellenségre érvényes!😄 Ezért pár kör után egy oldalon van az összes jobb játékos! Persze kivétel Fuji meg én!😛 Nekünk az az öröm, hogy nagyot szopnak és nem csak "simán" lövik a tölteléket.
Összegezve: igen jól esik és nem unom, mikor egyszerre 4-5
Egyébként meg nehogy már te mondd meg mit lehet élvezni és mit nem.Pl a topikban senki nem szereti ha seggbekúrják, mégse szólnak be schranknak amiatt, hogy neki olyan perverziói vannak<#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
- nincs vállról indítható AA
- meg ezek az elfoglalható bázisok
Én egyszer Wake-en játszottam úgy, hogy az ellenség viszonylag hamar bebukta a repterét, aztán hárman bombáztuk az utolsó zászlójukat. Komolyan mondom én jobban vártam, hogy vége legyen körnek, mint azok a szerencsétlenek ott lent. Egy idõ után kurva unalmassá tud válni. Ha legalább a repterük maradt volna meg, akkor lett volna egy kis izgalom, mert ha ott nem lövöm ki idõben a repcsit, akkor felszáll aztán szétlövi a seggemet, de itt... ha egyszer nem dobok oda bombákat, nem történik semmi, max. 2-3 killel kevesebb lesz.
Ezek a legszarabb pályák, ahol csak az egyik csapatnak van elnemfoglalható bázisa(Wake, Kubra, Sharqi stb.). Szvsz egyik ilyen pálya sem fair.
Nézd már meg jobban !😛
Kinézek, és ezt látom!
Elõször azt hittem én voltam!😛PP
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Schrank-nem érted vagy nem tudsz segíteni?<#nyes>#nyes>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.